2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
telefona bakmaktan birşey yazamadım değerim 202 imiş ikiz gebelik şansı yüksek dedi doktorum.

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

teşekkür edetim canım darısı tüm isteyenlerin başına inş.

teşekkür ederim çok haklısın önce bi görmek lazım. bugün tekrar ölçüm yapıldı asıl günümdü 586 ilk aşama tamam sanırım. inşallah hepimizin yüzü bu yolda çok bekletmeden güler.

çok ilginç mi bilmiyorum benim ilk ti ve şükür oldu. test reel sonucunu sabah aldım ve hastanem ve doktorum merak etmiş sonucu benden haber bekliyorlar mış. gayrettepe de cenk bey var asıl işin mutfağında yaa bir insan bu kadar mı pozitif enerji yüklü olur. zaten lila önlükleri var bayılıyorum onlara. çok ilgili alakalı embiriyolog kendisi ama bütün hastalarla tek tek ilgileniyo. arıyo soruyo sonuçlar hakkında da o dönem bilgi veriyodu. bugün de ne durumda olduğumu sormak için aramış. 2500 usd verdim fazla mı bilmiyorum başka hiç bir yere fiyat sormamıştım. ama ilgi alaka değerdi hepsine. yumurtalarımı da dondurduşar iki transferlik ve 1 yıl ödeme yapmayacağım ondan sonra her bir transferlik yumurta için yıllık 100 usd ödicem. ben çok memnun kaldım bana çoook uzak bir hastahane avcılar nere gayrettepe nere,ama bilmek isteyen olursa diye yazmak istedim. haftaya perşembe bülent hoca ya ilk muayeneye gidiyorum. hayırlısı inşallah.

lotusss çokkk sevindim gülümmm.İyi habere ihtiyacımız vardı topikçeeee..İnşş. ikizdir ne güzel olur yaaa..

Egunalımmmm güzel arkadaşım baktır artık yaaaaa.10. gün bugünnnnn..Meraktayım bende oldu inşşşşşş

günaydın canım...

size güzel haber getirdim değrim 202 ikiz gebelik olabilirmiş çarşamba tekrar bakıcaz kanda

çooooook sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin inşallah...202 kere MAŞALLAHHHH...ayy bi de sen hiç bir belirtim yok demiyormuydun...almış ikizleri göbişine onlarda sessiz sessiz büyümeye başlamışlar bile......hemen halayın başına geçiyorum...
...:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

Egunalımmmm güzel arkadaşım baktır artık yaaaaa.10. gün bugünnnnn..Meraktayım bende oldu inşşşşşş

canım valla bana ne oldu anlamadım...kendimi aştım...ben böyle sabırlı olacağımı hiiiiiiççç tahmin etmezdim...basiretim bağlandı...eşim gebelik testi getirirse belki yaparım..ben test gününü bekleyen arkadaşlar için ayy nasıl dayanıyorlar ben olsam 50 kere test yapmıştım derdim ama bak ben şimdi ne haldeyim...basit bi idrar testi için bile cesaretim yok...çünkü negatifi görmek istemiyoruuummm...nasıl olsa adet olursam anlarım diyorum...

doktordan geliyorum meleğimle tanıştık çok şükür Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu
minicik şeyin kalbi nasıl pıt pıt atıyordu bi görseniz Allahım sana şükürler olsun yarabbim

Eğer yaparsan yaz bak,özelden de atabilirsin msjj. Ben şimdi pazartesi temizliğine koyuluyorum,akşam üstü bakarım geneee.Hayırlı haberlerini bekliyorumm.Akşam meryem suresini okuyup senin için dua ettim vallaaa..Öpüyorum çokkk.

kuzummmm naberrrr....topiğimizin ilk bebeği nasıl???? göbişin büyümeye başladımı???

ahhh canım arkadaşım benim için duamı ettin sen...bak şimdi çoook duygulandım...ALLAH razı olsun gönlüne göre versin canım...

günaydınnn canlarımmmm nasılsınız ? bana arada sitemler var ama mide bulantım ve halsizlik durumlarımm benii pc başında pek oturtmuyor elimden geldiğince okuyup size yetişmeye çalışıyorumm kusuruma bakmayınn lütfenn

brnyns canımm benimm çok üzüldümm Allah sağlık sıhaat versinnn bnce senin yine normal yoldan geleecek meleğin Allah ın izniyle.. bu arada kendine ii bak lütfenn bol bol kan yapıcı enerji verici şeyler ye tamam mııı

ervaa canım benimm mercimeğim ii çok şükürr saolasın soruyosunn.. cuma günü kontrolüümüz var bakalımm ne haberler getircem size :26: sende start vermişsin artık hadi gözünaydınnn inşallahh antalya sana uğurlu gelecek ve bebişinle ilk seyahatin olacak canım benim

milstone canım benimm tedavin iptal olmuş ama bu kötü değil bnce Allah ım doğru zamanda nasip etsinn inşallahh.. tek istenen zamann canım.

melikee canımm seninde doğru zaman değilmiş demekkii inşallah meleğin sağlıkla gelir.. üzülme sabret olurmu

kuzummmmmmmmmmmmmmm seni çok özledim vallahiii... ama mazur görün beni lütfenn :26: bnce tst yptırmaya gitmelisin canım 10.gündesin artık ben hissediyorum çıkacağını

günaydın canım...

size güzel haber getirdim değrim 202 ikiz gebelik olabilirmiş çarşamba tekrar bakıcaz kanda

ohh ohhh maşallahhhhh canım benimmmm Allah ım sağlıkla daim etsin inşalalhhhhhhhhhh

diğerr arkadaşlarımm aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın lüütfennn çok öptüm hepiniziiiiiiiiii

doktordan geliyorum meleğimle tanıştık çok şükür Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu
minicik şeyin kalbi nasıl pıt pıt atıyordu bi görseniz Allahım sana şükürler olsun yarabbim

MAŞALLAHHHHHH RABBİM nazarlardan korusun İNŞALLAHHHH...

kuzummmmmmmmmmmmmmm seni çok özledim vallahiii... ama mazur görün beni lütfenn :26: bnce tst yptırmaya gitmelisin canım 10.gündesin artık ben hissediyorum çıkacağını

bende özledim canımmmm...fazla bilgisayar başında durmaman daha iyi zaten ne olur ne olmaz...radyasyon vs...bebeğimizin sağlığı herşeyden daha önemli...sen ve kuzun iyi olun arada bir takıl bize yeter...ayrıca insan sevdiği insana sitem eder...ben testi yapsam kesin çıkar ama ne çıkarrrr???? işte bu düşünce elimi kolumu bağlıyor...biliyorum anlamzsız gibi geliyor size insan öğrenmek istemezmi diye...ama çarşamba mecburen öğrenecem zaten tabi regl olmazsam o güne kadar...

ayyyy cok güzel gözün aydın allah kucagına almayıda nasip etsin darısı bize artık

inş. canım darısı tüm isteyenlere inş.
Tebrikler. çift embrio konmustu o zaman herhalde. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
evet canım çift embrio 3 defa başarız denemeden dolayı çift konulmuştu. Amin canım inş.

egunal canım darısı sana inş. sende pozitifi al gel. evet bebeklerim sessiz sessiz büyümeye başlamışlar o 12 gün hiç belirti yaşatmadılar bana ve beni çok korkuttular.

nasıl sevindim anlatmam o kalp atışını duymak hiçbirşeye değişilmez

MAŞALLAHHHHHH RABBİM nazarlardan korusun İNŞALLAHHHH...

MaşallahDarısı tüm isteyenlerin başına diyelim..

çok sağolun kızlar darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah Kusura bakmayın heyecandan geçmişi okuyamadım listenin son durumu nedir? Varmı yeni gelişmeler ? Egunal kuzum test yaptın mı ay hepinizi çok merak ediyorum

saolasınn kuzummmm... valla neden bu kadar karamsarsınn anlamadım kuzum yaaa yapma böyle.. miniğin yanlış anlar bak aaaaa

bnce hiç değilse idrar testi yaptır valla yinede zorlamak istemem sen kendini nasıl ii hissedersenn öyle yap canım benimm ama ben umutluyummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…