2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana folik asit,ocean bide elevit verdi eşime bişey vermedi.

Canım bende aynı doktora gidiyorum ve aynı ilaçları kullanıyorum Ocean ilacını günde kaç defa kullanıyorsun Doktor günde iki defa kullanacaksın dedi diye hatırlıyorum ama eczacı üzerine günde bir defa yazmış

evet canım günde 2 defa.sen nezamn başlayacaksın

kızlar 11 gündür lucrin 9 gündür de fostimon kullanıyorum.cumartesi günkü testte e2 2193 çıkmıştı.ama ultrasonda bakınca doktor sağda 16 soldakiler 14 milim olmuş.toplamda 6 yumurta dediler.yüksek doz yaşta genç niye böle olmuş diye hayıflandılar.tedirgin oldum.normalde benle başlayanlar pazartesi opu olcak.benimki ise çarşamba günü opu olcak belki.yumurtanın geç büyümesi bir sorun mu?tedavimin iptal olma gibi bir durum olur mu ki ?incir ye dediler yedim durdum bugün.korkuyorummmm:18:

merhaba kızlar benide listeye ekleyin 5 aralıkta lucrine başlıyorum uzun protokol olacak daha önce bi kere normal bi kerede dondurulmuşlarla denedik ama olmadı inşallah rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder

bende yaklaşık 15inde.sen ilaçlar için rapor alacakmsın.nasıl yapacaksın.

MERHABA kızlar sayfalar baya birikmiş. tedavisi yarım kalan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin rabbimin vardır bir bildiği. brnyns çok üzüldüm.allah sağlık sıhhat versin. carmen değerin gayet iyi sıkıntı yapma derim. eğer çok tedirgin oluyorsan bir kan testi yaptır için rahatlar.benim göğüslerde hala hassasiyet var.
bu arada dün 2. testimi de yaptırdım çok şükür değerlerim 2 'ye katlanmış. dr 15 gün sonra gel dedi.aralığın 10'una denk geliyor.hayırlısı bakalım

tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin

sen inciri niçin yedin bende incir yiyorum kadında yumurtlamayı sağlıyıcı diye biliyorum...

Hayirli olsun guzelim . Nerede tedavi olacaksin?

cok sevindim rujocum . Insallah hep boyle devam etsin .

BRNYNSCIM CANIM nasilsin? Sayfalarin birinde degeriin dusmeye basladigini okudum canim . Ilac falan mi verdiler bunun icin?
Sen nasil hissediyorsun? Guclu ol canim olur mu lutfen. Hepsi Allahtan . Elbet bir bildigi vardir . Hic bir sey tesaduf degil.

Aaaa ben de bahçeci fulyadayım benim de doktorum erbil bey. Sen yaptırdın mı canım transferini? benim aralık sonu başlanacak tedaviye. Probleminiz neydi sizin?

tüplerim kapalıydı cnm ameliyattla acılmadı capada oldum daha ilerlemesin diye tüpleri kapattardım ben 2 yıldır erbil beye gidiyorum 4 tane emriyonun var perşembe günü emriyon cözülüçek erbil bey arıcak bakalım o gün olur herhalde ben erbil beyden cok memnunum biraz benden bunaldı ama cok araştırma yapmamı istemiyor kiziyor bide benim tanidik yineni beni ameliyat etti orda herkez taniyor artık beni hele o kan olma odasıındaki kiz gecen bebek yaptğımda kal aldırdım sonucu erbil beye götürürken yaşaak söylemek hastaya doktorun söylemisi gerek artık öyle bir ayarlamışımkı orayı kiz bana göz kirparak oldu cevapını verdi yanı ben biraz orda fenayım işallah tanişmak nasıp olur

Canım ben zaten z.kamile gidiyordum rapor için raporun çıkması kesinleşince umuta gittimmm..Zaten ağustos ayında laporoskopi olmuştum
sonrada verdim dosyalarıı.Adetime yetişti rapor..ilaçları yazdırdım aldım..Ama gördüğün gibi sadece 2,5 kutusunu vuruldum ve ipptalll.Ama menegon ve cetrotide iğnelerimin hepsi duruyor..Tekrar başladığımda büyük ihtimalle cepten gonal-f leri alıcam..Nasibbbb..

Son düzenleme:
bugün test yaptıracak arkadaşlarımız varrrrr...lotus83 ve ermer canlarım inşallah güzel haberler verirsiniz...heyecanla bekliyor olacam bütün gün...belki sizden cesaret alır bende yaptırırım...bugün 10.günümmmm...

Son düzenleme:

günaydın canım...

size güzel haber getirdim değrim 202 ikiz gebelik olabilirmiş çarşamba tekrar bakıcaz kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…