Canım sen listede ayy olarak gözüken arkadaşsın değilmi???..Kaç tane oluşmuştu yumurtan birde,yum rezerv az demişsin sorun bölümünde.Amh yaptırmışmıydın..Birde tüpe başlamadan bitkisel kür falan kullandın mı canm?? Şimdiden teşekkürler
Selam canim , adetin 15. Gunu yumurtalarin toplanmis olmasi gerekiyor . Tabi bunyeden bunyeye ve yumurtalarinin gelisimine gore degisir bu gunler ancak yine de simdiye kadar toplanmis olmaliydi sanki.toplandiktan sonra 3. Guntransferi olacaksa bile onun uzerine 12 gun sayip test yapiyoruz. Yani bir sonraki adet gunune denk geliyor. Tabi biz otorite degiliz ama simdiye kadar oldugum tedavilere bakarak yorum yapabiliyorum ancak.kızlar merhaba benim bugun kontrolüm vardı yumurtalar büyümemiş ya sadece 2 tane büyüyen var perşembe yine kontorülümüz var eğer büyümezse diğerleri tedaviyi iptal etcez dedi doktorum sadece famera kullanmıştım bugün iğne verdi 3 tane bakalım onlar fayda etcekmi bide adetimin 15.günü geç değilmi artık nezaman büyücek nezaman yumurtalar toplancak galiba iptal olması daha iyi diye düşünüyorum
evet canım o benimben üç aşılamadan sonra bitkisel bi kür denemiştim ondanda sonuç alamamıştım.bu doktor yumurtalıklarımın yavaş çalıştıklarını ve rezervimin %40 azaldığını söyledi.amh diye bi test yaptırmadım.şuan sağda 18,5 mm 3 yada 4 solda 17,5mm 2yada 3 folikül varmış.şimdi ovitrelleyi yaptım.çarşamba sabah 8 de opu olcak.çok heyecanlıyım
MErhaba canım bende memorialde yaptircam senin yerinde ben ols âm şikayet ederim sonuçta en pahalı merkezlerden biri hemşireye hiç acıma gereken yere bildir derim
Aynen oyle guzelim . Gunler gectikce bana da stres soldan soldan gelmeye basliyor. Hemen beynimin hucrelerine dur diyorum . Yoksa dagilacagim biliyorum.mecburen tek canım. benim rezervim az. 2 olgun yumurtadan biri bölündü, donduruldu. ne kadar zor süreç bu yaaaa.. bugüne kadar çok sakin ve umutluydum. zaman az aldıkça stres olmaay başladım....
MErhaba canım bende memorialde yaptircam senin yerinde ben ols âm şikayet ederim sonuçta en pahalı merkezlerden biri hemşireye hiç acıma gereken yere bildir derim
mecburen tek canım. benim rezervim az. 2 olgun yumurtadan biri bölündü, donduruldu. ne kadar zor süreç bu yaaaa.. bugüne kadar çok sakin ve umutluydum. zaman az aldıkça stres olmaay başladım....
Selam canim , adetin 15. Gunu yumurtalarin toplanmis olmasi gerekiyor . Tabi bunyeden bunyeye ve yumurtalarinin gelisimine gore degisir bu gunler ancak yine de simdiye kadar toplanmis olmaliydi sanki.toplandiktan sonra 3. Guntransferi olacaksa bile onun uzerine 12 gun sayip test yapiyoruz. Yani bir sonraki adet gunune denk geliyor. Tabi biz otorite degiliz ama simdiye kadar oldugum tedavilere bakarak yorum yapabiliyorum ancak.
doğru söylüyosun cnm bidahaki aya kısmetse bu ay böyle geçicek napalım bide doktorum çatlatma iğnesi vurup aşılamada yapabiliriz dedi bakalım hayırlısı olsunda ben beklemeye razıyım hepimizin yüzü gülsün inşallah
Kızlar bu arada kafama takılan birşey var. Dün Memorial'da transferim oldu biliyorsunuz. Transferden 5 dakka sonra tuvalete gidebilecğeim söylendi. sıkıştığım için gittim. sonrasında dinlenmeye gerek olmadıgını söylediler ve hemen gönderdiler. Pazar günü oldugu için hemşireler saatli geliyor. Sanki uğraşmamak için hemen gönderdikleri hissine kapıldım. En azından yarım saat bile olsa dinlenmem gerekmiyor muydu? Hemen gidebilirsniz demeleri çok antipatik geldi.
Aynen oyle guzelim . Gunler gectikce bana da stres soldan soldan gelmeye basliyor. Hemen beynimin hucrelerine dur diyorum . Yoksa dagilacagim biliyorum.
inşallah hepimiz bu kadar stresin, emeğin karşılığını alırız( ben heyecandan uyuyamadım halaa...
durumumuz çok benziyor. Benimde 2 döllendi bir bölündü. Sakin ve rahat olmak önemli. Güzel şeyler düşün
inş. çözülmeleri çok iyi olur ve bebeğini sorunsuz alır gelirsin canım benım
slm kızlar bende tüp bebek yaptırmak istiyorum artık bizim 2 sene olcak izmirde tüp bebek yaptıran yokmu aranızda kızlar merkeze karar veremiyorum benn...
canım benimde perşembe günü oldu transferim ama beni 1 saat yatırdılar ve transferden yarım saat 20 dakika sonra tuvalete gidebilirsin dediler . ama sen yine de öyle hissetme bi bildikleri vardır inşallah ikimizde hayırlı haberler alırızz günlerimiz yakın . benim iki embiryo transfer edildi ya senin canım
arkadaşlar tahmin ettiğim gibi sonuç negatif...11.gün olduğu için de acaba pozitif olabilirmi deme şansım yok...bi de sabah ilk idrarla yaptım testi...yarında negatifimi resmiyete dökmek için hastaneye gidip kan verecem...ilk tüp bebek denemem böylelikle son buldu...
arkadaşlar tahmin ettiğim gibi sonuç negatif...11.gün olduğu için de acaba pozitif olabilirmi deme şansım yok...bi de sabah ilk idrarla yaptım testi...yarında negatifimi resmiyete dökmek için hastaneye gidip kan verecem...ilk tüp bebek denemem böylelikle son buldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?