canım ben de 27 yaşındayım ama geçen yıl AMH değerim 0,4'tü. aramızda pek bir fark yok yani..genetik olduğu söyleniyor. ispatlanmış herhangi bir neden yok malesef. ama bunda üzülcek bir şey yok ki!!!! ben bir yıldır bir daha baktırmadım bile!!! zaten biz vakit kaybetmeden elimizden geleni yapıyoruz, ee tüp yaparken ultrasondaki yumurta sayısı baz alınıyor..,,yani amh değeri şu an bizi ilgilendirmiyor. hee sen deseydin ben çocuğu 5 sene sonra yapcam ne kadar rezervin var amh'la belirleyip bekleme diyorlar. yani sadece geleceği gösteriyo şu anı değil.... bizim yapabileceğimiz üst üste denemek ve bir an önce bebek sahibi olmak canım. AMH'ıııı hiçççç önemseme......
merhaba kızlar bende aralık ayında transferim yapılacak şuanda iğnelerle cebelleşiyoruz.benim ik denemem daha önce bir doğal yolla gebelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı daha sonra bir aşılama negatif şimdide tüp bebek e başladık.bizim sorun sperm hareketsizliği 0 hareket yani yok.inşallah allahım yüzüme güler .
:18:
ay çok heyecanlı allah hayırlısını versinnn......
tmm paylaşırım sizlee heyecan bastı beni resmenn dua eeett
merhaba kızlar bende aralık ayında transferim yapılacak şuanda iğnelerle cebelleşiyoruz.benim ik denemem daha önce bir doğal yolla gebelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı daha sonra bir aşılama negatif şimdide tüp bebek e başladık.bizim sorun sperm hareketsizliği 0 hareket yani yok.inşallah allahım yüzüme güler .
:18:
yumurta toplama işlemi nasıl oluyor kızlar acı hissediyomusunuz?
bazı doktorlar anesteziyle tamamen uyutup bazılarıda yarı baygınken yapıyorlar...benimkinde ben kendimdeydim herşeyi duydum kısık seslede olsa konuşuyordum...elimi kolumu hareket ettiremiyordum ama herşeyin farkındaydım anestezi doktorum hemen başımda benimle konuşuyordu sürekli az narkoz verdim hissetmeye başlayınca söyle biraz daha veriyim dedi işlemin ortasında kendime gelmeye başlayınca söyledim biraz daha narkoz verdi...hiiiiiç bir sorun yaşamadım narkozu az verdikleri içinde kendime gelip ayağa kalkmam çok kısa sürdü...önce ameliyathaneye girince damar yolu açılıyor sonra o masaya yatırıyorlar seni hazırlıyorlar doktor gelince narkozu veriyorlar...yumurta sayına göre işlem zamanı belli oluyor en fazla yarım saat...benim 19 yumurtam toplandı 20 dk sürmemiştir...işlem sonrasında serum bağlanıyor o zamanını alıyor biraz adet ağrısı gibi kasıklarında ağrı oluyor...ama onun içinde ağrı kesici yapıyorlar...inşallah anlatabilmişimdir...
Egunalımmm inan yüzümü güldürüyorsunn içime bir ferahlık geliyor okuyuncaaa.İnşşş gülümmmm çookkk istiyorummm..Daha Yumurta toplanma deneyimini bile yaşayamadımm(( Ama evet az kaldııı zatennn.Günler suu gibi akıp geçiyor..İki hafta sonra kırmızılar inşşş. gelicek kendiliğinden ve olan yumoşlarımm şaha kalkıp beni mutlu edicekler...Bir gün hamişşş kalırsak eğer birinin önerisi vardı ilk zamanlarda idrar testinden kolye yapıcam diyeee.Kolyeli fotolarımızı yayınlıcaz buradan:))))
benim için tedavinin en kolay kısmıydı:)) öncesinde o kadar gergindim ve okadar korkuyodumki anlatamam,, gittim yattım uydum bana bitti dediğinde doktora hadi canım dedim:))) sonrasında da ağrım yoktu ama dikkatsizliğimden kabız oldum ve şiştim. anlayacağın korkmana hiç gerek yok sen sadece uyuyosun:)
arkadaşlar bu topiği bu yüzden çok seviyorum hep birbirimizle aynı heyecanı Aynı üzüntüyü paYLAŞIYORUZ çünkü sıkıntımız bir bizi bizden başka kimse anlamıyo yaşamayan anlamazzzz birbirimizin destekçisi oluyoruzz inşallah rabbimm hepimizin yüzüne güldürsünn . heyecanımı paylaştığınız için çok teşekkür ederiiimm . ama çok korkuyorum negatif çıkarsa egunalcim 9. gün risklimi gerçekten ne yönden riskli beklesemmi yoksaaa
Bu arada kızlar şöyle bir şey oldu bugünn.Ben amh sonucumu mail olarak atın bana dedimm.Zaten umut tüp te başka yere yolluyormuşşş..Liva laboratuvar diye bir yer amblemli antetli kağıtta geldi ismim doğru fakat yaş 35 yazıyordu.Hemen aradımm laboratuvara sorun dedim belki yanlış işlemden geçmiş olabilir diye..Çünkü kanımı alırlarken de sordular yazdılar 26 diye..Sonra kız geri döndü bana bir değişiklik olmazmışş değerde dedii.Bakın dedimmm sorucam doktoruma eğer hata varsa geliyim kan veriyim dedim kızda bana yok değişme olmazmış öyle birşey olsa sizi çağırırdık dediler..Ehh iyi o zaman dedim kapadımm.İçime bir kurt düştü ama..İnanmak istemediğimden böyle yapıyorum dedimm kapadım konuyu..Laborant tanıdığınız varsa sorarsanız sevinirim valla..Böyle bir kriter yani yaş gerekli bişeymi diye??
Bu arada kızlar şöyle bir şey oldu bugünn.Ben amh sonucumu mail olarak atın bana dedimm.Zaten umut tüp te başka yere yolluyormuşşş..Liva laboratuvar diye bir yer amblemli antetli kağıtta geldi ismim doğru fakat yaş 35 yazıyordu.Hemen aradımm laboratuvara sorun dedim belki yanlış işlemden geçmiş olabilir diye..Çünkü kanımı alırlarken de sordular yazdılar 26 diye..Sonra kız geri döndü bana bir değişiklik olmazmışş değerde dedii.Bakın dedimmm sorucam doktoruma eğer hata varsa geliyim kan veriyim dedim kızda bana yok değişme olmazmış öyle birşey olsa sizi çağırırdık dediler..Ehh iyi o zaman dedim kapadımm.İçime bir kurt düştü ama..İnanmak istemediğimden böyle yapıyorum dedimm kapadım konuyu..Laborant tanıdığınız varsa sorarsanız sevinirim valla..Böyle bir kriter yani yaş gerekli bişeymi diye??
kıslar eşim nçbetçi eczane bulamamış yakınlarda yapamıyorum testi neyse vardır bundada bi hayır inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?