2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biliyorum o gün sana tel. gelince yüksek çıkın hormonun progesteronu olduğunu tahmin ettim. Aynısı bende de oldu çünkü. senin uzun protokolle yapılıcak ama o konuda hiç bir bilgim yok. benimki kısaydı. reglimle birlikte östrojen bandına başladı sonra transfer ve iğneler... geç olsun hayılısı olsun canımmm.. ben de ertelenince üzülmüştüm ama geldi geçti bilee...

slm kızlar bişey sorucam tüp bebek deneyen arkadaşlara sorum özellikle tedavi sırasında yumurta toplanırken ve transfer işleminde yanımızda birinin yardımcı olarak gelmesine gerek varmı? anestezi sonrası biri olsun diyolar genelde olmalımı?

yumurta toplama anestezili olduğndan gerekli evet ama transferde bence fark etmez. sadece psikolojk destek için olabilir....

6-7 ay oldu canım dondurmalarım olee beklıyo...sankı geç olunca hıç şansım yok gıbı gelıyo bana ne bılım...

6-7 ay oldu canım dondurmalarım olee beklıyo...sankı geç olunca hıç şansım yok gıbı gelıyo bana ne bılım...

olur mu öyle şeyy hiçççççç. insanlar 3 yıl sonra dondurulmuşlarıyla çocuk sahibi oluyor. inşallah olcak boşver iyice kontrol altında olsun herşey. hormonlar açısından uygun zamanda transfer edilsin ki tutsunnn...

ben yandım o zmn tek başıma kaldım hemşirelerin eline of of

yok yaaa o kadar da değil ben çok kısa yazdım, çok olumsuz göründü. anestezi sonrasında sersemlik oluyo biraz. bu sebeble biri olursa giyinmene falan yardımcı olur diye dedim ama iyice dinlenir kalkarsan hiç bişi olmaz. bende ne ağrı, ne kanama v.s oldu. hiç sorun yaşamadım. yanlız olsanda halledersin korkmaaa....

canim iletini simdi okudum ve cok üzüldüm bogazimda kocaman bir dügüm olustu ne diycemi bilmiyorum bildigim tek sey bir gün rabbim hepimize meleklerimizi göndericek insallah dularim hepimize....

ben yandım o zmn tek başıma kaldım hemşirelerin eline of of

sana cevap yazmıştım ama okumadın sanırım, yumurta toplamada eşinin olması şart çünkü onunda sperm örneği vermesi gerekiyo. doktorun zaten söylemiştir. anesteziden ve opudan korkma dediğim gibi ben çok rahat atlattım ama dikkat et benim gibi kabız olma, iki gündür şişlikten kayısı yemekten bitki çayı içmekten helak oldum. nihayet doktorum bugün ilaç verdi etki göstermesini bekliyorum:))))

çok çok üzüldüm geçmiş olsun .allahtan hayırlısı...diycek bişey bulamıyorum esasında laf kalabalığıda yapmak istemiyorum sadece; olacak ! umudunu kaybetme, moral lazım olan tek şey .

kızlar transfer işlemi kolay bir işlemmi? ağrı sızı yada endişe etmemi gerektiren bir durum varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…