canım çok geçmiş olsun ..........hayırlısı buymuş demekten başka bişey diyemiyorum inşallah tez zamanda hamiş olursun
leke başladı deyince anlamıştım idrardada gözükmedi yaa...allah hayırlısını versin cnmm daha ilk denemendi 3 ay dinlenmeni tavsiye ederim sonra arayı çok açmadan 3.adetinde tekrar başla..vücut 3 ayda toplanıyormuş çünkü...
insanın içine kurt düştü mü soğuyor merkezden kesin değiştir derim ben...güveneceğin bir yer bul tatlım..
kızlarr gunaydın hepınıze nasılsınızz?Ben karısık bır durumdayım.Son 3 gundur ıdrar testı yapıyordum yanı transferımın 8.gununden berı ıkıncı cızgı pıyasada hıc yoktu.Bugun 10.gunum transferımın 2.cızgı bellı belırsız gozuktu yanı cokk cokkkk cokkkkk sılık.Hcg artmya mı gectı sımdı anlayamadım.
esdlgr tşk ederim cnm
kızlar valla kaç gündür kendimle uğraşıyorum malum bebek kanamayla yavaş yavaş gidiyo((
önümüzdeki ay başında kontrollerim var ve ben hemen arkasından dondurulmuşlarımı denemeye karar verdim bu gün
arkadaşım vardı bu gün dondurulmuşlarıyla deneme yapmıştı 2. kez ve hamile haberi geldi hemde ikiz banada hemen umut oldu ve bende bu kararı aldım
bugün opu olduinşallah bebişe bir adım daha yaklaştımm
Kimse kalmamis sayfamizda... Hic boyle olmazdi bu saatlerde
Kizlar benim bir sorum var cevap verebilrseniz cok menun olurum. Simdi ben lucrin yapiyorum biliyorsunuz. Bugun lucrin 10 . Gunu. Normalde yarin adet gunum ama hic adet olacakmis gibi degilim .
Ben simdi lucrin kullaniyorum ya adet zamanimda bir aksama olacak mi? Ve diyelim adetim gecikti , adet olana kadar bu lucrine devam mi edecegim ben?
canim iletini simdi okudum ve cok üzüldüm bogazimda kocaman bir dügüm olustu ne diycemi bilmiyorum bildigim tek sey bir gün rabbim hepimize meleklerimizi göndericek insallah dularim hepimize....
kızlar transfer işlemi kolay bir işlemmi? ağrı sızı yada endişe etmemi gerektiren bir durum varmı?
Ya kızlar bugün 7. Gunüm transferden sonra tutunma olduysa göğüslerde sislik falan olması gerekmiyormuydu gecen seferben öyle olmuştum .busefer hiç degisiklik yok .hatta biraz beyazakintim var aman stres oldum valla ya! Bugün Perşembe dua edelim birbirimize.....
Bugün transferim olacak çok hecanlıyım lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin :)
canım merak etme basit bir işlem...hayırlısıyla al bebişini gel sonra hepberaber gün saymaya başlayalım.
İnşallah canım ama çok korkuyorum ya olmazsa offf ne kadar zor sakin olmak
Arkadaslar merhaba,
aranıza yeni katıldım. öncelikle herkes icin hayırlısı olsun. ben bugun 3. defa igne vurcam kendime. ignelerden sonra bende cok fazla karın agrısı oluyor, normal midir? gece kıvrandım agrıdan. igne yaptıgım yer de morardı.
Ne biligim Cnm ya aman valla dinlemiyim diyorum.ama olmuyor iste .Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın
hoşgeldin canım...tedavin hayırlı olsun...karın ağrısını bi doktoruna sor bence ama sanırım yan etkisidir...iğneyi nasıl yapıyorsun???eğer vuruş şeklinde yanlışlık varsa morarma ondan da olur...
hemşirenin tarif ettigi şekilde göbegimi iki parmak arasında sıkıp, dikine batırıyorum. teşekkür ederim
canım valla ne diyim yasadıklarını ne cektiğini cok ii bildiğim için hiç bişey yazamıyorum teselli etmekte istemiyorum sen beni anla lütfen.ama önemli olan negatif veya pozitifi görmek deil allahım hepimize kucagımıza almayı nasip etsin evletlerımızı...herzaman birbirimizin destekçisiyiz.
iğneyi batırdıktan sonra derini bırak ilacı yavaş yavaş ver iğneyi 5 e kadar say öyle çıkar...bana böyle söylendi ve hiiiiiççç bir morarma falan yaşamadım...uzun protoklde olduğum içinde çok sayıda iğne vurmak durumunda kaldım...tabi ilaçtan kaynaklıda morarma olabilir...
Günaydın, tanem sana cevap yazdım, görebilirsin diğer tarafta cnm. Tutunma için transferden sonra 3-4. gün dr bana bir iğne vuruyor. Ayrıca www.ıvfherbalsupport.com sitesinde satılan tutunmayı kolaylaştırıcı bir vitaminde var, ben bu siteden başka bir drun önerisiyle fsh düşüren yumurta kalitesini arttıran vitamini aldım, faydasını da gördüm. Şimdi tekrar kullanacağım.
Egunalımm nasılsın gülümmm..
Kızlar birşey dicemm.Bana aptal salak desenizeee..Ben bu durumda halaaaaaaaaaaa sigara içiyorummm..2 aydır yemin ettim günde 5 tane içiyorum ama benim durumumda hiçççççççççç içilmemesi gerekkk.Fshı çok etkiliyormuşşşşşşşş..Kızsanıza bana...Ezikleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..Kınayııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?