2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lalecim biliyorum bende o yüzden dedim işte senin yaş 34 amh 0,2 benim yaş 26 ama kimbilir kaç??? Farklı çıkacağını sanmıyorum..

asasasli benim dr Umutta Ulun bey..

Sehak aynen canım allahım nasip ederse parkıydı,marketiydi,alışverişiydi,artık ne olursa yapcam,arkadaşlarım ve cocuklarıyla yapmaktan yoruldum artık(kendi bebegimle gezmek istiyorum,eşimi kapıda arkadaşlarımın cocuklarıyla degil kendi bebegimle karşılamak istiyorum..içimde senelerdir o kadar cok şey biriktiki..rabbim bu mutlulugu yaşatsın inş..hepimize tabi..millistone varsa dogal bitkiler falan kullan canım yaşında genc daha ama artık yedigimiz içtigimiz hormon vücudumuz degişiyo malesef..oyüzden yumoşlarına iyi gelcek hap,bitki,ne olursa tabi güvenilir olanından dene canım..inş.yumoşlar seni üzmez:))egunal cim offf yaa inş.tersidir,yanılıyosundur,sende bize süpriz bi haber verirsin..cok istiyorum..

Lale247 inş.bebegin seninledir canım..aklımdaydın bugün..bize lazım olan bi tane zaten:))inş.bebeginde sana tutunur pozitif sonucu alırsın,güzel haberlerini takip edecegim..asasasli canım benimde ilk denemem eşimde azospermi var,ameliyatla buldular sperm ve dondurdular,banada dr um ilk önce antibiyotik verdi tek içimlikti zaten,elevit(vitamin)verdi,ginera diye bi ilac verdi,daha sonrada lucrin igneye başladım az kaldı bitecek ama daha 2 tane ilacım var,yarında dr randevum var..inş.yardımcı olmuşumdur..ben uzun protokoldeyim canım..sanada boll şans diliyorum,allahım yardımcın olsun..

Lalecim biliyorum bende o yüzden dedim işte senin yaş 34 amh 0,2 benim yaş 26 ama kimbilir kaç??? Farklı çıkacağını sanmıyorum..

asasasli benim dr Umutta Ulun bey..

benimde ulun bey.inşallah iyi haberlerini alırım.kaç gün iğne vuruluyorsun,toplanıncaya kadar.bide ilaçlar için rapor alabildinmi.

teşekkürler canım.bende sana bol şans diliyorum.

Ervacım çok sağol gülümmm..Arrtık ne varsa içicemmm bakalım ne olucakkk..Seninde az kaldı,takipteyim startın hayırlısıyla olucakkk..Her şey yolunda gidecek inş...

benimde ulun bey.inşallah iyi haberlerini alırım.kaç gün iğne vuruluyorsun,toplanıncaya kadar.bide ilaçlar için rapor alabildinmi.

İlaçlar için eveeett rapor aldım canımmmm..Benim tedavi iptal olduğu için toplama olayına ulaşamadım ben..Ama herkezin folikül gelişimine göre farklı günler sürebiliyor...Önce ben senin hayırlı haberini alıcam inşşş...Sen daha önce başlıyorsunnn..Umarım herrr şey yolunda giderrr.Ben artıkk aralık adetini beklicem mecccburennnn..

MERHABA ARKADAŞLAR Allah nasip ederse bende 2.denememi umut tüpbebek merkezinde yapıcam doktorum ulun bey bana bi kaç vitamin ilaçları verdi inşallah hepimiz güzel haberler veririz buraya Allah hepimizin yardımıcısı olsun ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı kocaeli hastanesinde yaptırmıştım ama olmadı.umut tüp bebek merkezini çok araştırdım gercekten cok olumlu şeyler duyuyorum ilk görüşmemizde ulun bey saolsun çok iyi davrandı.herşey nasip kısmet tabiki..tedaviye başlar başlamaz herşeyi sizinle paylaşıcam Allahım hepimize pozitif sonuç almayı nasip eder ve o mutluluğu hep beraber yaşarız inşallah

Canım öncelikle hayırlı olsun tedavinnnnn bir listemiz varr..Yaşın,sorun ve merkezini yazarsan senide eklerler...Herr şey gönlünce olsunnn..

Merhaba ervacim ,

Seni anliyorum . Benim de tedavi sureci ilerledikce depresif ruh hali yasadigim gunlerin sikligi artiyor. Bu sanirim normal sureci olayin . Ama agir geliyor bazen insana .
ben 9.gün kan vermiştim idrardada silik çıkmıştı hadi bi baktır bence..test günü yaklaştıkça o düşüncelere kapılıyor insan bende öle olmustu ama bak hamileyim

CARMEN canim bence de testini yaptir sen. Ben en baslari tam okuyamadim ama sanirim azicik kanaman mi geldi. O yuzden mi korktun? Belki ileri sayfalarda bir seyler yazmissindir ama teker teker gidiyorum onyuzden kusura bakma .
EGUNAL Guzelim umutsuzluk yok . Bence yaptir kan testini . Kafan rahatlasin . Belirtilerin vardi senin , kasik batmalarin vardi . Bunlari unutma. Her gun olacak degil ya. Belki titunurken yapti o batmalari simdi tutundu ve durdu o belirtiler ki boyle olmasi cok muhtemel

canım bende aralıkta başlayacağım 15i gibi sanırım.ilk günü gel demişti.şimdi bende rapor almak istiyorum ilaçlar için ama adetin ilk günü gideceğim ve sanırım ertesi gün ilaçlar başlayacak o arada nasıl ilaçlar için rapor alacağım.sen nasıl yaptın.

canım okudum sanırım biraz için sıkılmış bence bi kuran oku için rahatlasın karamsarlığın gitsin inşallah pozitif sonuç alırsın

evet canım haklısın...böyle çok sıkıldığım durumlarda kuran okumak hep iyi gelmiştir bana...

canım arkadaşım biliyorsun ben genelde olaylara olumlu bakarım eğlenecek bişeyler bulurum hep...böyle olmak en çok beni rahatsız ediyor...sizide bunalım havadan dolayı bunalttığımı düşünüyorum...evet negatif sonuçla üzülecem ama bir an önce toparlamam gerekiyor kendimi eşime bile ters davranıyorum adam ne olduğunu anlayamıyor durup duruken konuşmamaya başladım...sorduğunda da tersliyorum...ben bu değilim bişey oldu bana...hemen bu kötü havadan çıkıyorum canım...

Canim e soylemedin mi doktora benim gec gelisiyor , ornegi de asilamadir diye? Tahmin ediyorum demissindir ama dr ne dedi buna?
Tabi guzelim gercekten allahim nasip ettiyse kimler kimler anne oluyor. Isin ozu allahin istemesi . Vardir bunda da bir hayir guzelim ben buna inaniyorum . Benim de lucrinler az kaldi. Zaman yaklastikca icimi bir sikinti kapliyor .
Selam,
cuma günü iki yumurta toplanmıştı ve ikiside döllenmişti. Maalesef bir tanesi bölünmemiş. Bugün bir tane transfer edildi. 12 gün sonra test yapacağız.
canim hayirli olsun . Ne olur uzulme 1 adet diye. Insallah gucludur ve tutunur. Sakin demoralize olmuyorsun ve heyecanla inaniyorsun anlastik mi? Bak bana 3 er tane kondu hep hic tutmadi . Ama bir arkadasima 2 tane 2 hucreli konmustu 2 si de tutmustu ve hepimiz cok umitsizdik o tedaviden arkadasimiz adina cunku doktor da ona sakin umitlenme demisti . Ama ikizleri oldu . Hic belli olmuyor tatlim . O yuzden istatistiklere cok bakmamak gerek .

hayırlısı olsun.bende ulun beyde tedaviye başladım seninle aynı zamanlarda olacak sanırım

Hayirli olsun insallah tulincim .

ayy canım valla 2 gündür bişey oldu bana...ben böyle umutsuz negatif bir insan değilimdir...kendimi tanıyamıyorum resmen depresif bi haldeyim ama kurtulacam bu halden eşimi çok üzdüm en büyük payı o aldı...belirtilerimin kaybolması evet başta canımı sıktı ama asıl beni bu hale düşüren şey adetimden bir kaç gün önce baş ağrısı yaşarım bugün başağrısıyla kalktım vs...test yapmam gerekiyor neyse çıksın artık büyük ihtimalle yarın test yaptırırım ama merkez 12.günden önce gelme yapmayız dedi...sonucu hemen verebilecek başka bir yer bulmam lazım...olmazsa en kötü idrar testi yaparım...yarın 10.gün belli olur...

yarın test günüm
ama içimde sıkıntı var. çok stresliyim. offff
allahım yardım ettt.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…