merhaba arkadaşlar
bugün 14. gün 245,65 çıktı değerim nasıl sizce ilerlemesi. ilki 167 ydi.
merkeze yeni bildirdim bakalım ne dicekler.
egunal çok üzüldüm. diyecek bişeyde bulamıyorum.
herşey allahtan. umarım allahım en yakın zamanda yüzünü güldürür.
egunal cok gecmıs olsun cnm ınsallah bıdahakı sefere alırız bebıslerımızı kucagımıza.Sanırım arkandan ben gelıyorum olumsuz bır haberle( Benım bugun transferımın 9.gunu anacım bende hıc bır belırtı yok.sadece GECELERİ sag ve sol kasıgıma batmalar regl sancısı,goguslerımde ınanılmaz sızı,ve şiş oluyor ve de ates basıyor.Ha bır de uyuyamıyorum sabaha kadar saga sola dönuyorum.ama gunduz sadece gogus acıması dısında hcbırseyım yok,gunduz bu belırtıler hıc yok denecek kadar az.bu benım 2.denemem ıkı embrıyo konuldu kafayı yıcem yıne mı olumsuz.pazar gunu normalde test yapmam gerekıyor,rabbım hepımızın yardımcımsı olsun.
Canım , hayırlısı olsun ınsallah.
Sen hıssettın zaten . ınsan hıssedıyor dı mı?
Olan oldu , bıten bıttı.
Sımdı kapat bu sayfayı ve hıc gerıye donup bakma ıle .
Saglam dur .
Bunları sana yazarken , kendıme de soyluyorum .
Bunu soylemek ve ınanmak zorundayız hepımız.
Egünal, hem ohss olmana kızdım hem o kadar embriyou ziyan etmelerine.. Biz bir tanenin peşinde koşuyoruz. Merkezi değiştirmek şart olmuş.
aslında canım bende senle aynı fikirdeyım..çekindim solemeye .. 3. gun hiç olmadıu yarısını dondur..hepsını 5. gune bekletmenın manası yok bence..
Egünal, hem ohss olmana kızdım hem o kadar embriyou ziyan etmelerine.. Biz bir tanenin peşinde koşuyoruz. Merkezi değiştirmek şart olmuş.
evet canım çok sinir bozucu şeylerdi hepsi ayrı ayrı...tedavime yoğunlaşmam gerekirken saçmasapan şeylerin stresiyle yoruldum...en çok üzüldüğüm 12 embriyom zaten...tatmin edici bi cevap alamıyorsun...üniversite hastanesi her telefon ettiğinde başka asistan sürekli değişen doktorlar...durumunu en baştan anlatıp cevap almaya çalışıyorsun...acile ohss den dolayı gittim ortalık hasta kaynıyo ben ağrıdan kıvranıyorum saat 19:30 da oradaydım ancak gece 23:00 de yatışım verildi...rezil oldum resmen...ilaçlara da sabahın 4 ünde başladılar vs...ALLAH yardımcımız olsun iyi doktorlarla karşılaştırsın...
sağol canım evet herşey ALLAH tan...inşallah güzel günler için daha fazla bekletmesin rabbim...ayrıca değerin çok güzellll...
ayy ALLAH korusun inşallah iyi haberle gelirsin canım...evet daha düne kadar senin gibiydim...bu süreçte insan önce kötü olanı aklına getiriyor...ne kadar pozitif olmaya çalışsanda kendini inceleyip takip etmekten vazgeçemiyorsun...bende 7.günümde kasık batması başta olmak üzere bi çok belirti yaşamaya başladım ama 2 gün sonra hiçbiri kalmadı ve hep dedimki olmadı...aslında belirti olacak diye bişey yok...herkeste aynı şeyler yaşanmıyor...becerebiliyorsan kendini takip etme ve oluruna bırak çünkü ne yaparsan yap sonucu değiştiremiyosun...sadece kendine yaptığın eziyetle kalıyorsun...belirtilerin aslında çok olumlu...ben negatifi almaktan korktuğum için 10.günde yaptıramadım testi...ama sen yarın bi baktır istersen...inşallah güzel bi haber verirsin canım...ALLAH yardımcın olsun...bize haber vermeyi ihmal etme lürfen...
ınsallah tatlım haber vercem yalnız yarın degılde cumartesı yapayım dıyorum.yarına cesaretım yok.cumartesı ya da pazar dan otesı yok zaten varsa vardır,elımden gelenı yaptıgımı dusunuyorum,gerısını mevlaya bırakıyorum.Rabbım ol dedıkten sonra onune hıcbırsey engel degıl,hayırlı zurrıyetler nasıp etsın hepımıze..
üzülme arkadaşım sağlık olsun. Umarım en kısa zamnda toplarsın kendini ve yeniden denersin... Yılmak yok...Hepimiz küçücük bi umudun peşinden koşuyoruz...Allah yardımcımız olsun...
aslında canım bende senle aynı fikirdeyım..çekindim solemeye .. 3. gun hiç olmadıu yarısını dondur..hepsını 5. gune bekletmenın manası yok bence..
bende kendıme kızıyorum bazen olan oldu ..keşke şole olsaydı bole olsaydı demenın bı manası yok..
desenıze kızlar bana
ınsallah tatlım haber vercem yalnız yarın degılde cumartesı yapayım dıyorum.yarına cesaretım yok.cumartesı ya da pazar dan otesı yok zaten varsa vardır,elımden gelenı yaptıgımı dusunuyorum,gerısını mevlaya bırakıyorum.Rabbım ol dedıkten sonra onune hıcbırsey engel degıl,hayırlı zurrıyetler nasıp etsın hepımıze..
evet arkadaşlar sonunda kan testimin sonucunuda aldım...koskocaman 1.9...sabah regl im de başlamıştı.kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim...güzel haberler vermeyi isterdim ama olmadı malesefff...rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
gerçekten her aşaması zor bir süreç ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
Lütfen kendini izme vardır bunda da bir hayır ne diyeceği bilemiyorum üzülme inşallah Birdanki denemende olur umudunu kesme positif düşün
sağol canım...umut etmekten başka şansımız yok...ALLAH sağlık verdikçe denemeye devam...
Evet canım yılmak yok bu arada merkezi değiştirmeyi düşündünüz okudum ben sana memorial hastanesini tasfiye ederim çok dolu bir merkez dunyanın her yerinde hasta geliyor oraya gözümle şahit oldum oraya dene derim istanbulda kalıyorsan eğer Semra Kahraman ekibi acayip dolu ve islerini iyi yaptıklarına inanıyorum bide hep gonal f okuyorum sizlere neden düşük vermişler benim reçetemde 450 gonal f yazıyor kızlar çok yüksek değilimi bu dosaj sizler kaçligini kullandınız?????
kızlar dün akşam ağlama krizine girdim hiç sebebsizz galiba çok korkuyorum ben test sonucundan ama elimizdeAn gelen hiç bişey yok of ffffffffffffffffff çok zor bi süreççççç
evet canım yılmak yok bu arada merkezi değiştirmeyi düşündünüz okudum ben sana memorial hastanesini tasfiye ederim çok dolu bir merkez dunyanın her yerinde hasta geliyor oraya gözümle şahit oldum oraya dene derim istanbulda kalıyorsan eğer semra kahraman ekibi acayip dolu ve islerini iyi yaptıklarına inanıyorum bide hep gonal f okuyorum sizlere neden düşük vermişler benim reçetemde 450 gonal f yazıyor kızlar çok yüksek değilimi bu dosaj sizler kaçligini kullandınız?????
Evet canım yılmak yok bu arada merkezi değiştirmeyi düşündünüz okudum ben sana memorial hastanesini tasfiye ederim çok dolu bir merkez dunyanın her yerinde hasta geliyor oraya gözümle şahit oldum oraya dene derim istanbulda kalıyorsan eğer Semra Kahraman ekibi acayip dolu ve islerini iyi yaptıklarına inanıyorum bide hep gonal f okuyorum sizlere neden düşük vermişler benim reçetemde 450 gonal f yazıyor kızlar çok yüksek değilimi bu dosaj sizler kaçligini kullandınız?????
evet yüksek ama sorun neydi senin selocumm..Rezerv lerde var mı problemmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?