2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım . internette de bulamadım araştırdım en iyiisi doktorla konuşmak galiba . inşallah sorun olmaz

ben o gün acilden hastaneye giriş yaptığım için acildeki doktorun tüp bebekle hiiiiççç alakası yoktu...opudan 2 gün sonra ben bunu yaşamaya başladım cuma günü hastaneye gittim yatış verdiler ama benim cumartesi transferim vardı...yani transferim olmadan doktor benim bhcg değerime bakmış...iğneden sonra 6.gün değer 34 çıktı...tabi kendi doktorum devreye girince daha transfer olmamış bir hastanın bhcg sine bakıyorsunuz diye kızdı...ama bence iyi oldu çatlama iğnesinden sonraki 6.gün 34 çıkıyorsa kimbilir kaç günde atılıyor bu vücuttan...

günaydın canım,
ege üniversitesi, yaş 31. sebepsiz infertlite, 1. deneme, aşılama sonucu 02 aralık bekliyorum.

equnal ben iğnenin etkisinin 9-10.gün den sonra bittiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum......

brnyns bugun nasılsın????????

hülyacımda burdaymış nasılsınnn??? rahat mı geçiyor hamilelik yoksa başladı mı sıkıntılarr.....

günaydın canım;

bizimde 2 yıl öncesi sperm azlığı sorunumuz vardı. bundan 1.5 yıl önce eşim varikosel ameliyatı oldu.
canlı ve hareketli sperm sayımız 5bin civarına yükseldi. bize verilen bilgilere göre, ve arkadaşlarımdan
aldığım duyumlara(kendisi doktor) normal yollarla olması için yeterliydi fakat biz 6 ay denedik her hangi
bir değişiklik olmadı. şimdi aşılamamızın sonucunu için gün sayıyoruz. bir de aşılama öncesi hastaneden verilen
detay raporlarında işlemin yapılabilmesi için en az 2bin sperm olması gerektiği yazıyordu die hatırlıyorum.
bu bilgeler umarım işine yarar canım.

valla çok fazla artmış çoğul olduğu bariz belli..peki kaç emb.transfer yapılmıştı?

2 embriyo transfer edildi ama ona göre bile yüksek sanki,ama doktorum gayet iyi olduğunu normal ilerlediğini söyledi,şaşkınım ben hala..

equnal ben iğnenin etkisinin 9-10.gün den sonra bittiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum......

evet canım bende öyle duydum ama bu ohss den dolayı değerler alt üst oluyor.o yüzden normale göre acaba vucuttan atılma süresi değişiyormu ki diye merak ettim...

kızlarr ben geldimm

bugun yeniden dogdum sanki keseyi gördük herşey yolunda dediler :))
ben hamileyiiimm hemde bu ay tüp bebek düsünürkenn
normal yollaaa tüplerim tıkalı diye rapor vermişlerkenn
Allahım(CC) sükürler olsunn.
Bu haberi duyurmayı hepinize nasip eylesinn Saglıklı sıhatlı evlatlar nasip eyleşin
Bu mucizeyi yasamayı herkese nasip eylesiinn
1 hafta sonra kontorle çagırdı büyümesini görücekmişiz inşaah hersey yolunda gider şuan vitaminlere başladıkk
Allahım herkese bu mucizeyi yasamayı nasip eder inş.

arkadasım senin kaçgün oldu transferin olalı ve değerin kaç çıktı merak ettim ikinci testte belli olmuyomuymuş değer ikiye katlanınca

canım ben tup bebegı daha bu adedımı beklıyorumdum benım ıcın mucizee dogal olmus oluyor cunku daha testlerı bıtırmıs kurban bayramından sonra adedınle gel demıslerdii henuz başlamamıstım
krıtık 1 haftamız varr bakalım bugun keseyı gorduler normal dendı
Allahım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp eylesın

Son düzenleme:

canım çok tebrik ediyorum...ALLAH sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...rabbimin mucizesi işte...

canım çok tebrik ediyorum...ALLAH sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...rabbimin mucizesi işte...
teşekurler canım evet Allahm hepımıze bu mucızeyı nasıp eylesınnn ama hala kolrkuyorum kalp atısını duymayı cok ıstıyorum
Allahım o gunlerıde gösterırı ınsallah
Allahım hepımıze normal olarak nasıp eyler ınsallah

kızlar transferden gldim inşallah hayırlısıyla olurr 6 aralık test tarihimm

inşallah canım...kalp atışlarınıda duyacaksın içini ferah tut...

kızlar transferden gldim inşallah hayırlısıyla olurr 6 aralık test tarihimm

hoşgeldiiinnnn canım...geçmiş olsun....transfer zor bir işlem değil inşallah seninki de kolay geçmiştir...bebeğin sımsıkı tutunsun annesini kocaman göbişli yapsın inşallahhhh...

V_damla tebrik ediyorum canım cooook sevindim,rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin,inş.herşey yolunda gider..herşey boş ya rabbim ol dedikten sonra ister tüpün tıkalı olsun ister başka şey olsun engelmi hiç?rabbimin mucizesini bi kez daha gördük..egunal cim inş.iyisindir artık canım..brnyns den umarım bugün güzel haberler gelir..masideaydın canım dualarım seninle olcak inş.bebişlerin sana tutunur,rabbim evlat hasretini sona erdirir..hadi bakalım geri saymaya başla:))carmenn sanırım sende pozitifi gördün tebrik ediyorum canım,senin içinde cook sevindim:))nesmit cim kocan üzüldügü için demiştir öyle takma sen,gelince yine güçlü ve umutlu bi şekilde yeniden başlarsınız canım,sen kendini toparla tamammı?

Hayat70 cok üzüldüm canım ama umudunu yitirme lütfen inanıyorum ki bizde bigün anne olcaz,rabbim bizede nasip etcek..melikeee cim ben hala lucrine devam ediyorum pazartesi hastanemde olcam ama ne olcak daha bilmiyorum..ignelerim bitmedi yani..

canım evet iyi geçtii yaainşallah tutunurlaarr rabbim herkeze nasip ederr sen nasılsın iyimisinn canım nasıl geçiyoo

DRNDRK CİM TEBRİK EDİYORUMM SÜPER Bİ HABER BU..İNŞ.SAGLIKLA RAHAT Bİ HAMİLELİK GECİRİRSİN,SAGLIKLA KAVUŞ BEBİŞLERİNE:))HEMEN Bİ MAŞALLAH KOYİMBENİM EŞİMDE İKİZ COOOK İSTİYO AMA NASİP BAKALIM,İNŞ.HAYIRLI VE SAGLIKLA OLCAKSA RABBİM EŞİMİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DİYORUM YOKSA BEN Bİ BEBİŞEDE RAZIYIM:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…