2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzel arkadaşım nasılsın nasıl oldunnnnn..Nasıl gidiyorr hayattttttttttt..

çok çok üzüldüm geçmiş olsun .allahtan hayırlısı...diycek bişey bulamıyorum esasında laf kalabalığıda yapmak istemiyorum sadece; olacak ! umudunu kaybetme, moral lazım olan tek şey .

esdlgr tşk ederim cnm
kızlar valla kaç gündür kendimle uğraşıyorum malum bebek kanamayla yavaş yavaş gidiyo ((
önümüzdeki ay başında kontrollerim var ve ben hemen arkasından dondurulmuşlarımı denemeye karar verdim bu gün
arkadaşım vardı bu gün dondurulmuşlarıyla deneme yapmıştı 2. kez ve hamile haberi geldi hemde ikiz banada hemen umut oldu ve bende bu kararı aldım

Merhabalar benide listeye ekleyebilirmisin ilk tüp bebek denememiz aralık adeti ile başlayacağız izmir irenbe tüp bebek merkezinde doktorum Aral Özbal.net bir sebep yok aslında. Allah hepimizin dualarını kabul etsin bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

Kararını destekliyorum ama önce bol bol vitamin takviyesi yap

Kimse kalmamis sayfamizda... Hic boyle olmazdi bu saatlerde
Kizlar benim bir sorum var cevap verebilrseniz cok menun olurum. Simdi ben lucrin yapiyorum biliyorsunuz. Bugun lucrin 10 . Gunu. Normalde yarin adet gunum ama hic adet olacakmis gibi degilim .
Ben simdi lucrin kullaniyorum ya adet zamanimda bir aksama olacak mi? Ve diyelim adetim gecikti , adet olana kadar bu lucrine devam mi edecegim ben?

merhaba bende bu ay tüp bebek yaptırıcağım tüm ilaçlarımı aldım yarın doktoruma gidiceğim adetin ilk günü gel dedi sırasıyla neler yapılacak yardımcı olacak bir arkdaş varmı acaba:)

kızlar transfer işlemi kolay bir işlemmi? ağrı sızı yada endişe etmemi gerektiren bir durum varmı?

)) ben yumurta toplamayı sorayım sende transferi sor hepimiz sorgu meleği olduk )) cnm yumurta toplama işlemi sırasında eşimde zaten ameliyatta olucak neyse korkmuyorum artık biraz fazla abartmışım o kadar hallederim ben bu işleri ))) evel allah kendime güveniyorum herşeyede hazırlıklıyım olumlu olumsuz . Allahım önce bize sağlık versin sonrası nasip....transfer işleminde duyumlarıma göre ağrı falan olmuyormuş korkma için rahat etsin kolaymış..

insan bilmeyince böyle panik oluyo:) opudan öncede korkuyodum çok şükür onu çok rahat atlattım. senin eşinde hstnede olucakmış beraber ayılırsınız artık:)) zaten ayılıp dinlenmen için sana oda veriyolar. ama opudan sonra kendine dikkat et benim gibi şişip kalma:)

canım çok geçmiş olsun ..........hayırlısı buymuş demekten başka bişey diyemiyorum inşallah tez zamanda hamiş olursun

günaydın arkadaşlar topiği ben açıyım dedim

tamam canım anladımm..
ee şimdi nolduu
rapor vermıyolarmı

canım sağlık bakanlığına yazı yazmışlar 3 yıl evli olma şartınında olanları doktor onay verirse direk tüp bebek yapabilecek geçensenede aynı şekilde vermişler bakalım dua edelim

leke başladı deyince anlamıştım idrardada gözükmedi yaa...allah hayırlısını versin cnmm daha ilk denemendi 3 ay dinlenmeni tavsiye ederim sonra arayı çok açmadan 3.adetinde tekrar başla..vücut 3 ayda toplanıyormuş çünkü...

insanın içine kurt düştü mü soğuyor merkezden kesin değiştir derim ben...güveneceğin bir yer bul tatlım..

çok güzel maşallah..gözün aydın cnmmmmmmm.........

Sonuç en erken kaçıncı gün çıkıyor kanda?

ben 9.gün baktırmıştım çıkmıştı..

geçer geçer ...geçmez gibi geliyor ama sonra bi bakıyosun hoooppp bitmiş...benm o günler bitti pozitifi aldım halaaa 10gündür yatıyorum korkudan:))

cnm herşey zamanla yoluna girecek....dondurulmuş bebeklerin seni bekliyor...herşey daha iyi olacak inşallahh..bol bol gezz dinlenn..çocuklarınla vakit geçir allah onları bağışlasın sana..

2-3 gün gecikme olabilir benimde olmuştu iğneyi bırakmadan devam edeceksinn....

kızlarr gunaydın hepınıze nasılsınızz?Ben karısık bır durumdayım.Son 3 gundur ıdrar testı yapıyordum yanı transferımın 8.gununden berı ıkıncı cızgı pıyasada hıc yoktu.Bugun 10.gunum transferımın 2.cızgı bellı belırsız gozuktu yanı cokk cokkkk cokkkkk sılık.Hcg artmya mı gectı sımdı anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…