2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rujo-damla-drndkn-çocuksuzum sizleri çok çok tebrikediyorum sağlıklı sıhhatli kucakalrınıza alırısnız inş.

sanki benım tutmadı gibi yine bu defa zaten 5. gün yengemin vefat haberini aldım çok üzüldüm kendimi üzmemeyee çalıştım ama olmadı yapacak birşey yoktu.

hiç batma falan hissetmiyorum sanki gerçi hiç kendim takipte etmedim son 2 gündür umutsuzum zaten

canım seninde hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler veririz Allhım hepimizin yüzünü güldürür ..........

rujo-damla-drndkn-çocuksuzum
hepinizi tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başımıza

bende tebrik ederim canlarım Allahım önce keselerini görürsünüz sonra kalp atışını sonra arş eresiniz cinsiyeti belli olur sonra doğum inşallahhhhhhhhhhhhhh

Opu'dan geldim. 2 ile 5 arası yumurta toplanması gerekiyordu. 2 adet yumurta toplanmış. Yarın labaratuardan haber gelecek. Dua edin bari o iki tanesi dllensin ve sağlıklı bölünsün.

canım sayıya takılma lütfen kaliteli bir embriyo olsun yeter...bunun dua edicez inşallah yarın güzel haberler vereceksin bize

canım inşallah artmaz ne kadar korkmuşsunduur kimbiliir ben ilk defa duydum böyle bişeyii . peki doktorun bunun olabileceğini anlamıyormu önceden yüksek dozda iğne veriyo

inşallah canım...en başta daha düşük dozda başlatabilirlerdi ama öyle uygun görüldü...sonrasında artan e2 ve yumurta sayıma göre de önlem alınabilirmiş sonradan öğrendim...bu herkeste çıkan bi durum değil...çok yumurta toplansa bile ohss olunmayabiliyor o yüzden tedavi de ek bişey yapılmadan birazda bişey olmaz olsa bile müdahale ederiz mantığıyla hareket edildi sanırım...bu da geldi beni buldu...bilinçli olmakta fayda var...

opudan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım. gözümün yaşı dinmiyor. Dua edin bana ikiside döllensin ve sağlıklı embrio olsun.

canım arkadaşım ağlama lütfen...gör bak yarın döllendikleri haberini alacaz...

sakın umutsuzluğa kapılma canım bende batma falan hissetmedim herhangi bir değişiklikte yok gibiydi hatta sürekli hasta olacakmışım gibi belirtiler vardı sakın takılma onlara,üzülmek konusuna gelince elbette ki üzülmemek en güzeli ama ben 8. gün hiçbir sebep yokken saçma sapan sebepler için sabahtan akşama kadar ağladım helak ettim kendimi..sen bunları düşünme,bugün 14.günüm ve ilk kez bugün batmaları hissediyorum,güven kendine :)) biliyorsun inanmak başarmanın yarısı...

kuzum test gününe az kaldı belirtin falan varmı ne durumdasın???

hamile kalanların birçoğu ya batmadan ya lekelenmeden bahsediyor bende tık yok

hamile kalanların birçoğu ya batmadan ya lekelenmeden bahsediyor bende tık yok

klasik olacak ama kişiye göre değişiyor bu durum..ben sadece göğüs ağrısı çektim birde hastalanacakmışım gibi hisler oldu onun dışında ne bir lekelenme nede batma hiçbirşey olmadı..bende senin gibiydim sürekli burayı takip ediyordum herkeste bi belirti yada genelde lekelenme falan oluyordu çok endişelendim ama boşunaymış,büyük olasılıkla ikiz olacaklar üstelik kan değerim çok yüksek çıktı..lütfen takılma bunlara keyifli zaman geçir..

kızlar listeden benim adımı çıkarabilirsiniz. çünkü bu ay tek yumurta geliştiği için tüpten vazgeçildi. yumurta ve ilaçlar boşa gitmesin diye dr um aşılama önerdi. artık pazartesi günü aşılama yapılacak. lütfen benim için dua edin tüpe gerek kalmadan aşılamadan olumlu sonuç alıyım. önce üzüldüm ama şimdi vardır bunda da bir hayır diyorum. bu kadar emek çektim inşallah emeklerimin karşılığını bende alırım.

hiç belirti olmayınca ve çok üzülünce tutmz diye düşünüyorum ama hayırlı tabiki

burada uzun zamandır herkes birbiriyle bilgi alısverisinde bulunuyor sanırım ben 2-3 gundur geldım 3keredır rıca edıyorum benıde lıstenıze ekleyın dıye ama ne yazıkkı sesımı duyuramadım bugun gobekten ıgnelerım basladı ve ılacım ama kendımı hayalet gıbı hıssedıyorum yazdıklarım okunmuyor sanırım bı lısteye ekletemedım kendımı dılerım herkesın gonlune gore olur ve herkes saglıklı sıhhatlı bebeklerını kucagına alır ben yınede herkese tesekkurler benı muhattap alıp cvp verenlere ozellıkle kıb hoscakalın

canım öyle düşünme lütfen dün sana yazdıklarımızı okumadın heralde sana özel bi durum değil bu...dün bir arkadaşımız sana bilgilerini ver ben eklemeye çalışayım diye mesaj attı ama sen cevap vermedin...şimdi ben aynı şeyi diyorum...bilgilerini yaz bana melike veya başka bir arkadaşa yarına kadar ekletirim ben...lütfen aramızdan ayrılma...

guzelım ben sana yazmıstım detaylarını ver gırmeyı deneyeyım dıye.
sonra senden bır cevap goremedım .

ıgnelerın hayırlı olsun. ınsallah guzel bır tedavı surecı gecırırsın .

kuzum ATAŞEHİR arkadaşımızı listeye eklemek için dün bilgilerini istemiştin...bilgiler gelince bir denermisin eklemeyi???

ayy şekerim bende sana mesaj yazarken üzerine geldin...bu ne zamanlama :13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…