çok sevindim canım
pek iyi haberım yok kızlar
dün doktor kese olusmaya baslamıs gıbı dedı kan tahlılı ıstemıstı bugun sonucu gosterdım fakat dış gebelikten süpheleniyorlar
çünkü değere göre 4-5 haftalık hamıle olmalıymıısm ve eger öyleysem keseyı net görmeleri gerekıyormuş. Şuan göremedıklerı için
dış gebelık olma ıhtımalı yuksek dedıler yarın tekrardan kan tahlili istediler
negatiff kızlar...0,37
arkadaşlar bugün 12. günümdü test yapıldı..10. gün değerim 135.3 tü ve bugün bhcg değerim 1.300 lerde..bu ilerleyiş normal mi sizce? doktorum çoğul olabileceğini söyledi ama yinede hızlı bir artış gibi geldi bana ne dersiniz?? sevinemiyorum bile
senın gıbı bende bugun negatıfı gordum. 1.42 cıktı degerım. ustelık lekelenmem basladı ve en gec sabaha adet olurum. suan senı cook cook ıyı anlıyorum ama kısmet degılmıs napalım. Rabbım ınsallah bızede anne oldugumuz gunlerı gosterecek. umıdını yıtırme hıcbırzaman. hem sızler benden daha sanslısınız. benım esım bu ayın sonunda gıdecek ve 6 ay yok. ustelık geldıgınde de kendılıgınden olmasını bekleyecekmısız. tup bebek ıstemıyor daha. eslerımızen buyuk destekcılerımız olmalı ama
erva64 30 eşi azospermi antalya gelecek tüpbebek 1.deneme lucrin iğne kullanıyor :) ?????????
Lale247 34 rezerv azlığı memorial hastanesi 1.deneme puregon iğnelere başladı :) ???????????
Aysemels sperm azlığı international hospital 1.deneme lucrin iğne kullanıyor :) ????????
[table="class: Cms_table_grid"]
[tr]
[td]bitospotsi[/td]
[td]30[/td]
[td]kadın[/td]
[td]selçuklu tıp[/td]
[td]1 .deneme [/td]
[td]puregon-deceptl kullanıyor ????????????[/td]
[/tr]
[/table]
[table="class: Cms_table_grid"]
[tr]
[td][ı]mavielle[/ı][/td]
[td][/td]
[td][ı]?[/ı][/td]
[td][ı]bursa pembe mavi[/ı][/td]
[td][ı]?[/ı][/td]
[td][ı]lucrine başladı ???????????[/ı][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayy[/td]
[td]32[/td]
[td]tüp enf.yum az[/td]
[td][/td]
[td][ı]1.deneme[/ı][/td]
[td]lucrine başladı ?????????????[/td]
[/tr]
[tr]
[td][ı]masideaydn[/ı][/td]
[td][/td]
[td][ı]sperm azlığı[/ı][/td]
[td][ı]asm [/ı][/td]
[td][ı]2.deneme
[/ı][/td]
[td][ı]transfer nezaman ?????????[/ı][/td]
[/tr]
[/table]
yukardaki arkadaşlardan bilgisi olan varmı listeyı guncelleyelım...
kızlarr yarın 8 30 da hastaneye gidiyoruz transfer için çok endişeliyim yaa
canım transferin hayırlı olsunn....inşallah sorunsuz bir süreç geçirir ve sonundada bebişine kavuşursun...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr.çooooooooooooook kötüyüm,sinirlerim bozulduuuuuuuuuuuu..sağda sadece folikül var 4 tane veeeee onlarda büyümemiş.dr ya kasım senin için iyi bir dönem değil yada ilaçları vücudun,yumurtalıkların sevmedi dedi.iğneyi kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.cumartesi tekrar çağırdı belki sonradan büyürler dedi.cumartesiye kadar hiç ilaç içmicem,iğne vurulmayacağım.büyük ihtimalle iptalllllllllllllllll olucak tedaviiiimmmm.ben ne yapıcam yaaaaaaaaaaa.eşim ayağımız tökezledi diye yürümekten vamı geçiyoruz aşkım dedi...iyice ağlamaya başladımmmmmmmmmmmmmm..şooooooooookkkkkkk bir şekilde dr un odasından asansöre kadar yürüdüğümü hatırlıyorum,eve zor attım kendimi...dua edin ne olurrrrrrrrrrrrr..
arkadaşım allah mutluluğunu daim etsin
aaaaaaaaa çocuksuzum da hamileymiş
Tebrik ederim canım allah kucağına almayı da nasip etsin
eee artık nicki değiştirmek lazım
canım seninle ilk tanışma mesajımda ''''öyle bir isim bulmuşsun ki (çocuksuzum) kendine içim bi tuhaf oldu çok duygulandım''''diye yazmıştım...ve içimden şöyle demiştim allah çocuksuzluğunu yazılarda bıraksın ve bir an önce bu nick ten kurtulsun inşallah...nasıl sevindim anlatamam...kocaman harflerle hamileyim yaz bir an önce.......biliyorsun kaderimiz aynı...bende ohss oldum hala geçmesini bekliyorum...bu durumda transferi iptal ediyorlar genelde ama bize transfer yapıldı aslında çok riskli bi durum bu...artan hcg değeri durumu artırabiliyormuşşş...şimdi nasılsın canım???...
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
negatiff kızlar...0,37
çok sevindim canım
pek iyi haberım yok kızlar
dün doktor kese olusmaya baslamıs gıbı dedı kan tahlılı ıstemıstı bugun sonucu gosterdım fakat dış gebelikten süpheleniyorlar
çünkü değere göre 4-5 haftalık hamıle olmalıymıısm ve eger öyleysem keseyı net görmeleri gerekıyormuş. şuan göremedıklerı için
dış gebelık olma ıhtımalı yuksek dedıler yarın tekrardan kan tahlili istediler
valla haklısın canım bizde ümit hiç yok denicek kadar azdı diorum ya iki patlamış kist iki acık maeliyat harap olmuş yumurtalıklar kendine hayrı olmayan rahim kuru sıkı cıkan bi eş(eşim bu ismi kendi taktı kendine) yenilgiyi baştan kabul etmiştim ben allah büyük kimse canını sıkmamalı herşey için zaman.bugün teste gitcem canım tekrar değerlerim ikiye katlarsa ozaman yazcam.seni takip ediyorum sürekli ohss ayrı bi dert ya benim şişim hiç inmedi transfer yapılmıcak die cok korkmuştum bende ama ciğerlerde su toplanmadığı sürece yapıyolarmış.şükür bugünümüze ama bu şişlik 3 4 ay devam edermiş ben sanki 3 4 aylık hamile gibiyim ama agrısı yok artık şükür sen nasılsın?
şişliğim biraz indi...ilk günlerle kıyaslanamayacak kadar iyiyim...benimde ciğerlerimde su toplanmamış çok şükür...doktor bana gebe kalırsan bu şişlik artarak devam eder demişti...test günüme 6 gün var...ilk hastaneye yattığım gece bhcg değerime bakıldı...34 çıktı...ama bu çatlama iğnesinin etkisiydi...şimdi merak ediyorum acaba vücudumuzdan kaç günde atılıyor bu hormon...sen değerini yazınca aklıma o takıldı...inan gebe değilde o çatlama iğnesinin etkisimi diye düşündüm...bugün ki test sonucunu merakla bekliyor olacam canım...inşallah katlanmıştır...
arkadaşlar ne olur biri soruma cevap versin. ben hormon testi yaptırdım. herşey normal. eşimde azospermi var. bana hormon tedavisi yapacaklar mı. bir de bizde kan uyuşmazlığı var doktora söylemeyi unuttuk . bu tüp bebeğe engel olur mu ya da ne yapmamız gerekiyor bilen var mı
arkadaşlar ne olur biri soruma cevap versin. Ben hormon testi yaptırdım. Herşey normal. Eşimde azospermi var. Bana hormon tedavisi yapacaklar mı. Bir de bizde kan uyuşmazlığı var doktora söylemeyi unuttuk . Bu tüp bebeğe engel olur mu ya da ne yapmamız gerekiyor bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?