Lalecim biliyorum bende o yüzden dedim işte senin yaş 34 amh 0,2 benim yaş 26 ama kimbilir kaç??? Farklı çıkacağını sanmıyorum..
asasasli benim dr Umutta Ulun bey..
Lale247 inş.bebegin seninledir canım..aklımdaydın bugün..bize lazım olan bi tane zaten:))inş.bebeginde sana tutunur pozitif sonucu alırsın,güzel haberlerini takip edecegim..asasasli canım benimde ilk denemem eşimde azospermi var,ameliyatla buldular sperm ve dondurdular,banada dr um ilk önce antibiyotik verdi tek içimlikti zaten,elevit(vitamin)verdi,ginera diye bi ilac verdi,daha sonrada lucrin igneye başladım az kaldı bitecek ama daha 2 tane ilacım var,yarında dr randevum var..inş.yardımcı olmuşumdur..ben uzun protokoldeyim canım..sanada boll şans diliyorum,allahım yardımcın olsun..
Sehak aynen canım allahım nasip ederse parkıydı,marketiydi,alışverişiydi,artık ne olursa yapcam,arkadaşlarım ve cocuklarıyla yapmaktan yoruldum artık(kendi bebegimle gezmek istiyorum,eşimi kapıda arkadaşlarımın cocuklarıyla degil kendi bebegimle karşılamak istiyorum..içimde senelerdir o kadar cok şey biriktiki..rabbim bu mutlulugu yaşatsın inş..hepimize tabi..millistone varsa dogal bitkiler falan kullan canım yaşında genc daha ama artık yedigimiz içtigimiz hormon vücudumuz degişiyo malesef..oyüzden yumoşlarına iyi gelcek hap,bitki,ne olursa tabi güvenilir olanından dene canım..inş.yumoşlar seni üzmez:))egunal cim offf yaa inş.tersidir,yanılıyosundur,sende bize süpriz bi haber verirsin..cok istiyorum..
benimde ulun bey.inşallah iyi haberlerini alırım.kaç gün iğne vuruluyorsun,toplanıncaya kadar.bide ilaçlar için rapor alabildinmi.
MERHABA ARKADAŞLAR Allah nasip ederse bende 2.denememi umut tüpbebek merkezinde yapıcam doktorum ulun bey bana bi kaç vitamin ilaçları verdi inşallah hepimiz güzel haberler veririz buraya Allah hepimizin yardımıcısı olsun ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı kocaeli hastanesinde yaptırmıştım ama olmadı.umut tüp bebek merkezini çok araştırdım gercekten cok olumlu şeyler duyuyorum ilk görüşmemizde ulun bey saolsun çok iyi davrandı.herşey nasip kısmet tabiki..tedaviye başlar başlamaz herşeyi sizinle paylaşıcam Allahım hepimize pozitif sonuç almayı nasip eder ve o mutluluğu hep beraber yaşarız inşallah
Merhaba ervacim ,Atladıgım arkadaşım varsakusura bakmasın..bende rahatsızım kafam pek yerinde degil..gelelim bana..dün antalyaya geldik şükür..heyecan sters dualarım herşey karışıktı yani..berbat bi yolculuktu,önümde oturan yolcu deli etti,otobüs tuttu,yol bitmedi,bunaldım,ve en sonunda olanlar oldu cıkardım(başım tuttu anlatamam ya..dedimki allahım bu kadar eziyetle geldim bu yolları beni bu yollardan mutsuz geri döndürme yarabbim diye dua ettim..gözyaşlarım aktı..bugün dinlenecegim..yarın dr uma gidecegim,lütfen dualarınıza benide ekleyin,sizler benim dualarımdasınız inanın..hiç tanışmasakta görüşmesekte bi gönül bagımız var..hepinizi sevdim ve sizler olumsuz şeyler yazdıkca kalpten üzüldüm,üzülüyorum da..allahım acılarımızı bitirsi yüzümüzü güldürsün..başkalarının cocuklarını sevmekten,başkalarının cocuklarının gürültülerini,yaramazlıklarını dinlemekten bizi kurtarsın artık bizim cocuklarımız koştursun,yaramazlık yapsın,bebek arabalarıyla biz gezdirelim bebeklerimizi....bu duygular anlatılmaz yaşanır ve biz bunları yaşıyoruz..ceylino nun dedigi gibi kimse bizi anlıyamaz,hissettiklerimizi hissedemez..korkuyorum canlarım ne bileyim dokunsanız hüngür hüngür aglarım..ne bileyim cok duygusallaştım heralde..duygularımı paylaşmak istedim..hepinizden güzel haberler bekliyorum..hepinizi cok öpüyorum..
ben 9.gün kan vermiştim idrardada silik çıkmıştı hadi bi baktır bence..test günü yaklaştıkça o düşüncelere kapılıyor insan bende öle olmustu ama bak hamileyim
İlaçlar için eveeett rapor aldım canımmmm..Benim tedavi iptal olduğu için toplama olayına ulaşamadım ben..Ama herkezin folikül gelişimine göre farklı günler sürebiliyor...Önce ben senin hayırlı haberini alıcam inşşş...Sen daha önce başlıyorsunnn..Umarım herrr şey yolunda giderrr.Ben artıkk aralık adetini beklicem mecccburennnn..
canım okudum sanırım biraz için sıkılmış bence bi kuran oku için rahatlasın karamsarlığın gitsin inşallah pozitif sonuç alırsın
Sehak aynen canım allahım nasip ederse parkıydı,marketiydi,alışverişiydi,artık ne olursa yapcam,arkadaşlarım ve cocuklarıyla yapmaktan yoruldum artık(kendi bebegimle gezmek istiyorum,eşimi kapıda arkadaşlarımın cocuklarıyla degil kendi bebegimle karşılamak istiyorum..içimde senelerdir o kadar cok şey biriktiki..rabbim bu mutlulugu yaşatsın inş..hepimize tabi..millistone varsa dogal bitkiler falan kullan canım yaşında genc daha ama artık yedigimiz içtigimiz hormon vücudumuz degişiyo malesef..oyüzden yumoşlarına iyi gelcek hap,bitki,ne olursa tabi güvenilir olanından dene canım..inş.yumoşlar seni üzmez:))egunal cim offf yaa inş.tersidir,yanılıyosundur,sende bize süpriz bi haber verirsin..cok istiyorum..
egunalımmmmmmmmmm neden öyle düşünüyorsunnnnnn.. Ben gerçekten çoook inanıyorum olucakkk canımm benim yaaaa..Ağlamaaa ya kıyamammmm napalım olmadıysa bir daha ki sefere diyeceğizzzzz...
lavegue canım adetin 3. günü başladım iğnlere 5 gün vuruldum gittimmmm..Dr da büyümemişler dedi ve iğneleri kestttiii.Aslında ben ikinci aşılamamda 10 gün iğne vurulmuştum hiç folikül yokkktuu.Sonra dr dozu yükseltmişti 2 gün sonra 2 tane yumurta oluşmutu... Ama maalesef onlarda 14,5 mm de kendiliğinden çatladıkları için aşılamam iptal olmuştu.iProgesteron bakılmıştım değerim iiydi.Dr yumurtlaman olmuş spontan gebelik için 1 hafta sık sık ilişki önerip yollamıştı. Yani benim aslında yumurtalarım geç gelişiyor olabilir ama ben doktora bunu anlatamadımmm. İlk gün şok oldum zaten ağlamamk için kendimi dışarı zor attım..DÜnde iptal diyince zaten çarşamba iğneleri kesmişti bir şey diyemedimmm...Kaldı yani başka bahara..Şİmdi aralık adetinden önce gidicem sonradan yumurtlama olup olmadığına bakılacak..Bir de tabii amh için kan verdimmm.Düşük çıkıcak biliyorumm.Nedense yumurta rezervim kötülediii..Ama napıyimm,Rabb ol dedikten sonra her türlü olucak bunu biliyorum canımmm..
canim hayirli olsun . Ne olur uzulme 1 adet diye. Insallah gucludur ve tutunur. Sakin demoralize olmuyorsun ve heyecanla inaniyorsun anlastik mi? Bak bana 3 er tane kondu hep hic tutmadi . Ama bir arkadasima 2 tane 2 hucreli konmustu 2 si de tutmustu ve hepimiz cok umitsizdik o tedaviden arkadasimiz adina cunku doktor da ona sakin umitlenme demisti . Ama ikizleri oldu . Hic belli olmuyor tatlim . O yuzden istatistiklere cok bakmamak gerek .Selam,
cuma günü iki yumurta toplanmıştı ve ikiside döllenmişti. Maalesef bir tanesi bölünmemiş. Bugün bir tane transfer edildi. 12 gün sonra test yapacağız.
MERHABA ARKADAŞLAR Allah nasip ederse bende 2.denememi umut tüpbebek merkezinde yapıcam doktorum ulun bey bana bi kaç vitamin ilaçları verdi inşallah hepimiz güzel haberler veririz buraya Allah hepimizin yardımıcısı olsun ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı kocaeli hastanesinde yaptırmıştım ama olmadı.umut tüp bebek merkezini çok araştırdım gercekten cok olumlu şeyler duyuyorum ilk görüşmemizde ulun bey saolsun çok iyi davrandı.herşey nasip kısmet tabiki..tedaviye başlar başlamaz herşeyi sizinle paylaşıcam Allahım hepimize pozitif sonuç almayı nasip eder ve o mutluluğu hep beraber yaşarız inşallah
Millstone 26 güzel bir yaş ben 34 yasındayım
EGUNAL Guzelim umutsuzluk yok . Bence yaptir kan testini . Kafan rahatlasin . Belirtilerin vardi senin , kasik batmalarin vardi . Bunlari unutma. Her gun olacak degil ya. Belki titunurken yapti o batmalari simdi tutundu ve durdu o belirtiler ki boyle olmasi cok muhtemel
amin hepimiz için hayırlı olur inşallahHayirli olsun insallah tulincim .
hayırlısı olsun.bende ulun beyde tedaviye başladım seninle aynı zamanlarda olacak sanırım[/QUOT ulun bey çok iyi bi doktor gördüğüm kadarıyla inşallah herşey yolunda gider gercekten çok stresli bi durum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?