2. Veya3. Gunu canim farketmez. Ben hep 2. Gunu gittim.mrb kızlar bişey sorucam adetin kaçıncı günü tedaviye başlamak doğru bana doktor 2. yada 3. günü gel dedi ben kararsız kaldım kaçıncı günü gitmek doğru olur ?
aslında çok yok ama bana göre çooooooooookkkk var...yarın 7.günüm yani 5 gün kaldı test günüme...arada bir test yapıyım diye içimden geçiyo ama cesaret edemiyorum...zaten erken daha...
bende tüp bebek yaptırdım bugun 12. günüm ve test yaptırdım 192.71 çıktı hemen tedavi yaptırdıgım yeri aradım gebelık var ama 2 gun sonra tekrar yaptırın dedıler 10 gün sonrada ultrasyonla bakacagız dedıler tabi degerlerım yukselırse ınsallah yukselır ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum bence bir numara adı ARET KAMAR düşünen varsa araştırın ve gidin derim
2. Veya3. Gunu canim farketmez. Ben hep 2. Gunu gittim.
Yapma zaten daha dur... Yeni trend basladi forumumuzda. 6. Gun itibariyle dayanamiyoruz.
Belirtin falan var mi ne bileyim kasik batmasi diyorlarfalan
Oh tebrikler ya... Ne guzel boyle valla pek bir umut oluyor bizlere. Saglikla devam etsin insallah.bende tüp bebek yaptırdım bugun 12. günüm ve test yaptırdım 192.71 çıktı hemen tedavi yaptırdıgım yeri aradım gebelık var ama 2 gun sonra tekrar yaptırın dedıler 10 gün sonrada ultrasyonla bakacagız dedıler tabi degerlerım yukselırse ınsallah yukselır ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum bence bir numara adı ARET KAMAR düşünen varsa araştırın ve gidin derim
merhaba arkadaşlar.benim tedavim başladı ben ankara başkentte tedavi oluyorum önümüzdeki ay transfer yapılacak inş.dualarım sizinle.allah hepimize yardımcı olsun inş.
merhaba kızlar benim bugün randevum vardı.memorial e gittim.ayın 20 sini bekliyorum tedavi için,çok heyecanlıyım,ilk tüp bebek denemem olacak.size bişey soracağım,bana 225 mg lık ilaç verildi.bu doz neye göre belirleniyor sadece kiloya göremi yoksa başka nedenlerde varmı.çok acemiyim bana yardımcı olursanız sevinirim:18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün kan testi yaptırdım.sonuç 83.6 doktor gebesin dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. yalnız cumartesi bir daha yaptırıp değerlerin yükselişine bakacağız. inşallah yükselir. çok mutluyum kızlar allah bu yolda emek veren herkesin kucağını boş bırakmasınnnnn AMİN
haaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyiiimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyBugün ikinci testimi yaptırdım canım 68 cıktı artık hamileyim yazabilirim şükür
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün kan testi yaptırdım.sonuç 83.6 doktor gebesin dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. yalnız cumartesi bir daha yaptırıp değerlerin yükselişine bakacağız. inşallah yükselir. çok mutluyum kızlar allah bu yolda emek veren herkesin kucağını boş bırakmasınnnnn AMİN
tebrikler canım allah tamamını erdirsimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün kan testi yaptırdım.sonuç 83.6 doktor gebesin dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. yalnız cumartesi bir daha yaptırıp değerlerin yükselişine bakacağız. inşallah yükselir. çok mutluyum kızlar allah bu yolda emek veren herkesin kucağını boş bırakmasınnnnn AMİN
haaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyiiimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyBugün ikinci testimi yaptırdım canım 68 cıktı artık hamileyim yazabilirim şükür
Yapma zaten daha dur... Yeni trend basladi forumumuzda. 6. Gun itibariyle dayanamiyoruz.
Belirtin falan var mi ne bileyim kasik batmasi diyorlarfalan
şaşırdım şaun doğusu..laparoskopi oldun kapalı çıktı...demekki yapışıklık falan vardı yada ciddi bir kapanma yoktu..o zaman niye açmadılar...benimki malesef açılamayacak derecede...enfeksiyon yüzünden kapandı...açılabilse bile işlev görmüyormuş...
ama senin adına çok sevindim açıkçası...böyle mucizeleri duymak bizleri dahada heyecanlandırıyor...
aslında çok yok ama bana göre çooooooooookkkk var...yarın 7.günüm yani 5 gün kaldı test günüme...arada bir test yapıyım diye içimden geçiyo ama cesaret edemiyorum...zaten erken daha...
kuzum kasık batması yaşıyorum ara ara bilemiyorum inşallah bebeğim tutunmuştur...ben bu tür bi batmayı 6 yıldır bebek isteyen biri olarak hiiiiçç yaşamadım...o yüzden umutlanıyorum ama olumsuz sonucada hazırlamaya çalışıyorum kendimi...
şaşırdım şaun doğusu..laparoskopi oldun kapalı çıktı...demekki yapışıklık falan vardı yada ciddi bir kapanma yoktu..o zaman niye açmadılar...benimki malesef açılamayacak derecede...enfeksiyon yüzünden kapandı...açılabilse bile işlev görmüyormuş...
ama senin adına çok sevindim açıkçası...böyle mucizeleri duymak bizleri dahada heyecanlandırıyor...
teşekurler canım.Allahım herkese bu mutlulugu yasatsınhamile kalan arkadaşlarıda tebrik ediyorum darısı başımıza ...
tebrikler canım.Allahım saglıklı bır sekılde buyumesını nasıp eylesinbende tüp bebek yaptırdım bugun 12. günüm ve test yaptırdım 192.71 çıktı hemen tedavi yaptırdıgım yeri aradım gebelık var ama 2 gun sonra tekrar yaptırın dedıler 10 gün sonrada ultrasyonla bakacagız dedıler tabi degerlerım yukselırse ınsallah yukselır ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum bence bir numara adı ARET KAMAR düşünen varsa araştırın ve gidin derim
canım tebrık edıyorum cok sevındımm Allahım bu mutlulugu herkese yasatsın.. :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün kan testi yaptırdım.sonuç 83.6 doktor gebesin dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. yalnız cumartesi bir daha yaptırıp değerlerin yükselişine bakacağız. inşallah yükselir. çok mutluyum kızlar allah bu yolda emek veren herkesin kucağını boş bırakmasınnnnn AMİN
kuzum kasık batması yaşıyorum ara ara bilemiyorum inşallah bebeğim tutunmuştur...ben bu tür bi batmayı 6 yıldır bebek isteyen biri olarak hiiiiçç yaşamadım...o yüzden umutlanıyorum ama olumsuz sonucada hazırlamaya çalışıyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?