2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım kızlarını Allah bağışlasınnn..Şöyle düşün biz bu duyguyu daha ucundan bile tadamadıkkk..Sorularına gelince 5. gün embriyosu 2,3, gün embriyolarına göre daha fazla hücreli olduğundan tutunma şansı artıyor..Ama bu bir kesinlik arz etmiyor çünkü aramızda 5. gün transferi yapılıpda tutmayan da varrrr..Türkiyede doktorlar bunu bize bırakamıyorlar çünkü embriyo gelişimine göre onlar karar vermek zorunda..Herkezin embriyosu 5. güne gidecek kadar kaliteli olmayabiliyorrr..Ama 2.3. gün ambriyosu konulupta tutan çooook kişi varrr..O kısma geldiğinde bence herşey nasibb işi güzelimmm.Yaradan ne takdir ettiyse onu görüyoruzzz...laser olayını hiç duymadım bilmiyorummmmmm????

Tedavin hayırlı olsun,herşey yolunda gider umarımmm...

Canım sen listede ayy olarak gözüken arkadaşsın değilmi???..Kaç tane oluşmuştu yumurtan birde,yum rezerv az demişsin sorun bölümünde.Amh yaptırmışmıydın..Birde tüpe başlamadan bitkisel kür falan kullandın mı canm?? Şimdiden teşekkürler

anladim tesekkür ederim Rabbim sizide en yakin zamanda evlat sahibi yapar insallah dualarim sizinle inanin...
laser empro ya laser le bi delik aciliyormus transfer olmadan önce anne rahminde cikip tutunmasi daha kolay olsun diye yarin gitidigimde
doktorumla daha detayli konusacam .....

herrşeyin hazırsa belki ama zorrr biraz gülümmm..Sen aşılama yaptırdınmı 2 kez..

evet hazır herşeyim.en son gittiğimde veririz i,stersen demişlerdi ben daha erken demiştim.aşılma faln da yaptırdım.ben tüp bbk için değilde sanırım ilaçlar için alabilirim çünkü 3 yıllık evli değiliz henüz.sgk dan bi belge bide nufus suretimi bişey istiyor sanırım dimi sen onları da ekledinmi.inşallah verirler yaa.15günüm var.
sence?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr listeye benide ekleyinnnnnnnnnnnnnn aralık adetinde başlıyorum umut tüp bebek merkezinde bu arada hamile olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorummm Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşalahhhhhh

hayırlı olsun.inşallah bebeğinle dönersin

benim de yarın dındurulmuş tek embriyo tranferim var. tabii düzgün çözülürse( çünkü sadece bir tane donduruldu...

Bahçeci fulya. çok heyecanlıyım,stres de var tabii. klinik bu konuda bayağı başarılı olduğunu söylüyor ama belli olmaz şans artık... yarın çözeceklermiş. sorun olmazsa da transfer olacak. zaten 2 gündür iğne vurduruyorum. onun ağrıları da felaket...

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar :)
umarım sizlerde güzel haberlerinizi bizlerle paylaşırsınız.

gonal f kullanan arkadaşlar benim ilk iki dozum 225 ti sonra hep 300 oldum.
ilacın dozu yaşınıza birde yumurtanın gelişimine göre değişiyor.
fazla diye düşünmeyin daha fazla yapan arkadaşlarım bile vardı.

Merhaba canim
Senin dedigin sanirim assisted hatching denen sey. Lazerle yapilani var bir de baska bir turlusu.
Bu sanirim genelde tedavilerde yapilan bir sey. Bana 3 tedavimde de yapilmisti.

stres yapma diyeceğim ama ben daha iğneler başlamadan karnıma agrılar,kramplar giriyor.tek yumurta mı konulacak.

İnş... verirler canımm... Sadece ilaçlar için bilmiyorum nasıl yaparlar..Evet ekledim gülüm..Sgk dan döküm birde nüfus müdürlüğünden nüfus kayıt örnekleri ayrı ayrı eşim ve benim adıma düzenlenmiş olucak...Sana kolaylıklar diliyorum inşş..alırısnnn gülüm..

mecburen tek canım. benim rezervim az. 2 olgun yumurtadan biri bölündü, donduruldu. ne kadar zor süreç bu yaaaa.. bugüne kadar çok sakin ve umutluydum. zaman az aldıkça stres olmaay başladım....

mecburen tek canım. benim rezervim az. 2 olgun yumurtadan biri bölündü, donduruldu. ne kadar zor süreç bu yaaaa.. bugüne kadar çok sakin ve umutluydum. zaman az aldıkça stres olmaay başladım....

Yani tedavi gördüğün ay transfer olmadı öylemi canımmm..Dondurulmuşla şansın daha mı artıyormuş..Çünkü benimde başıma yumrt rezerv sorun olucak byük ihtimalle de ondan soruyorum..

senin tüm belgeleri verdikten sonra kaç gün sonra çıktı.

MErhaba canım bende memorialde yaptircam senin yerinde ben ols âm şikayet ederim sonuçta en pahalı merkezlerden biri hemşireye hiç acıma gereken yere bildir derim

Yani tedavi gördüğün ay transfer olmadı öylemi canımmm..Dondurulmuşla şansın daha mı artıyormuş..Çünkü benimde başıma yumrt rezerv sorun olucak byük ihtimalle de ondan soruyorum..

yok şanstan değil. toplamaya yakın zamanda yapılan progesteron testinde hormonum yüksek çıktı. transfer etsek de tutmaz dedi dr. ondan varolan bir embriyoyu dondurmak zorunda kaldık. yeni adetimle de hemen dondurulmuş tedavisine başlaıdk.bakalım yarın hayırlısı....

çok teşekürler canım darısı başına inş.
benim de yarın dındurulmuş tek embriyo tranferim var. tabii düzgün çözülürse( çünkü sadece bir tane donduruldu...

inş. çözülmeleri çok iyi olur ve bebeğini sorunsuz alır gelirsin canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…