2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar bende bu topikte ilk defa yazıyorum ve sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum,benide ekler misiniz?bugün transferimin 5.günü bu bekleyiş tek başına gitmiyor inanın o yüzden aranızda olmak isterim...

arkadaslar bende 24 kasimda adet oldum
simdi ignelerimi vurunuyorum
2. tup bebek denememiz olacak
doktoruma sormayi unuttum
acaba iliskiye girmek yasak miydi bu igneleri vurunurken
carsamba gunu yumurtalar toplanacakmis

allaın iznyle inşallah bu denemende olur. kilonu hiç sorun etme bencede birde onun stresini yaşama.
allahım yüzünü güldürür inşallah.

slm arkadaşlar bende bu topikte ilk defa yazıyorum ve sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum,benide ekler misiniz?bugün transferimin 5.günü bu bekleyiş tek başına gitmiyor inanın o yüzden aranızda olmak isterim...

hoşgeldin aramıza haftaya bugün güzel haberini verirsin inşallah bize.
zor bir süreç ama düşünmemeye çalış oyala kendini derim.

benim tedavimde doktor herhengi bişey dememişti.
umarım bu sefer hamile kalabilirsin.

hu huuuuuuu biz geldikk akşamm yavrumu gördükk ve hayatımdaaa duyduğumm en mükemmel sesi duydukk çok şükür pıtpıtpıtpıtpıtpıtpıtpıtpıt diye hızlı hızlı atıyoduuuu mükemmel bir duyguyduuu anlataamam sizee çok duyglandımm

mercimeğim artık fasulye şeklindee ve vücudu kafası gayet belli 1.7 cm olmuş bi dahaki buluşmamız 1 ay sonraa nasıl beklicemm bilmiyorummm

sizde haberler nasıl şekerler ?

annem ve teyzemler çok istediler burayı,bende dün gittim işte ama sevemedim bu doktoru eşim de biraz mutsuz çıktı odadan.ama şimdi teyzemle konuştum Dr. aynur da iyiymiş b dahakine ondan randevu isteyeceğim.bir de onu deneyelim..

ya ben başka hastaneye gitmek istemiyordum ama biliyorum burası çok daha iyi ve bende denemek zorundayım.

çok zor bir şey bu tüpbebek..hem maddi hem manevi..doğum yapan arkadaşlarımın bebeklerini görmeye gidemiyorum canım istemiyor.çünkü çocukları çok seviyorum onlar da beni hep sevmişlerdir :)

bugün mutsuzum keyifsizim adetliyim namazımı kılamıyorum,bitince inşallah Rabbimin huzuruna çıkıp duamı edicem inşallah

doktor baa perşembe günü yumurta toplama olacağını söylemişti.o günde salı günüydü ve dün ilişki olduysa artık olmasın ama dün ilişki olmadıysa bugün olsun dedi.sebebide erkekte o gün sperm vereceği için uzun süreli boşalma olmazsa sperm kalitesi azalıyormuş,ama 2 yada 3 günden kısada olmayacakmış boşalma süresi bu kezde spermin miktarı azalıyormuş bana böyle demişti

oyyy ne güzel bir duygudurrrr :) allahım herkese nasip eder inşallah...
1 ay sana çokkkk uzun gelir eminim.
biz daha keseyi bile görememdikk :) 12 sini bekliyorum.

şimdi baktımda 1 kasımda belli olmuş senin ki aramızda 27 gün var. inşallah 27 gün sonra bende kalp atışlarını duyabilirim :)

Son düzenleme:

aminnn canımmm inşallahh :)

valla çok uzun geliyor evett keseyi gördükk yetmedi kalp atışını gördük yetmedi bu seferde duyduk sesinii ve daha bi inandım hamile olduğuma

6.haftada kese görünüyo 8.haftada da duyuyosun canım benim öyle hesapla

günaydın hatunlar..

sabah sabah kımsecıkler yok.. ama ben bekliyorum burayoı siz merak etmeyin..

yettim gariiii ....ama şimdide sen yoksun

maşallah canım...kalp atışını duyuran rabbim miss kokusunuda duyursun inşallah...nazarlardan korusun onu...ay şekerim bebiş bi türlü anlayamadı ben insanmıyım yoksa baklagiller familyasındanmıyım diye ...önce mercimek şimdi fasülye sırada ne var????

hoşgeldinizzzz kızlarrrr...tedavileriniz hayırlı bebekli olsun inşallahhhh....

bence de vardır bunda bir hayır....tüp bebiş derken belki de aşılamayla gelecek meleğin...rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım...

canım hoşgeldin aramıza...benim doktorum yumurta toplamadan 3-4 gün öncesinden yasakladı...

merhaba arkadaşlar

bugün transferimin 5. günü. bel ağrım var sanki adet olacakmışım gib,. 2-3 gündürde midem çok yanıyor ve bulanıyor

ayol çocuğun aklına böyle şeyler sokmasana teyzesii benim sevgi sözcüklerim onlar

ayy çok şükür Allah ıma bugünleri de gördük darısı hayırlı zamanda hepinizin başına canım benim

merhaba arkadaşlar

bugün transferimin 5. günü. bel ağrım var sanki adet olacakmışım gib,. 2-3 gündürde midem çok yanıyor ve bulanıyor

canım inşallah tutunmuştur bebeğin...bu belirtilerde onun göstergesidir...

canım sen meleğine kavuştun herhalde. darısı bizim başımıza. tüpbebek mi yaptırdın? belirtilerin nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…