MErhaba
Ben Deniz,1.5 yıldır kendimizi serbest bıraktık.Bu yıl Mart ayında eşime sperm testi yaptırdık ve sonuc 8.000.000 çıktı.Doktorum Medicana Beylikdüzünde Aysun Hn. a yönlendirdi.Kendisi çoook tatlı harika süper ilgili bir doktor.Hastaneyi ekibi doktorumu çok sevmiştim.5000 tl ye mal olan tüpbebek maceramız tutmadı.Hamilelik testime 2 gün kala fena kanamam olmuştu.Bu olay Temmuzda yaşandı bende 4 ay ara verdim toparlanmak ve beslenmek için..Şimdi Bir tavsiye üzerine Memorial Şişli hastanesine gittik dün.
Nur Dokuzeylül'den randevu aldım.önce rahimde sorun var mı diye baktı bişey çıkmadı.yumurtam az malesef 6 tane..bu ayın 12sinde tekrar gideceğim rahim kalınlığına bakacakmış yumurtayla orantılı mı diye..eşim sperm verdi.benden bir sürü test istedi,orda 1000 tl tutuyormuş dışarda yaptırabilirsin dedi.ben de ptesi yaptıracağım inşallah..
Ama içime sinmeyen bişeyler var sanki..Aysun hn daha tatlıydı daha çok anlatıp daha çok rahatlatıyordu bizi,ilk gittiğimizde eşim bir sürü şey sormuştu ve o da küçük bir çocuğa anlatır gibi sabırla anlatmıştı bize.
bir arkadaşım Bahçeciye gidiyor o da ilk görüşmeden çok memnun kaldı bende haftaya bir de oraya mı gitsem diyorum bilemedim.
bu arada 28 yaşındayım boyum 168 kilom 71.5 :) acilen zayıflayacağım Allhahın izniyle.
Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı güzel evlat nasip etsin inşallah..hepimiz için her zaman dua ediyorum.
slm arkadaşlar bende bu topikte ilk defa yazıyorum ve sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum,benide ekler misiniz?bugün transferimin 5.günü bu bekleyiş tek başına gitmiyor inanın o yüzden aranızda olmak isterim...
arkadaslar bende 24 kasimda adet oldum
simdi ignelerimi vurunuyorum
2. tup bebek denememiz olacak
doktoruma sormayi unuttum
acaba iliskiye girmek yasak miydi bu igneleri vurunurken
carsamba gunu yumurtalar toplanacakmis
hu huuuuuuu biz geldikk akşamm yavrumu gördükk ve hayatımdaaa duyduğumm en mükemmel sesi duydukk çok şükürpıtpıtpıtpıtpıtpıtpıtpıtpıt diye hızlı hızlı atıyoduuuu mükemmel bir duyguyduuu anlataamam sizee çok duyglandımm
mercimeğim artık fasulye şeklindeeve vücudu kafası gayet belli 1.7 cm olmuş bi dahaki buluşmamız 1 ay sonraa nasıl beklicemm bilmiyorummm
sizde haberler nasıl şekerler ?
hoşgeldin aramıza haftaya bugün güzel haberini verirsin inşallah bize.
zor bir süreç ama düşünmemeye çalış oyala kendini derim
kitap okuyorum,evde oyalanıyorum,dün raprumun günüde bitti kendimi işe veririm vakit geçer diyede düşünüyorurdum ama hiç kafamdan atamıyorum .üç tane idrar testi aldım benim test günüm cuma günü ya çarşambadan itibaren hergün bir tane yapmayı düşünüyorum.inşallah ilk yapptığımda çift çizgiyi görürümde diğer ikisi elimde kalır
oyyy ne güzel bir duygudurrrr :) allahım herkese nasip eder inşallah...
1 ay sana çokkkk uzun gelir eminim.
biz daha keseyi bile görememdikk :) 12 sini bekliyorum.
şimdi baktımda 1 kasımda belli olmuş senin ki aramızda 27 gün var. inşallah 27 gün sonra bende kalp atışlarını duyabilirim :)
günaydın hatunlar..
sabah sabah kımsecıkler yok.. ama ben bekliyorum burayoı siz merak etmeyin..
hu huuuuuuu biz geldikk akşamm yavrumu gördükk ve hayatımdaaa duyduğumm en mükemmel sesi duydukk çok şükürpıtpıtpıtpıtpıtpıtpıtpıtpıt diye hızlı hızlı atıyoduuuu mükemmel bir duyguyduuu anlataamam sizee çok duyglandımm
mercimeğim artık fasulye şeklindeeve vücudu kafası gayet belli 1.7 cm olmuş bi dahaki buluşmamız 1 ay sonraa nasıl beklicemm bilmiyorummm
sizde haberler nasıl şekerler ?
slm arkadaşlar bende bu topikte ilk defa yazıyorum ve sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum,benide ekler misiniz?bugün transferimin 5.günü bu bekleyiş tek başına gitmiyor inanın o yüzden aranızda olmak isterim...
MErhaba
Ben Deniz,1.5 yıldır kendimizi serbest bıraktık.Bu yıl Mart ayında eşime sperm testi yaptırdık ve sonuc 8.000.000 çıktı.Doktorum Medicana Beylikdüzünde Aysun Hn. a yönlendirdi.Kendisi çoook tatlı harika süper ilgili bir doktor.Hastaneyi ekibi doktorumu çok sevmiştim.5000 tl ye mal olan tüpbebek maceramız tutmadı.Hamilelik testime 2 gün kala fena kanamam olmuştu.Bu olay Temmuzda yaşandı bende 4 ay ara verdim toparlanmak ve beslenmek için..Şimdi Bir tavsiye üzerine Memorial Şişli hastanesine gittik dün.
Nur Dokuzeylül'den randevu aldım.önce rahimde sorun var mı diye baktı bişey çıkmadı.yumurtam az malesef 6 tane..bu ayın 12sinde tekrar gideceğim rahim kalınlığına bakacakmış yumurtayla orantılı mı diye..eşim sperm verdi.benden bir sürü test istedi,orda 1000 tl tutuyormuş dışarda yaptırabilirsin dedi.ben de ptesi yaptıracağım inşallah..
Ama içime sinmeyen bişeyler var sanki..Aysun hn daha tatlıydı daha çok anlatıp daha çok rahatlatıyordu bizi,ilk gittiğimizde eşim bir sürü şey sormuştu ve o da küçük bir çocuğa anlatır gibi sabırla anlatmıştı bize.
bir arkadaşım Bahçeciye gidiyor o da ilk görüşmeden çok memnun kaldı bende haftaya bir de oraya mı gitsem diyorum bilemedim.
bu arada 28 yaşındayım boyum 168 kilom 71.5 :) acilen zayıflayacağım Allhahın izniyle.
Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı güzel evlat nasip etsin inşallah..hepimiz için her zaman dua ediyorum.
merhaba arkadaşlar bizde bu ay umut tüp bebekte adetimle birlikte başlıyoruz aralık 20 gibi.eşimde tek taraflı inmemiş testis sorunundan dolayı azospermi sorunu vardı 20 aylık ilaç tedavisi gördü emre beyde eşim emre beyde.o da mikrotese ameliyatı olacak.aynı zamanda bende adetimin 2.ci günü ile iğnelere başlıyorum.yaşımız 30 eşiminde aynı.ilk tüp bebek deneyimimiz olacak arkaadaşlarım sizleri takip ederek okuyup bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.benim doktorum umut tüp bebekten ulun uluğ bey olacak.eşimin hormon sonuçları normal aralıklarda LH hariç o hiç yükselmedi hep yerinde saydı 0'lı değerlerdeydi.çok heyecanlıyız arkadaşlar.inş eşimde ameliyatla sperm bulunurda olumlu sonuç alırız.
kızlar merhaba benim tüp bebek tedavim aşılamaya döndü yarın saat 5de aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin inşallah yüzümüz güler 1 tane yumurtam geliştiği için doktor tüp bebek yapmadı bu ay aşılama yapalım dedi yumurtalarımın gelişmemesinin sebebide iğne kullanmadan kendi halinde takip ettik sadece famera kullandım ama kendi halinde olmuyomuş demekki şansım çok az biliyorum ama denemek istedik herşerde bi hayır vardır tüp bebek birdahaki aya kaldı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
melike eklermisin beni 30 yaş 4. deneme bursa jinemed kadın-erkek faktörü, 12 aralık test tarihi
maşallah canım...kalp atışını duyuran rabbim miss kokusunuda duyursun inşallah...nazarlardan korusun onu...ay şekerim bebiş bi türlü anlayamadı ben insanmıyım yoksa baklagiller familyasındanmıyım diye ...önce mercimek şimdi fasülye sırada ne var????
merhaba arkadaşlar
bugün transferimin 5. günü. bel ağrım var sanki adet olacakmışım gib,. 2-3 gündürde midem çok yanıyor ve bulanıyor
ayol çocuğun aklına böyle şeyler sokmasana teyzesii benim sevgi sözcüklerim onlar
ayy çok şükür Allah ıma bugünleri de gördükdarısı hayırlı zamanda hepinizin başına canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?