canım rapor alma süren ne kadar sürdü.ilaçlar için ben şimdi gitsem 15günde çıkar mı
ermer ve lotus hayırlı olsun.inşallah doğum haberlerinizide müjdelersiniz burdan
egunal o kadar iyi anlıyoruz ki seni.eminim burdaki herkes benzer duyguları yaşamıştır,yaşıyordur.birbirimize desteğiz.dualarımız birbirimiz için.inşallah güzel haberlerle gelirsin
melikee benim bilgilerimi de güncellebilirsen sevinirim.çarşamba günü opu olcak.
Canım kızlarını Allah bağışlasınnn..Şöyle düşün biz bu duyguyu daha ucundan bile tadamadıkkk..Sorularına gelince 5. gün embriyosu 2,3, gün embriyolarına göre daha fazla hücreli olduğundan tutunma şansı artıyor..Ama bu bir kesinlik arz etmiyor çünkü aramızda 5. gün transferi yapılıpda tutmayan da varrrr..Türkiyede doktorlar bunu bize bırakamıyorlar çünkü embriyo gelişimine göre onlar karar vermek zorunda..Herkezin embriyosu 5. güne gidecek kadar kaliteli olmayabiliyorrr..Ama 2.3. gün ambriyosu konulupta tutan çooook kişi varrr..O kısma geldiğinde bence herşey nasibb işi güzelimmm.Yaradan ne takdir ettiyse onu görüyoruzzz...laser olayını hiç duymadım bilmiyorummmmmm????
Tedavin hayırlı olsun,herşey yolunda gider umarımmm...
herrşeyin hazırsa belki ama zorrr biraz gülümmm..Sen aşılama yaptırdınmı 2 kez..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr listeye benide ekleyinnnnnnnnnnnnnn aralık adetinde başlıyorum umut tüp bebek merkezinde bu arada hamile olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorummm Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşalahhhhhh
benim de yarın dındurulmuş tek embriyo tranferim var. tabii düzgün çözülürse( çünkü sadece bir tane donduruldu...
anladim tesekkür ederim Rabbim sizide en yakin zamanda evlat sahibi yapar insallah dualarim sizinle inanin...
laser empro ya laser le bi delik aciliyormus transfer olmadan önce anne rahminde cikip tutunmasi daha kolay olsun diye yarin gitidigimde
doktorumla daha detayli konusacam .....
Bahçeci fulya. çok heyecanlıyım,stres de var tabii. klinik bu konuda bayağı başarılı olduğunu söylüyor ama belli olmaz şans artık... yarın çözeceklermiş. sorun olmazsa da transfer olacak. zaten 2 gündür iğne vurduruyorum. onun ağrıları da felaket...
evet hazır herşeyim.en son gittiğimde veririz i,stersen demişlerdi ben daha erken demiştim.aşılma faln da yaptırdım.ben tüp bbk için değilde sanırım ilaçlar için alabilirim çünkü 3 yıllık evli değiliz henüz.sgk dan bi belge bide nufus suretimi bişey istiyor sanırım dimi sen onları da ekledinmi.inşallah verirler yaa.15günüm var.
sence?
mecburen tek canım. benim rezervim az. 2 olgun yumurtadan biri bölündü, donduruldu. ne kadar zor süreç bu yaaaa.. bugüne kadar çok sakin ve umutluydum. zaman az aldıkça stres olmaay başladım....
İnş... verirler canımm... Sadece ilaçlar için bilmiyorum nasıl yaparlar..Evet ekledim gülüm..Sgk dan döküm birde nüfus müdürlüğünden nüfus kayıt örnekleri ayrı ayrı eşim ve benim adıma düzenlenmiş olucak...Sana kolaylıklar diliyorum inşş..alırısnnn gülüm..
Kızlar bu arada kafama takılan birşey var. Dün Memorial'da transferim oldu biliyorsunuz. Transferden 5 dakka sonra tuvalete gidebilecğeim söylendi. sıkıştığım için gittim. sonrasında dinlenmeye gerek olmadıgını söylediler ve hemen gönderdiler. Pazar günü oldugu için hemşireler saatli geliyor. Sanki uğraşmamak için hemen gönderdikleri hissine kapıldım. En azından yarım saat bile olsa dinlenmem gerekmiyor muydu? Hemen gidebilirsniz demeleri çok antipatik geldi.
Yani tedavi gördüğün ay transfer olmadı öylemi canımmm..Dondurulmuşla şansın daha mı artıyormuş..Çünkü benimde başıma yumrt rezerv sorun olucak byük ihtimalle de ondan soruyorum..
çok teşekürler canım darısı başına inş.ermer ve lotus hayırlı olsun.inşallah doğum haberlerinizide müjdelersiniz burdan
egunal o kadar iyi anlıyoruz ki seni.eminim burdaki herkes benzer duyguları yaşamıştır,yaşıyordur.birbirimize desteğiz.dualarımız birbirimiz için.inşallah güzel haberlerle gelirsin
melikee benim bilgilerimi de güncellebilirsen sevinirim.çarşamba günü opu olcak.
benim de yarın dındurulmuş tek embriyo tranferim var. tabii düzgün çözülürse( çünkü sadece bir tane donduruldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?