tşk ederim cnm saol aşılamam yapıldı bakalım sonuç ne olucak pek umudum yok diğer 4dü tutmamıştı çünkü bu ay boş geçmesin dedik hepimiz güzel haberler alırız inşallah ya bu aşılama yapıldıktan sonra aya kalkınca bi kısımı akıyo benimde cnm sıkılıyo bu duruma hepsi gidiyomuş gibime geliyo doktor o akan ilaç dedi ama benim içim rahat değil hayırlısı olur inşallah dicek başka biişey yok malesef..
Aşılamadan sonra ne kadar yatırıyorlar?
Normalde 2 tüp denemesi arası ideal olan üç ay ama sen ilaç kullanmayacağın hemen bir sonraki ay deneyebilirsin herhalde. İnsallah gerek kalmaz. Merkez kaçar kaçar donduruyor?
Kızlarrrr nasılsınız bakalımmmm..Dün hiç giremedimmmmm..Ama şimdi oturup okudum herkezin yazdıklarını..
Egunalımmm Umuta gelmeni aklına sokmuş hülya bakıyorumdaaa.Sen gel kızzz ben senin yanına da gelirimmm.Yumurta toplama işleminde falann inankiiiii
Bana gelince bacılar anlayatım: dün tam evden çıkıcam gezmeye umuttan aradılarr.Ulun Bey görüşçek dedilerr..Bu arada bütün millet Ulun Beyden bu kadar övgüyle söz etmişken ben nasıl desem bilemiyorummm..Dr telefonda Elif hnm amh değeriniz maalesef çok kötü gelmiş..Artık bundan sonra sizin kişisel tercihiniz diye başladı sözeeee...%1 ihtimale düştü artık şansınız dedi.Ara ara gelip yumurta tavarmı diye baktırırsınız dedi..Ben hemen sözünü kestimm..Tamam sonuç kötü olabilir ama vazgeçmicem dedimm.Ayın 14 ünü sabırla bekliyorum adet olur olmaz gelicem dedimm..O zaman çok iyi düşünmüşsünüz dedi Kapattıkk..
Ama ben çok kötü oldum tabii ki..Yani dr imkansız diyemem ama çok zorrr dedii..Senin yaşında bu durum çok fazla dediii.0.5 in altında değerler çok zor dur dediii..İnanın dışarı çıktım ama hani filmlerde olur ya kadın kötü bir haber alır ve leyla gibi olurr..Araba seslerini duymazz insanlar ın sesleri susmuştur sankiii.Bütün gün etrafımdaki insanlar beni şöyle uyardılarr huhuuuuu dünyadannn uzayaaaa.Aramıza dönn artık diyeee..Bu gece sabahladım neredeyse uyuyamadımmm..
Dr umut tacirliği yapmıcam diye fazlamı realist oldu sanki ne anlamadımmmm..Yada onun ortalama istatistiklerini düşürürm diye beni istemiyormu diye aklıma bir sürü şeyy gelddii..Şimdi belkide adet olmayı beklemeden bir gidicemm.Söylicemmm isterseniz başka bir merkeze aldırıyim raporumu dicemmm..Biilmiyorummm kızlarrrr..Pes etmicem diyorum ama sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorummmm..Sadece dua edebiliyorummm buda beniii yıpratıyorr yoruyorrrrr...
Kızlarrrr nasılsınız bakalımmmm..Dün hiç giremedimmmmm..Ama şimdi oturup okudum herkezin yazdıklarını..
Aramıza yeni katılanlar hoşşşş geldiniz sefa getirdinizz.Tedavileriniz hayırlı bol bebekli olur inşşş
Egunalımmm Umuta gelmeni aklına sokmuş hülya bakıyorumdaaa.Sen gel kızzz ben senin yanına da gelirimmm.Yumurta toplama işleminde falann inankiiiii
Hly cığım demek mercimeğimiz fasulye olmuşşş ohhh missss yerim ben onu ne kadar sevindim anlatamammm..Allah doğum yaptığın haberlerini de okumak nasib etsinn bizlere..
Carmenn sağol gülüm hiçç sorma bakalım napıcam artıkk..
Bana gelince bacılar anlayatım: dün tam evden çıkıcam gezmeye umuttan aradılarr.Ulun Bey görüşçek dedilerr..Bu arada bütün millet Ulun Beyden bu kadar övgüyle söz etmişken ben nasıl desem bilemiyorummm..Dr telefonda Elif hnm amh değeriniz maalesef çok kötü gelmiş..Artık bundan sonra sizin kişisel tercihiniz diye başladı sözeeee...%1 ihtimale düştü artık şansınız dedi.Ara ara gelip yumurta tavarmı diye baktırırsınız dedi..Ben hemen sözünü kestimm..Tamam sonuç kötü olabilir ama vazgeçmicem dedimm.Ayın 14 ünü sabırla bekliyorum adet olur olmaz gelicem dedimm..O zaman çok iyi düşünmüşsünüz dedi Kapattıkk..
Ama ben çok kötü oldum tabii ki..Yani dr imkansız diyemem ama çok zorrr dedii..Senin yaşında bu durum çok fazla dediii.0.5 in altında değerler çok zor dur dediii..İnanın dışarı çıktım ama hani filmlerde olur ya kadın kötü bir haber alır ve leyla gibi olurr..Araba seslerini duymazz insanlar ın sesleri susmuştur sankiii.Bütün gün etrafımdaki insanlar beni şöyle uyardılarr huhuuuuu dünyadannn uzayaaaa.Aramıza dönn artık diyeee..Bu gece sabahladım neredeyse uyuyamadımmm..
Dr umut tacirliği yapmıcam diye fazlamı realist oldu sanki ne anlamadımmmm..Yada onun ortalama istatistiklerini düşürürm diye beni istemiyormu diye aklıma bir sürü şeyy gelddii..Şimdi belkide adet olmayı beklemeden bir gidicemm.Söylicemmm isterseniz başka bir merkeze aldırıyim raporumu dicemmm..Biilmiyorummm kızlarrrr..Pes etmicem diyorum ama sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorummmm..Sadece dua edebiliyorummm buda beniii yıpratıyorr yoruyorrrrr...
canııııııımmmm benimmmm.....bitanecik arkadaşımmm...inan yanında olup yaşadıklarını paylaşmayı seninle bunalım takılmayı sonra da amannnn boşver deyip eğlenmeyi çooook isterdimmm...eğer umuta gelirsem ilk işim seni görmek olacak...nasıl bir çıkmazda olduğunu yüreğimden hissediyorum...üzülme demek ne kadar saçmaysa herşeyin birgün düzeleceğine inanmamakta o kadar saçma olur...ben inanıyorum bu kadar dua yı yüce rabbim karşılıksız bırakmaz...şu an ki ruh halinle imkansız gelebilir herşey ama umudumuzu kaybetmek yok...eğer merkezle ilgili aklında soru işaretleri varsa git yüzyüze konuş sonra gerekeni yaparsın...sana bir kaliteli yumoş ve sonrasında da bir kaliteli embriyo lazım sadece bir tane...ya olacak ya olacak...rabbim yüzünü güldürsün çektiklerin bir an önce iyi bir şekilde son bulsun arkadaşım...
üzme kendini allahım yardımcın olsun diyecek söz bulamıyorum umarım en kısa zamanda guzel gelısmeler yasarsın
Hemencecik de bana yetişiyorsun ya gülümmm benimmmm....Yazdıklarına '' den den işareti koymak istiyorummm.Benii gerçekten çok iyi anlamışsınnn..Canımsın benimm yaaaa..Ya olacak ya olacakk diye evdeki duvarlarıma panomu yaptırsam acabaaa..Kısır bir hanıma sahibb yaşlılığının son deminde olan Hz Zekeriya ya bir evlat veren Hz Meryeme erkek eli değmeden Hz İsa yı gönderen Rabbim bana (bizede)da inşşşş tüm olumsuzluklara rağmen miss kokulu katından tertemiz bir evlat vericek diye dua ediyorummmm..
arkadaşlar ben transferden sonra her akşam claxane yapıyorum göbekten.bir tanede çocuk aspirini içiyorum.
birde sabah akşam crinone vajinal jel kullanıyorum. ayın 12 sinde muayenem var. o zaman kadar devam edicem.
sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
merhaba arkadaşlar
transferimin 6.günü beklemek çok zor yaaaa.. dün ovitrelle iğnemi yaptık. inşallah herşey .çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?