2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçiş olsun canım..inan çok üzüldüm..inşallah bu senin son negatifin olur..

canım benım ne kadar biz üzülme desekte üzüleceksin herşeyde vardır bir hayır
olmaması olmasından daha hayırlıymış demek öyle düşün ve bir dahaki deneme için kendini hazırla
umarım sende mucize merkezinde gebe kalırsın canım arkadaşım

canımm şok oldum ..uzulme nolur kısmet değilmiş demek..
bebekler geleceklerı zamanı bilirlermiş..
zamanı değilmiş canım demekkı..
ınan çok uzuldum..

evet üzücü bir durum canım...ama yapacak bişey yok kabullenmekten başka...

gerçekten nasip işi canım arkadaşım...bende seni çoooooooooook seviyorum...hem delüüüü ben sizi bırakırmıyım negatif aldım diye...ilk fırsatta tekrar deneyecem başka bir merkez araştırmalarına başladım bile...2 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif ve hepsi aynı merkezde artık değiştirmeyi düşünüyorum...en son yumurtalalıklarımın aşırı doz ilaçla uyarılmasından ve önlem alınmamasından sonra ohss oldum hala onunla uğraşıyorum...o yüzden aynı yerde devam etmicem..bu ay bekleyip ocak adetiyle tekrar başlayım diyorum...bizim açıklanamayan infertilite olduğu için görünürde herşey normal belki merkez araştırırken kendiliğinden geliverir bebeğim...herpberaber devammmmm....bir gün bizde anneeee olacazzzz....

ohhh canımm benim işte bole...
dondurulmuşun yokmu canım varsa oyle denersın..bu işte moral çok onemlı hemen pes etmek yok..

Bende sabah okudum yazını test sonucunu bende heycanla bekliyordum.valla ne yalan soyliyim.inşallah bidahaki sefere inşallah ooooofff arkadaslar inanın çok zor ama allah sağlıklı bir gebelik vericekse nasip etsin üzülme demek saçma olur Rabbim hayırlısını versin

her şerde bir hayır vardır hayatım geleceği gün yazılı bizim yaptıklarımız sadece vesile biliyosun.. bol bol duaet içini ferah tut bi bakarsın kendiliğinden gelir allah büyük.. hepimize sana da hayırlısını diliyorum birbirimize dua edelim elbet bizde bebek sahibi olacağız...

Süperrsinnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmmm.Aynen madem sebepsizzzzzzzz mucize merkezinden belkide olucak senindeeee..
Bırakma bizi,BENİİİİİİİİİİİİ..Ocak biraz erken gibi ama değiştireceğin merkezdeki dr un seni eminim en iyi şekilde yönlendirecektir...

şu anda kendimi suçlu hissediyorumm sana çok kızdım pozitif ol şöyle böyle çok umutluydumm canım benimm ama Allah OL demeyince olmuyor işte... inşallahhhhhhhhhh snde benim gibi olursun kuzummm tüp olmadannn mercimeğin gelir yeni yıl süprizi yapar canım benimmmmmmmmmmm canı gönüldennn duaa ediyorum sanaaaa canımsınnnn

canımm ya üzülme ne olurr herşeyin hayırlısını nasip etsin ALLAHIM elbette çor bir süreçten geçiyoruz hepimiz ama ALLAHIN taktiri elden ne gelir..

geçiş olsun canım..inan çok üzüldüm..inşallah bu senin son negatifin olur..

canım arkadaşlarım evet üzgünüm ne kadar kendimi hazırlasamda olumsuz sona kocaman bir negatifle yüzleşince aslında hazır olmadığımı anladım...paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler...bu ay ara verip ocak adetiyle tekrar başlamayı düşünüyorum...
tabi bu arada kendiğilinden gelir inşallahhh...umutsuz yaşanmıyor işte...

Egünal yılmak yok yola devam edeceğiz. Güç olmak zorundayız çünkü biz anne adayıyız. Şu an ne desek boş biliyorum acıyı en iyi yasayan bilir. İnsallah bundna sonraki pozitif olur. Bende merkez değiştirmenin iyi geleceğine inanıyorum. Her dr.un faklı tecrübesi var. Kullandıkları ilaçlarda farklı dozlarda..Hepimiz için herşeyin hayırlısını diliyorum.

çok geçmiş olsun tatlım,üzüldüm elbette ama biliyorsun ki hiçbirşeyin sonu değil bu..artık daha güçlü devam edeceksin eminim..senin mutlu haberini alacağımız günde olacak inşallahhhhh :))

canım üzülme vardır bundada bir hayır rabbim yar yardımcın olsun seni çok ama çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

melikeciğim canım ya önceden benim sorunumun yanında bu işaret vardı tekrar koyarsan çok sevinirim

bu saate kadar ağlamadan durabilmiştim ama yazdıklarınızı okuyunca tutamadım artık...kilitlenmiş uyuşmuş gibiydim...bir anda koyverdim...

ohhh canımm benim işte bole...
dondurulmuşun yokmu canım varsa oyle denersın..bu işte moral çok onemlı hemen pes etmek yok..

19 yumurtadan 12 si döllenmişti 1 tane iyi kalite 3.gün embriyosu transfer edildi..geri kalan 11 embriyoyuda 5.güne kadar bekletip iyi kalite olanları donduracaz dediler 5.gün geldi ve donduracak kalitede embriyo kalmadığını söylediler...yani baştan başlayacm canım...

evet canım ALLAH tan hep hayırlısını istedim şimdi de bununla avunuyorum demekki hayırlısı böylesiymiş...

bizde bir gün anne olacaz...rabbim eşlerimize ve bize sağlık versin önce...bu kadar içten yürekten anne olmayı isterken ALLAH bizede nasip edecek birgün inanıyorum...sağol canım...

ayyy kuzum bırakmam nasıl laf öyle...dedim ya ben sizden haber almadan duramam...mucize merkezine inşallah bende kabul edilirim...tabi bundan sonraki süreci ve zamanı doktor belirleyecek...önemli olan benim iyi bir merkez ve doktor bulmam...ilk muayeneden sonra zaten doktor ne zaman başlayacağıma karar verir şekerim...

canım kendini suçlu hisettme lütfen...bende senin yerinde olsam olumlu düşünmen için ne gerekiyorsa yapardım...ilk günler geldi aklıma...kasım-aralık topiğini görünce bi girdim sayfaya hala buradayım...ne hayallerle başlamıştık yazışmaya hiç olumsuz bir son gelmemişti aklıma ama şimdi durumu kabullenmeye çalışıyorum...laptop ıslandı zırıl zırıl ağlayacam diye kısa devre yapcak şimdi...

merhaba arkadaşlar
bugün 14. gün 245,65 çıktı değerim nasıl sizce ilerlemesi. ilki 167 ydi.
merkeze yeni bildirdim bakalım ne dicekler.

egunal çok üzüldüm. diyecek bişeyde bulamıyorum.
herşey allahtan. umarım allahım en yakın zamanda yüzünü güldürür.

egunal cok gecmıs olsun cnm ınsallah bıdahakı sefere alırız bebıslerımızı kucagımıza.Sanırım arkandan ben gelıyorum olumsuz bır haberle( Benım bugun transferımın 9.gunu anacım bende hıc bır belırtı yok.sadece GECELERİ sag ve sol kasıgıma batmalar regl sancısı,goguslerımde ınanılmaz sızı,ve şiş oluyor ve de ates basıyor.Ha bır de uyuyamıyorum sabaha kadar saga sola dönuyorum.ama gunduz sadece gogus acıması dısında hcbırseyım yok,gunduz bu belırtıler hıc yok denecek kadar az.bu benım 2.denemem ıkı embrıyo konuldu kafayı yıcem yıne mı olumsuz.pazar gunu normalde test yapmam gerekıyor,rabbım hepımızın yardımcımsı olsun.

Canım , hayırlısı olsun ınsallah.
Sen hıssettın zaten . ınsan hıssedıyor dı mı?
Olan oldu , bıten bıttı.
Sımdı kapat bu sayfayı ve hıc gerıye donup bakma ıle .
Saglam dur .
Bunları sana yazarken , kendıme de soyluyorum .
Bunu soylemek ve ınanmak zorundayız hepımız.

evet yılmak yok canım...aslında merkezden genel olarak memnudum ama tüp bebek sürecinde saçmasapan şeyler olmaya başladı bırakamadım çünkü tedavinin tam ortasındaydım... bazı yerlerde çok eksik kaldıklarını düşünüyorum...ohss olmayabilirdim...doktorum bu tam gün yasası sebebiyle muayene açmış hastalarına hastanede bakıyor opu aşamasına gelince başka bir özel hastaneyle anlaşmalı olduğunu tedavinin geri kalan kısmına beraber devam etmek istiyorsak özel hastaneye geçiş yapmam gerektiğini öğrendim...eğer kabul etmezsemde hastanenin diğer doktorlarıyla tadviye devam edebilirmişim...bunu öğrendiğim gün çatlama iğnesini yaptığım gündü opuya az kalmıştı...öylece ortada kaldım...geçiş yapmak istedim önce ama arada ciddi fiyat farkı vardı ve son anda çıkan bir durum olduğundan hazırlıksız yakalanmıştık...baştan uyarabilir söyleyebilirlerdi...fazla doz ilaç kullandılar daha önce aşılamalarda iğnelere fazla tepki verdiğimi bilmelerine rağmen...e2 değerim uçmuş gitmişti 5000 nin üzerine geçeli çok olmuştu bu da ohss demekti önceden ilaçla tedbir alınabiliyormuş ama yapmadılar ve opudan sonra hastanelik oldum 4 gün hastanede yattım..embriyolar konusunda da hep çelişkili cevaplar aldım...en sonunda da 12 embriyodan dondurulacak kalmadığını öğrendim..hep kısa açıklamalar hep eksikti bir yerler...ayy ne kadar doluymuşum meğer...anlattım rahatladım

çok geçmiş olsun tatlım,üzüldüm elbette ama biliyorsun ki hiçbirşeyin sonu değil bu..artık daha güçlü devam edeceksin eminim..senin mutlu haberini alacağımız günde olacak inşallahhhhh :))

sağol canım bu günlerde geçecek ve inşallah anne olduğumuz günleride görecez...

canım üzülme vardır bundada bir hayır rabbim yar yardımcın olsun seni çok ama çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım arkadaşım bende sizi çooook seviyorum...bu süreçte yalnız olmadığını bilmek çok güzel bişey...bu durumu yaşamayanlar bizi gerçek anlamda anlayamazlar...hayırlısı böyleymiş evet...

Egünal, hem ohss olmana kızdım hem o kadar embriyou ziyan etmelerine.. Biz bir tanenin peşinde koşuyoruz. Merkezi değiştirmek şart olmuş.

üzülme arkadaşım sağlık olsun. Umarım en kısa zamnda toplarsın kendini ve yeniden denersin... Yılmak yok...Hepimiz küçücük bi umudun peşinden koşuyoruz...Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…