günaydın canım...
size güzel haber getirdim değrim 202 ikiz gebelik olabilirmiş çarşamba tekrar bakıcaz kanda
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
günaydın canım...
size güzel haber getirdim değrim 202 ikiz gebelik olabilirmiş çarşamba tekrar bakıcaz kanda
Canim cok sevindim gercekten . Tabi tabi daha o kadar kaptirma kendini . Bir keseyi gorelim . Bizler boyleyiz. Ne yazik ki kesin emin olmadan sevinme luksumuz bile yok .ama degerin cok guzel. Insallah hersey yolunda gider.
MILLSTONE Canim kacinci gun buyumemis dedi dr orasini anlayamadim ben.
Tebrikler. çift embrio konmustu o zaman herhalde. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsingünaydın canım...
günaydın canım...
Egunalımmmm güzel arkadaşım baktır artık yaaaaa.10. gün bugünnnnn..Meraktayım bende oldu inşşşşşş
canım valla bana ne oldu anlamadım...kendimi aştım...ben böyle sabırlı olacağımı hiiiiiiççç tahmin etmezdim...basiretim bağlandı...eşim gebelik testi getirirse belki yaparım..ben test gününü bekleyen arkadaşlar için ayy nasıl dayanıyorlar ben olsam 50 kere test yapmıştım derdim ama bak ben şimdi ne haldeyim...basit bi idrar testi için bile cesaretim yok...çünkü negatifi görmek istemiyoruuummm...nasıl olsa adet olursam anlarım diyorum...
Eğer yaparsan yaz bak,özelden de atabilirsin msjj. Ben şimdi pazartesi temizliğine koyuluyorum,akşam üstü bakarım geneee.Hayırlı haberlerini bekliyorumm.Akşam meryem suresini okuyup senin için dua ettim vallaaa..Öpüyorum çokkk.
bugün test yaptıracak arkadaşlarımız varrrrr...lotus83 ve ermer canlarım inşallah güzel haberler verirsiniz...heyecanla bekliyor olacam bütün gün...belki sizden cesaret alır bende yaptırırım...bugün 10.günümmmm...
günaydın canım...
doktordan geliyorum meleğimle tanıştık çok şükürRabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu
minicik şeyin kalbi nasıl pıt pıt atıyordu bi görsenizAllahım sana şükürler olsun yarabbim
doktordan geliyorum meleğimle tanıştık çok şükürRabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu
minicik şeyin kalbi nasıl pıt pıt atıyordu bi görsenizAllahım sana şükürler olsun yarabbim
kuzummmmmmmmmmmmmmm seni çok özledim vallahiii... ama mazur görün beni lütfenn :26: bnce tst yptırmaya gitmelisin canım 10.gündesin artık ben hissediyorum çıkacağını
ayyyy cok güzel gözün aydın allah kucagına almayıda nasip etsin darısı bize artık
evet canım çift embrio 3 defa başarız denemeden dolayı çift konulmuştu. Amin canım inş.Tebrikler. çift embrio konmustu o zaman herhalde. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
lotusss çokkk sevindim gülümmm.İyi habere ihtiyacımız vardı topikçeeee..İnşş. ikizdir ne güzel olur yaaa..
doktorum ikiz olabileceğini söyledi 12.güne göre değer yüksekmiş
Egunalımmmm güzel arkadaşım baktır artık yaaaaa.10. gün bugünnnnn..Meraktayım bende oldu inşşşşşş
çooooook sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin inşallah...202 kere MAŞALLAHHHH...ayy bi de sen hiç bir belirtim yok demiyormuydun...almış ikizleri göbişine onlarda sessiz sessiz büyümeye başlamışlar bile......hemen halayın başına geçiyorum...
...:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
MAŞALLAHHHHHH RABBİM nazarlardan korusun İNŞALLAHHHH...
MaşallahDarısı tüm isteyenlerin başına diyelim..
bende özledim canımmmm...fazla bilgisayar başında durmaman daha iyi zaten ne olur ne olmaz...radyasyon vs...bebeğimizin sağlığı herşeyden daha önemli...sen ve kuzun iyi olun arada bir takıl bize yeter...ayrıca insan sevdiği insana sitem eder...ben testi yapsam kesin çıkar ama ne çıkarrrr???? işte bu düşünce elimi kolumu bağlıyor...biliyorum anlamzsız gibi geliyor size insan öğrenmek istemezmi diye...ama çarşamba mecburen öğrenecem zaten tabi regl olmazsam o güne kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?