2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol batty cimm Valla iyi geldi paylaşmakkkk..Sizin gibi güzel insanlarla paylaştıkçaaa azalıyor üzüntülerr.Turcell reklamı gibi olduu.Hayat paylaşınnnca güzelll:))) Sağol aynen takmıcam innşş amh yii..Ben odaklanmalıyım yumoşlarımaa..Valla şu anda önce Allah bide şu romanya dan getirttiğim ilacıma güveniyorum..Yumurtlama sağlayacak inş..1 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Bir dahaki adetime kadar kullanıcamm.bakalım neler olucak hep birlikte görücez...

amin canım amin..... yüce abbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah....

Masideaydn valla yap bi güzellik Allahım ne olur pozitif olsunnnn..Hayırlısı olsunn tabiikiii...Egunalımında dediği gibi havamızı değiştir....İnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tmm paylaşırım sizlee heyecan bastı beni resmenn dua eeett

hadi bakalım bekliyoruz haberini.ama çıkmazsa üzülmek yok.

aminnnn. allahım yüzünü güldürür inşallah.

yumurta toplama işlemi nasıl oluyor kızlar acı hissediyomusunuz?

anestesi uygulandığı için hiçbiey hissetmiyorsun. sonrasında biraz ağrın oluyor o kadar

bazı doktorlar anesteziyle tamamen uyutup bazılarıda yarı baygınken yapıyorlar...benimkinde ben kendimdeydim herşeyi duydum kısık seslede olsa konuşuyordum...elimi kolumu hareket ettiremiyordum ama herşeyin farkındaydım anestezi doktorum hemen başımda benimle konuşuyordu sürekli az narkoz verdim hissetmeye başlayınca söyle biraz daha veriyim dedi işlemin ortasında kendime gelmeye başlayınca söyledim biraz daha narkoz verdi...hiiiiiç bir sorun yaşamadım narkozu az verdikleri içinde kendime gelip ayağa kalkmam çok kısa sürdü...önce ameliyathaneye girince damar yolu açılıyor sonra o masaya yatırıyorlar seni hazırlıyorlar doktor gelince narkozu veriyorlar...yumurta sayına göre işlem zamanı belli oluyor en fazla yarım saat...benim 19 yumurtam toplandı 20 dk sürmemiştir...işlem sonrasında serum bağlanıyor o zamanını alıyor biraz adet ağrısı gibi kasıklarında ağrı oluyor...ama onun içinde ağrı kesici yapıyorlar...inşallah anlatabilmişimdir...

Bu arada kızlar şöyle bir şey oldu bugünn.Ben amh sonucumu mail olarak atın bana dedimm.Zaten umut tüp te başka yere yolluyormuşşş..Liva laboratuvar diye bir yer amblemli antetli kağıtta geldi ismim doğru fakat yaş 35 yazıyordu.Hemen aradımm laboratuvara sorun dedim belki yanlış işlemden geçmiş olabilir diye..Çünkü kanımı alırlarken de sordular yazdılar 26 diye..Sonra kız geri döndü bana bir değişiklik olmazmışş değerde dedii.Bakın dedimmm sorucam doktoruma eğer hata varsa geliyim kan veriyim dedim kızda bana yok değişme olmazmış öyle birşey olsa sizi çağırırdık dediler..Ehh iyi o zaman dedim kapadımm.İçime bir kurt düştü ama..İnanmak istemediğimden böyle yapıyorum dedimm kapadım konuyu..Laborant tanıdığınız varsa sorarsanız sevinirim valla..Böyle bir kriter yani yaş gerekli bişeymi diye??

arkadaşlar bu topiği bu yüzden çok seviyorum hep birbirimizle aynı heyecanı Aynı üzüntüyü paYLAŞIYORUZ çünkü sıkıntımız bir bizi bizden başka kimse anlamıyo yaşamayan anlamazzzz birbirimizin destekçisi oluyoruzz inşallah rabbimm hepimizin yüzüne güldürsünn . heyecanımı paylaştığınız için çok teşekkür ederiiimm . ama çok korkuyorum negatif çıkarsa egunalcim 9. gün risklimi gerçekten ne yönden riskli beklesemmi yoksaaa

çok teşekkür ederim cnm. valla bu benim ilk denemem ve içimde biraz korku birazda umut var karışıgım bir hata olcak bişeyler ters gitcek diye korkuyorum hep.inşallah herşey güzel olur.peki kaç igneler nekadar sürüyor ve kçıncı günde toplama işlemi gerçekleşiyor.ve transfer kaç gün sonra oluyor

benim için tedavinin en kolay kısmıydı:)) öncesinde o kadar gergindim ve okadar korkuyodumki anlatamam,, gittim yattım uydum bana bitti dediğinde doktora hadi canım dedim:))) sonrasında da ağrım yoktu ama dikkatsizliğimden kabız oldum ve şiştim. anlayacağın korkmana hiç gerek yok sen sadece uyuyosun:)

İNŞALLLAAAAAAHHHH canım İNŞAAALLAAAHHHH...çift çizgili testlerimiz olsun dizi dizi... kolye ne demek hatta küpe yüzük bileklik ne varsa hepsinden yapalım...set yapalım yaniiiii.....

korkum aslında bir sorun çıkacak diye.sanki annelik duygusunu hiç tadamıycakmışım gibime geliyor hep.saol cnm

riskli derken canım eğer hamileysen ki inşallah öyledir...değerin daha yeni yükselişe geçmiştir..bazı testlerin bhcg duyarlılığı az olabiliyor ve olan gebeliği göstermiyor...elindeki testlede alakalı bi durum yani...hamileyken negatif olduğunu düşünerek hem bebeğimizi hem kendini üzersin diye korkuyorum...ama carmennn arkadaşımız 9.günde çift çizgiyi gördü...inan ikilemde kalıyorum bende...ne olursa olsun üzülmeyeceğim dersen yap pozitifse zaten halayın başında hazır bekliyorum...

aaaa evet canım acaba yaşla bağlantılımı ki bu sonuç bende merak ettim şimdi...hayret bişey yaaa...doğrudürüst işlerini yapsalarda bi de acabalarla uğraşmasak...öğrenebilecek bi tanıdığım yok ama internetten bi araştırma yapayım hemen

kısa bir araştırma yaptım ama dikkatle okuyacam diye şaşı oldum...şimdi gelelim amh sonucuna...doktorun bi tanesi 2005 te tez hazırlamış onu okumaya çalıştım önce diyoki yaşla beraber zaten kadınlarda yumurta rezervi azalıyor yani amh değeride düşmüş oluyor ama amh değerinin düşük olması her zaman yaşla ilgili değilmiş...biraz karışık gelebilir inşallah anlatabilirim.yani bu da senin durumun oluyor...direk bi bağlantısı yok...gelen sonuçta 35 yaş yazıyor olması sonucunu değiştirmiyor malesef...bunun dışında ufak ufak bi kaç yazı daha okudum ama hiç birinde yaşla bağlantılı olduğuna dair bişey yazmıyor...

kıslar eşim nçbetçi eczane bulamamış yakınlarda yapamıyorum testi neyse vardır bundada bi hayır inşallahh

kıslar eşim nçbetçi eczane bulamamış yakınlarda yapamıyorum testi neyse vardır bundada bi hayır inşallahh

ALLAH iyiliğini versin şekerim...bende elinde test varda hemen yapıp bize yazacan sanıyorum...şimdi içimden ne oldu acaba niye yazmıyo ya mutluluktan şuurunu kaybetti bize haber vermeyi unuttu ya da üzüldü canı yazmak istemiyor diyordum meğer adamcağızı nöbetçi eczane aramaya yollamış...ayyy yazık adama yarın alırsınız testi hem 10.gün olur daha net bi sonuç alabiliriz...

merhaba arkadaşlar yarın gonal f kullanmaya başlıyorum Allahın iziniyle bakalım bu seferde tutmazsa başka bahara artık şimdiden çokkkkkkkkkkkkk stresliyimmmm nolurrr yarabbim gelsin artık şu bebişlerimizzzzz lütfennnnnnnn sana sığınıyoruzzzz((((((((((

offffff off ilk görüşmede bile bu kadar stres olursam ben sonrasında bitttim yani ( bu fulya bahçecide bana çok uzak bakırköy bahçelievler taraflarında tedavi gören varmı kızlar aranızda

Bugün transferin 5. günü. Hiçbir belirti yok bende. Bu belirtiler kaçıncı günden sonra ortaya çıkıyor gebeysek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…