2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm biliyorum çok üzülüyosun ama kısmetten öte geçilmiyo inşlh bir dahaki sefere demekten başka söz kalmıyo

Öyle olsaydı demeleri gerekirdi neden demediler ki acaba kurt düştü icime şimdi benim sen kimde başlıyorsun?

yumurtaların toplanırken genel anestezimi uyguladılar? yanında birine ihtiyaç duyuluyormu

evet genel anestezi uyguluyorlar. lokal da yapılabiliyomuş ama yaptıranlar pek memnun değil diye okudum. zaten eşinle gitmen şart ondanda sperm örneği alıcaklar ikisi aynı anda olmak zorunda. fazla anestezi vermedikleri için çabuk ayılıyosun.

öyle olsaydı demeleri gerekirdi neden demediler ki acaba kurt düştü icime şimdi benim sen kimde başlıyorsun?

soyle aslında...
Ben ızmırde oturuyorum ve ıstanbuldakı muayenemı funda hanım yaptı.
ızmıre donerken elıme verdıklerı ılac lıstesınde puregon 225 ml yazıyordu ama henuz baslamadıgım ıcın bu doz mu olacak bılmıyorum.benım takıplerım ızmırde yapılacak semra hanımın onderdıgı doktor ıle.
Toplamaya ve transfere gelecegım ınsallah .
Fsh alan yaptılar mı sana?
ıgnelere basladın mı?
Sen kıme gıdıyorsun?

Rezervlerin iyi dediler bana sorun yok dediler bende kromozomal sorun var 4ve 16 yer değiştirmiş Buda düşük riski gösteriyor dediler

Senin durumunda d açok sayıda sağlıklı embrioya ihtiyaç var. O yüzden rahat ol ve dr.un kim? embriyo sayısını yükseltmekl için yüksek doz vermişlerdir.

Öyle olsaydı demeleri gerekirdi neden demediler ki acaba kurt düştü icime şimdi benim sen kimde başlıyorsun?

Benim recetedeki ilaçlarım sunlar gonal f450 cetrotide 0,26 ovitrolle 250mg bide zitrotek 500 g telde uzun protokol dediler muamelen sonra kısa protokol dediler sizde bu tür ilacım mi kullandınız

kızlar bende dr umla konuştumm....

benım transfer ocak ayına kaldı.. dıyo şimdi adet olucaksın aralık 11 gıbı olucam... ozaman 21 gun gel diyoo..yanee oda 30 aralık falan oluyo ..ozaman başlasam ocak gıbı trasnfer olucak..uff sıkıldım ve yoruldum artık...

Kızlarrr dondurulmuş tek embriyom sorunsuz çözüldü ve transferim oldu dün!ama sadece 2 hücreliydi. tek olduğu için sanırım bekletmek istemediler. bakalım kısmet artık..

hayırlı haberlerini alırız inşallah... dualarımız seninle. benim transferimde yarın gerilmeye başladım bile dilerim rabbim hepimizin yüzünü güldürür ve kucaklarımızı doldurur...

senin durumunda d açok sayıda sağlıklı embrioya ihtiyaç var. O yüzden rahat ol ve dr.un kim? Embriyo sayısını yükseltmekl için yüksek doz vermişlerdir.

benim de 2-15 kromozom sorunum var
aslında selo ıle aynı durumdayız .
Sımdı ben de anlamadım bu ısı ama
vardır elbet bır bıldıklerı dıyorum .

Selo bu arada kacıncı denemen?
Pgt yapılacak o zaman ? Hangı teknık yapacaklar?

Son düzenleme:
Senin durumunda d açok sayıda sağlıklı embrioya ihtiyaç var. O yüzden rahat ol ve dr.un kim? embriyo sayısını yükseltmekl için yüksek doz vermişlerdir.

Beni hale hanım muamele etti onu düşünüyordum oda ayrılmış şimdi kimi secsem bilmiyorum Nur hanım çok iyi diye okudum forumlardan seninki kim

Benim recetedeki ilaçlarım sunlar gonal f450 cetrotide 0,26 ovitrolle 250mg bide zitrotek 500 g telde uzun protokol dediler muamelen sonra kısa protokol dediler sizde bu tür ilacım mi kullandınız

Kız Allah seni iyi etsinnnnnnnnnnnnnnn..Reçetedeki gonal-f 450 yazan ilacın mg diye düşün ..Dr sana kaç vurulacağını söylememiştir daha..zitrotek tek seferde antibiyotik içimiştik eşimle ben.ovitrelle çatlatma iğnesi zaten biliyorsundur..Cetrotide bende de vardı ama sonradan kullanılıyor nasib olmadıı kullanmak çünkü benim tedavi iptal olmuştu..

kızlarrrrr benim de tedavim bi dahaki aya başlayacak ertelemek zorunda kaldık listeye eklerseniz sevinirm

İlk denemem olacak o yüzden korkuyorum öğüt yapılacak esimdede mikrotese senmeseniz düşük riski var

Tühh görüyormusun konuşup kaynaşıcaktıkk oysakiii:))) uzun protokol olunca öyle olucak mecburen canımm.Bu ay adetinin 21. günü neden başlanmadı lucrine merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…