2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm adetin geldi antalyaya gidiosun bebekleri alıp geliosun anlamadım ben )) sen tedaviye antalyadamı başlıyorsun ne zmn başlıcan bu durumda adette olmuşsun 1 ay sonraya kalır tedavin heralde.... ayrıca çok fazlada ağrı kesici alma 3 tane ne demek kız yumurtalıklarına falan zarar verirsin hormonlarını falan etkiler dikkat et kendine hayırlısı olsun iiii yolculuklar bebeklerini alır gelirsin inş. )

slm cnm hayırlı olsun tedavin inş hamile kalırsın. iğneleri kendinmi yapıyon ?

canım nerede tedavi oldun

gazi üniveristesi hast.ankaradayım canım...

ne güzel işte sende aktif döneme giriyorsun artık çok sevindim canım...inşallah antalyalardan güzel haberlerle dönersin...iyi yolculuklar...

kızlarrr benımde test tarihim 4 aralık,22 kasımda transferım oldu.Umut tup bebek merkezinde tedavı gordum,lısteye benı de eklersenız sevınırım :)))ıcımde bır ses bebeklerım benımle :)))))

hoşgeldinn canım...tedavin hayırlı ve bebekli olsun inşallah...bebeklerin sımsıkı tutunsunlar anneciğine...

teşşekurler :) bahçeci fulya ve oligospermi eşimde var 1.denemem tekrar tesekkurler

dun gun boyu dısarıdaydım gormemıstım gerıye donup sayfalara baktım ama gozden kacırdım sanırım kusura bakmayın benım hatam ozaman

canım çook sevindim aramızdan ayrıldığını düşünmüştüm...

slm cnm hayırlı olsun tedavin inş hamile kalırsın. iğneleri kendinmi yapıyon ?

slm saolasın allah isteyen herkese nasip etsin inş. :) iğneler benim ilk günümüm bomba sorusu yok canım ben yapamam kendıme hemsıre boyle yaparsın dedıgınde yapamam dedım zaten :) eşim yaptı sabah yanı o devam etcek :) yapabılene helal olsun ne dıyım

saol cvp verdıgın ıcın cok sıkıntılı bı surec ınsan destek arıyor tesekkurler

]
teşekurler canm bende senınle ılk konustugumda hamıleyım sevıncını hatırlıyorum tedavıye gıdıcekken hamıleydınn dogal yolla cok sevınmıstım evet cok guzel bır duygu supriz olması dilerim herkese Allahım hayırlı evlat verırı ugraslarımızı beklentılerımız bosuna cıkarmmazz liste içinde teşekurler canım :)

Canım teşekurler ümitsizlik yok bılıyorsun bizde Rabbım zamanı geldıyse ol emrıyle oldurur. İçini ferak tut canım hayırlısıyla hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar nasip eylesin Yaradan

rujo-damla-drndkn-çocuksuzum
hepinizi tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başımıza

amin canım Allahım tüm evlat sevgısı cekenlere versın hayırlı evlatlar

canım gecmıs olsun dlerim hersey gonlunce olur Allahım hayırlı evlatlar nasıp eyler

melikecim liste için teşekurler canım Allahım gönlune gore versın herseyın hayırlısını nasıp eylesın

inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum...

canım benım bende senın yasadıklarını yasamıstık ılk tüp bebek denememde e2 yuksek cıktı su toplamasın dıye ozel bır serum bulmamızı ıstedıler sadece ecza depolarında satılıyormus cok sıkıntılı bır donem yasadıgım ıcın bılıyorum. Seninde çok zorlu geçmiş.Allahım bu ugraslarımız bosuna cıkarmaz ınsallah hayırlısıyla bızde bebıslerımızı kucagımıza almayı nasip eder inşll.Allahım hayırlı evlat versın saglıklı sıhatlıı tum evlat özlemıyle yananlara

opudan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım. gözümün yaşı dinmiyor. Dua edin bana ikiside döllensin ve sağlıklı embrio olsun.

Canım benim yaaaaaaaaa.Bugün aklım hep sendeydi aslında,ara ara girdim ama msjını şimdi buldum..Rabbim ol derse olur be Lalecimmmmmmmmmmm..Dualarım seninleeee.İnşşşşşşşşşş..2 side sapsağlıklı olurlar...Sen moralini yüksek tut kızlarında dediği gibi..Biliyorum zor ama napalımmmm..Bana bak daha o aşamaya bile gelemedimmm.Yarın bende dua istiyorum belki mucize olur da yumoşlar büyümüştür kendiliğinden ve tedavim iptal olmaz...Çok zorrrrrr işler uffffffffffffffffffffffffff..

Kızlaaaaar brnyns dan haberi olan var mı??? Nasıl oldu acaba?? Lavegue sen msn den konuşuyordun yanılmıyorsam...

Kızlaaaaar brnyns dan haberi olan var mı??? Nasıl oldu acaba?? Lavegue sen msn den konuşuyordun yanılmıyorsam...

valla bende merak ediyorum canım dün akşam siteye bir ara girmiş ve hamile olan arkadaşları kutlamış ama kendiyle ilgili hiçbişi yazmamış...inşallah iyidir...

merhaba kızlar bugun doktora gittim lucrının yanında gonal f ye de başlattı
salı günü bir daha gidicem acaba bu gonal f kaç gün kullanıcam şimdilik 4 günlük verdi ilacı

rujo-damla-drndkn-çocuksuzum-carmen tebrık ederım sızı arkadaslar. ınsallah saglıklı bır sekılde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı.

bende bugun tekrar kanda bhcg baktırdım ama 0.40 cıktı. dr embrıyolog gorusmeye cagırdı ve gıttım. durumumuz sebepsız ınfertılıteymıs. benımle bırlıkte transferı yapılan 40 yaşındakı kadının 2.bebegı tutmus. bana hangısının sansı cok deselerdı senı soylerdım yasından dolayı ama kısmet malesef %100 sans veremıyoruz dedı. 4 tane embrıyom 8e bolunmus ve 3 tanesı blastokıste gıdebılmıs. 1 tanesı transfer edılmıs ve kalan ıkısının kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın dondurulmamıs. bıze asılama onerdıler. esım gemıye gıdecegı ıcın 2-3 kere sperm versın donduralımesın gemıdeyken asılama denıyelım 2-3 ay. ustelık ucrette alınmayacak. eger kabul edersem esım pazartesı ornek vermeye gıdececek ve adetımın 8.gunu start verılecek asılamaya.

ben 3 kez yaptırdım sadece fsh biraz yüksek tutmadı boşa zaman harcadım.Sen de harcama derim tüp en iyisi

Nesrinim okuyunca bir tuhaf oldum..Aynen valla blast konmuştu sana ve bende çok umutluydum demekki nasib değilmiş dedik zatennn..Drun önerisi de ilginnnnnçççç geldiii..Eğer ok cevabı verirseniz ve denerseniz,bize da haber ver nolur,özeldende msj atabilirsin arkadaşım merak ederim ben..Her şeyin hayırlısı gülümmm.İnş. aşılama ile olur ne diyelim.O nun bir zamanı mutlaka varrr..Ahh biz kullar bu kadar sabırsız olmasak ama elimde değil benimde düşünmeden geçemiyorum,kurup duruyorummm..

arkadaşlar bu progestan iğnesiinin saati önemlimi bide trasnferden sonra hep yatmamızmı gerekiyo doktorum yatma dedi ama ben yatıyorum yinede nolur nolmaz .

Cansunida cım ben ilaç tedavime başladım,lucrin kullanıyorum,bugünde adetim geldi pazartesi dr da olcaz bi ay oldu yani tedaviye başlayalı canım:))tavsiyen için sagol canım ama bu o kadar güçlü bi agrıki dayanamıyorum dr içebilirsin dedi içtim bende,gerci 3 tane içebilirsin demedi ama(inş.yumoşlarıma bişey olmaz rabbim büyük..ataşehir aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inş.bebişine kavuşmayı rabbim sanada nasip etsin:))nesmit cim seni cagırıp konuşmalarıda bişey..ee rabbimin kiminkine ol diycegi belli degil biz elimizden geleni yapalım takdir allahın canım..bence eger kendinizi güçlü hissediyorsanız deneyin aşılamayı derim..ama aşılamanın şansı daha düşük biliyosun dimi canım..ama rabbim büyük inş.bizede nasip etcek:))egunal cim sagol dileklerin için inş.bende mutlu dönerim antalyadan hamiş olarak

V_damla sagol canım dileklerin için,inş.güzel haberler vercem size:))hly cim sen unuttun bizi asıl..nerlerdesin ya?senin mercimek seni yormaya başladı şimdiden hadi bakalım hayırlısı:))brnys cim nerdesin ya merak ediyoruz seni?masideaydın cım bence sürekli yatma rahme kan gitmesi gerekiyo çünkü arada kalk yürü allahın izniyle bişey olmaz..rabbim ol dedikten sonra inş.bebişin tutunur sana:))ben inş.transferden sonra 2 gün yatıp yavaş yavaş kalkcam yürüycem:))yattıkca insan daha cok kendini dinleyip kafaya takıyo diye düşünüyorun nacizane düşüncem:112:

hoşbulduk teşekkürler aminnnn inş. cümlemize nasip etsin allahım isteyen herkese dilerim sende hamile olarak donersın gönlünce olsun hersey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…