yarın test günüm
ama içimde sıkıntı var. çok stresliyim. offff
allahım yardım ettt.......
bana folik asit,ocean bide elevit verdi eşime bişey vermedi.
Canım bende aynı doktora gidiyorum ve aynı ilaçları kullanıyorum Ocean ilacını günde kaç defa kullanıyorsun Doktor günde iki defa kullanacaksın dedi diye hatırlıyorum ama eczacı üzerine günde bir defa yazmış
evet canım günde 2 defa.sen nezamn başlayacaksın
Cevap için teşekkürler canım Kısmetse aralığın 9-10 u gibi başlayacağız
Umut tüp bebek merkezinde tedavi ücretleri ocak ayından itibaren zamlanacakmış Tedavi görmeyi düşünen arkadaşlara duyrulur Son günleri kaçırmayın
bende yaklaşık 15inde.sen ilaçlar için rapor alacakmsın.nasıl yapacaksın.
MERHABA kızlar sayfalar baya birikmiş. tedavisi yarım kalan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin rabbimin vardır bir bildiği. brnyns çok üzüldüm.allah sağlık sıhhat versin. carmen değerin gayet iyi sıkıntı yapma derim. eğer çok tedirgin oluyorsan bir kan testi yaptır için rahatlar.benim göğüslerde hala hassasiyet var.
bu arada dün 2. testimi de yaptırdım çok şükür değerlerim 2 'ye katlanmış. dr 15 gün sonra gel dedi.aralığın 10'una denk geliyor.hayırlısı bakalım
kızlar 11 gündür lucrin 9 gündür de fostimon kullanıyorum.cumartesi günkü testte e2 2193 çıkmıştı.ama ultrasonda bakınca doktor sağda 16 soldakiler 14 milim olmuş.toplamda 6 yumurta dediler.yüksek doz yaşta genç niye böle olmuş diye hayıflandılar.tedirgin oldum.normalde benle başlayanlar pazartesi opu olcak.benimki ise çarşamba günü opu olcak belki.yumurtanın geç büyümesi bir sorun mu?tedavimin iptal olma gibi bir durum olur mu ki ?incir ye dediler yedim durdum bugün.korkuyorummmm:18:
Hayirli olsun guzelim . Nerede tedavi olacaksin?merhaba kızlar benide listeye ekleyin 5 aralıkta lucrine başlıyorum uzun protokol olacak daha önce bi kere normal bi kerede dondurulmuşlarla denedik ama olmadı inşallah rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder
MERHABA kızlar sayfalar baya birikmiş. tedavisi yarım kalan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin rabbimin vardır bir bildiği. brnyns çok üzüldüm.allah sağlık sıhhat versin. carmen değerin gayet iyi sıkıntı yapma derim. eğer çok tedirgin oluyorsan bir kan testi yaptır için rahatlar.benim göğüslerde hala hassasiyet var.
bu arada dün 2. testimi de yaptırdım çok şükür değerlerim 2 'ye katlanmış. dr 15 gün sonra gel dedi.aralığın 10'una denk geliyor.hayırlısı bakalım
Hayirli olsun guzelim . Nerede tedavi olacaksin?
saol canım kayseri tüp bebekte dr. turgut beye yaptıracağız inşallah ön görüşmeye gittik adetin 21. günü lucrinle başlıyalım dedi inşallah bu sefer olur
Aaaa ben de bahçeci fulyadayım benim de doktorum erbil bey. Sen yaptırdın mı canım transferini? benim aralık sonu başlanacak tedaviye. Probleminiz neydi sizin?
Hayirli olsun guzelim . Nerede tedavi olacaksin?
saol canım kayseri tüp bebekte dr. turgut beye yaptıracağız inşallah ön görüşmeye gittik adetin 21. günü lucrinle başlıyalım dedi inşallah bu sefer olur
Hayirlisi canim . Ben de lucrin asamasindayim su anda. Benim de 3 denemem .
Hayirlisi canim . Ben de lucrin asamasindayim su anda. Benim de 3 denemem .
inşallah bu sefer hepimiz için olumlu sonuçlanır da hayırlısı ile bebişlerimiz olur
canım bende aralıkta başlayacağım 15i gibi sanırım.ilk günü gel demişti.şimdi bende rapor almak istiyorum ilaçlar için ama adetin ilk günü gideceğim ve sanırım ertesi gün ilaçlar başlayacak o arada nasıl ilaçlar için rapor alacağım.sen nasıl yaptın.
bugün test yaptıracak arkadaşlarımız varrrrr...lotus83 ve ermer canlarım inşallah güzel haberler verirsiniz...heyecanla bekliyor olacam bütün gün...belki sizden cesaret alır bende yaptırırım...bugün 10.günümmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?