evet canım bu ruh halim şu an buna karar verdi...dengesizim ben dengesizzz...
pozitifi görmek için şu an neler vermezdim...ahan da buraya yazıyorum yarın regl olurum ben...demiştin dersiniz...ben vücudumu çok iyi tanıyorum benim adetten önce benim tek belirtim başağrısıdır o da mevcut zaten...hemde tek taraflı ağrır...aynende öyle...iyi şeyler düşünmeye zorlasamda kendimi belirtilerim buna izin vermiyor...zaten koyverdim nasip neyse o olacak canım arkadaşım...
Bu arada aise cimmm senin yaş 19..... muuuu?? yanlışmııı görüyorum bennnnn..Kaç yıllık evlisin ki gülüm düştün bu yollara???
o hiç belli olmazz bazen hamilelikle regli belirtisi aynı sen annesin sabr et bak inşşşş
ne güzel yazmışsın canım...anne olmaya bu kadar yaklaşmışım teğet geçmek istemiyorum...
:)))))))))))))) yanlış yazılmış 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim
sen inciri niçin yedin bende incir yiyorum kadında yumurtlamayı sağlıyıcı diye biliyorum...
canım inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah gerçekten çok güzel bişey tam anlamıyla anlatamıyorum bile sadece ara ara gözümün önüne minicik şeyin pıt pıt atışı geliyor yüzüm sürekli tebessüm haldeCARMENN CİM KENDİNİ BOŞUNA ÜZDÜN,KORKTUN BAK,BEBEGİN SENİNLE:))COK ŞÜKÜR..İNŞ.HERŞEY YOLUNDA GİDECEK ARTIK..BRESHKA O ANI YAŞAMAYI COOOK İSTİYRUM..NASİP OLURDA BEBEGİMİN KALP ATIŞINI DUYARSAM AGLARIM BEN DAYANAMAM..BU MUTLULUGUN TARİFİ YOK DİYOLAR YA PAHA BİÇİLEMEZ DİYE AYNEN ÖLE:))COK SEVİNDİM CANIM İNŞ.RABBİM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP EDER..
Bizde seni seviyoruz canım benim seni çok iyi anlıyorum Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah sende burda pozitifi görürsün hakkındaki hayırlı gerçek bu olurcanım arkadaşlarım 2 gündür hatta 3 gündür.... olmadı,kesin negatif,test yapmayacam vs...olumsuz söylemlerimin aksine hep moral verici umut dolu yazılar yazdınız...bu dengesiz ruh halime katlanıp beni pozitif düşünmeye ittiniz tabi her ne kadar ben buna inatla dirensemde...evet anne olmayı hepiniz gibi bende çoook istiyorum ama bu dönemde insan olumsuz düşüncelere daha çabuk kaptırıyor kendini bu da elimde değil...olumsuz düşünüyorum ama yinede bir yanım acaba pozitif olabilirmi diyor..insanız umutsuz yaşanmıyor ve herşeye rağmen umut taşıyorum içimde test yapmamak isteyişimin nedenide belki sonuç negatiftir ve bunu hemen öğrenmek istemiyorum kalan 2 günümüde anne olabilme ihtimalimle geçirmek istiyorum...sürekli negatif yazılar yazsamda benim hala umudum varrr...sizi çok seviyorummm...
bu yollara derken cümleme güldün dimi..bende güldüm sonra okuyunca sanki kötü yola düşmüşüz gibi:)))hahahayyyyy..Yani zorlu süreçler ya ondan demiştim ama yanlışmış zaten baksana..Şimdi oldu arkadaşım ok....
Melikee cim benim bilgileri düzenlermisin?buakşamdan itibaren gonal f 300 ml yapcaz,lucrin bu akşam bitiyo..gonal f 300 dediler dozu iyimi?nasıl bi fikriniz varsa yazın lütfen..egunal cim umut hep var..aynı şeyleri ben bile düşünüyor hatta içimde yaşıyorum..ya olmazsa ya sonuc negatif olursa diye..inan pozitife ne kadar cok inanmaya calışsamda negatifede o kadar kabullenmeye calışıyorum..daha transferim bile olmadan herşeyi düşünüyorum..bu sürec cok zor bende bugünlerde iyice duygusalım alınganım..karışıgım..anlatamam ya senide anlıyorum sonuc negatifse bile 2 gün daha hamile gibi yaşamak düşünmek hissetmek istiyosun..bu cok normal nasıl istersen öyle yap cünkü bende aynısını yapcam canım..inş.sonucun güzel olur seninle halay tutarız:))içimizdeki umut hep olmak zorunda bi erkek bebegim olursa umut koymayıda cok istiyorum yıllardır umutla bekliyorum çünkü...
Bizde seni seviyoruz canım benim seni çok iyi anlıyorum Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah sende burda pozitifi görürsün hakkındaki hayırlı gerçek bu olur
egunal o kadar iyi anlıyoruz ki seni.eminim burdaki herkes benzer duyguları yaşamıştır,yaşıyordur.birbirimize desteğiz.dualarımız birbirimiz için.inşallah güzel haberlerle gelirsin
İlaçlar için eveeett rapor aldım canımmmm..Benim tedavi iptal olduğu için toplama olayına ulaşamadım ben..Ama herkezin folikül gelişimine göre farklı günler sürebiliyor...Önce ben senin hayırlı haberini alıcam inşşş...Sen daha önce başlıyorsunnn..Umarım herrr şey yolunda giderrr.Ben artıkk aralık adetini beklicem mecccburennnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?