2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arkadaşlar bende yeniyim, benide aranıza alırsanız çok sevinirim :) bu ay ilk defa tüp bebek yaptırcaz fostimon iğneleriyle tedaviye başladık bugün 3.iğnem olucak inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz :)

hadi hayırlı olsun.... hoş geldin aramıza...

bana cevap veren butun arkadaslarima cok tesekkur ederim
bu siteye giren, tedavi goren, siteye giren ama sadece okuyucu olan butun arkadaslarima en kisa zamanda annelik duygusunu yasamalarini diliyorum
hepinizi cok seviyorum
boyle paylasimlar olmasa kendimizi cok yanliz zannederdik
ama ayni duygulari ayni anda yasayan kisileriz
hepimize basarilar, hayirli evlatlar versin Rabbim

Hly cim coook sevindim canım,şükür bebişimizin kalp atışınıda duyduk,eminim dünyanın en güzel seslerinden bi tanesidir:))insanın duygulanmaması mümkünmü?ben aglarım bileeminim yani..egunal e dedigin dogru bende imkanı varsa umut a gitmesini öneririm.benimde içime cok sinen bi yer olmuştu ama yer sorunu birazda maddi antalya yı tercih ettik.ama buraya gelmesem oraya giderdim yani.ankarada aklımdaydı ama ne yalan söyliyim içime sinen bi yer cıkmadı benim..hepsi için bi dünya eleştiri okudum bu sitede..oyüzden vazgectim.tabi egunal cim kendi bilir:))hayırlı sonuclar alalım inş.hepimiz,inş.egunalimin kendiliginden olur bu dinlenmede

canımmmmm arkadaşımmmmm bende umutu ciddi ciddi düşünmeye başladım...amaaa öncelikle eşime bırakmak istiyorum kararı aklıma yatmazsa o zaman devreye girmeyi düşünüyorum...dediğin gibi belki bu arada kendiliğinden gelir nazlı meleğim...sen ne durumdasın merak ediyorum...yumoşlar ne alemde inşallah herşey yolunda gidiyordur beni bilgilendir kuzum merakta bırakma...siteye her girdiğinde kendinden bişeyler yazmayıda unutma lütfen...

hoşşşşşgeldin canım...tabiki aramıza alırız o nasıl laf öyle....ayrıca tedavin hayırlı ve bebekli olur inşallahhh...ilk tüp bebek denemende rabbim yüzünü güldürsün ve o güzel haberi bizimle paylaştığın günü göstersin sana.....

canım listeden baktım başkent hastanesinde tedavini yaptırmışsın...eşim gazi de yapmayalım diye günlerce beni ikna etmeye çalıştı ona birileri başkent hastanesini önermiş illa orada yaptıralım deyip durdu bende sıcak baktım ama çooook büyük bir engelim vardı orada yaptırmayı gerçekten çok isterdim ama hiiiiç görmeyi istemediğim ve eşime açıklayamacağım bir insan orada çalışıyor hemde labaratuvar da...bişekilde karşılaşmamız çok büyük bir ihtimal o yüzden istememe rağmen olmazzzz diye karşı çıktım...aslında hala ilk düşündüğüm yer fakat nasıl olur düşünüp duruyorum...:26:

anladım canım... valla ben ulun beye çok güvenmiştimm düşün ki tüp olmadığı halde kontrole ona gidiyorumm.. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun :)

kuzummmmmmmm bnde ağladımm ulun beyde diyokii sen nakadan sulu gözsün valla muhteşem bi sestii yaa Allah ım hepinize yaşatsın sağlıkla inşallah :)

pazartesi günü yumoşlar toplancak benim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur sadece 1 embriyo transferi şansım varmıs 35 yas altına yasakmıs fazlası (((

Sakın üzülme cnm. moralini yüksek tut. tutacak olduktan sonra bir taneyle de tutar. Bak dondurulacakların vamrış işte daha ne istiyorsun. En azında her seferinde iğne yüklemesi yapmak zorunda değilsin..

Sakın üzülme cnm. moralini yüksek tut. tutacak olduktan sonra bir taneyle de tutar. Bak dondurulacakların vamrış işte daha ne istiyorsun. En azında her seferinde iğne yüklemesi yapmak zorunda değilsin..

evet en azından ona şükrediyorum allahım inş. hepimize yardım etsin

hadi hayırlı olsun.... hoş geldin aramıza...

teşekkür ederim arkadaşlar sizlerden öğreneceğim çok şey var, yazılanları takip etmeye çalışıyorum, inşallah bu yolda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :)

bu arada beni de listeye eklerseniz memnun olurum 1 aralıkta fostimon iğnelerine başladık ilk denememiz olucak 28 yaşındayım ,sebepsiz infertiliteyiz, birde çorluda yaptıyoruz :)

hakkında hayırlısı canım umarım iyi haberlerle dönersin aramıza...

tşk ederim cnm saol aşılamam yapıldı bakalım sonuç ne olucak pek umudum yok diğer 4dü tutmamıştı çünkü bu ay boş geçmesin dedik hepimiz güzel haberler alırız inşallah ya bu aşılama yapıldıktan sonra aya kalkınca bi kısımı akıyo benimde cnm sıkılıyo bu duruma hepsi gidiyomuş gibime geliyo doktor o akan ilaç dedi ama benim içim rahat değil hayırlısı olur inşallah dicek başka biişey yok malesef..

iyi pazarlar kızlarrrr....hepimiz için güzel bir gün diliyorum....

inş. tutar aksini düşünmek istemiyorum ama dondurulmuşlarla ikinci denemem için ne kadar ara vermem gerekiyor???

Normalde 2 tüp denemesi arası ideal olan üç ay ama sen ilaç kullanmayacağın hemen bir sonraki ay deneyebilirsin herhalde. İnsallah gerek kalmaz. Merkez kaçar kaçar donduruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…