Slm kızlar nabersiniz??ben yine kötüyüm,bugün adetim geldi,gelmesiyle migrenimin tutması bir oldu,dünya kadar iş vardı..işleri o kafayla nasıl hallettim bilmiyorum,3 tanede agrı kesiciyi atınca biraz kesildi..napıyım dayanamadım(yarında antalya ya yolculuk var büyük günler geldi cattı,cok heycanlıyım..bebeklerimi alıp evime gelmek istiyorum:))yarın yolculuk nasıl olcak bilmiyorum yol uzun ve beni araba tutuyo (
kızlarrr benımde test tarihim 4 aralık,22 kasımda transferım oldu.Umut tup bebek merkezinde tedavı gordum,lısteye benı de eklersenız sevınırım :)))ıcımde bır ses bebeklerım benımle :)))))
cok saolun hepımız ıcın sonu hayırlı ve guzel olur ıns. evet gormemısım dun ılaclarım ıgnelerım derken eve gec geldım gerıye donuk okumaya calıstım olmadıgım saatelerı ama gozden kacırdım sanırım kusura bakmayın benım hatam yanı :)
canım nerede tedavi oldun
Slm kızlar nabersiniz??ben yine kötüyüm,bugün adetim geldi,gelmesiyle migrenimin tutması bir oldu,dünya kadar iş vardı..işleri o kafayla nasıl hallettim bilmiyorum,3 tanede agrı kesiciyi atınca biraz kesildi..napıyım dayanamadım(yarında antalya ya yolculuk var büyük günler geldi cattı,cok heycanlıyım..bebeklerimi alıp evime gelmek istiyorum:))yarın yolculuk nasıl olcak bilmiyorum yol uzun ve beni araba tutuyo (
kızlarrr benımde test tarihim 4 aralık,22 kasımda transferım oldu.Umut tup bebek merkezinde tedavı gordum,lısteye benı de eklersenız sevınırım :)))ıcımde bır ses bebeklerım benımle :)))))
teşşekurler :) bahçeci fulya ve oligospermi eşimde var 1.denemem tekrar tesekkurler
dun gun boyu dısarıdaydım gormemıstım gerıye donup sayfalara baktım ama gozden kacırdım sanırım kusura bakmayın benım hatam ozaman
slm cnm hayırlı olsun tedavin inş hamile kalırsın. iğneleri kendinmi yapıyon ?
gazi üniveristesi hast.ankaradayım canım...
ne güzel işte sende aktif döneme giriyorsun artık çok sevindim canım...inşallah antalyalardan güzel haberlerle dönersin...iyi yolculuklar...
hoşgeldinn canım...tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallah...bebeklerin sımsıkı tutunsunlar anneciğine...
canım çook sevindim aramızdan ayrıldığını düşünmüştüm...
hayırlısı olsun cnm Allahım gönlüne göre versin....
]hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum şekerlerrr Allah ım daim etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
v_damla seni ayrı tebrik ediyorumm çünkkü bnden sonra 2. mucize hamiş sensin Allah daim etsin canım...
rujo-damla-drndkn-çocuksuzum sizleri çok çok tebrikediyorum sağlıklı sıhhatli kucakalrınıza alırısnız inş.
sanki benım tutmadı gibi yine bu defa zaten 5. gün yengemin vefat haberini aldım çok üzüldüm kendimi üzmemeyee çalıştım ama olmadı yapacak birşey yoktu.
hiç batma falan hissetmiyorum sanki gerçi hiç kendim takipte etmedim son 2 gündür umutsuzum zaten
rujo-damla-drndkn-çocuksuzum
hepinizi tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başımıza
inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum...
opudan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım. gözümün yaşı dinmiyor. Dua edin bana ikiside döllensin ve sağlıklı embrio olsun.
Kızlaaaaar brnyns dan haberi olan var mı??? Nasıl oldu acaba?? Lavegue sen msn den konuşuyordun yanılmıyorsam...
sen kadar heyecanlandım inan. inş transferin olu hayırlısıyla
rujo-damla-drndkn-çocuksuzum-carmen tebrık ederım sızı arkadaslar. ınsallah saglıklı bır sekılde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı.
bende bugun tekrar kanda bhcg baktırdım ama 0.40 cıktı. dr embrıyolog gorusmeye cagırdı ve gıttım. durumumuz sebepsız ınfertılıteymıs. benımle bırlıkte transferı yapılan 40 yaşındakı kadının 2.bebegı tutmus. bana hangısının sansı cok deselerdı senı soylerdım yasından dolayı ama kısmet malesef %100 sans veremıyoruz dedı. 4 tane embrıyom 8e bolunmus ve 3 tanesı blastokıste gıdebılmıs. 1 tanesı transfer edılmıs ve kalan ıkısının kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın dondurulmamıs. bıze asılama onerdıler. esım gemıye gıdecegı ıcın 2-3 kere sperm versın donduralımesın gemıdeyken asılama denıyelım 2-3 ay. ustelık ucrette alınmayacak. eger kabul edersem esım pazartesı ornek vermeye gıdececek ve adetımın 8.gunu start verılecek asılamaya.
rujo-damla-drndkn-çocuksuzum-carmen tebrık ederım sızı arkadaslar. ınsallah saglıklı bır sekılde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı.
bende bugun tekrar kanda bhcg baktırdım ama 0.40 cıktı. dr embrıyolog gorusmeye cagırdı ve gıttım. durumumuz sebepsız ınfertılıteymıs. benımle bırlıkte transferı yapılan 40 yaşındakı kadının 2.bebegı tutmus. bana hangısının sansı cok deselerdı senı soylerdım yasından dolayı ama kısmet malesef %100 sans veremıyoruz dedı. 4 tane embrıyom 8e bolunmus ve 3 tanesı blastokıste gıdebılmıs. 1 tanesı transfer edılmıs ve kalan ıkısının kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın dondurulmamıs. bıze asılama onerdıler. esım gemıye gıdecegı ıcın 2-3 kere sperm versın donduralımesın gemıdeyken asılama denıyelım 2-3 ay. ustelık ucrette alınmayacak. eger kabul edersem esım pazartesı ornek vermeye gıdececek ve adetımın 8.gunu start verılecek asılamaya.
Cansunida cım ben ilaç tedavime başladım,lucrin kullanıyorum,bugünde adetim geldi pazartesi dr da olcaz bi ay oldu yani tedaviye başlayalı canım:))tavsiyen için sagol canım ama bu o kadar güçlü bi agrıki dayanamıyorum dr içebilirsin dedi içtim bende,gerci 3 tane içebilirsin demedi ama(inş.yumoşlarıma bişey olmaz rabbim büyük..ataşehir aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inş.bebişine kavuşmayı rabbim sanada nasip etsin:))nesmit cim seni cagırıp konuşmalarıda bişey..ee rabbimin kiminkine ol diycegi belli degil biz elimizden geleni yapalım takdir allahın canım..bence eger kendinizi güçlü hissediyorsanız deneyin aşılamayı derim..ama aşılamanın şansı daha düşük biliyosun dimi canım..ama rabbim büyük inş.bizede nasip etcek:))egunal cim sagol dileklerin için inş.bende mutlu dönerim antalyadan hamiş olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?