sağol canım. sen ne durumdasın? bende çok abarttım çok sıkışmıştım. transferden sonra banada yattığım yerden, masadan indirmeden yaptırdılar. çok komiktiii :)))
benim 16 kasım transfer tarihimdi.
28 i itibariyle hamile olduğumu öğrendim :)))
bakıyorumda sitelere 5 haftalıkmış benimki öle diyorlar yani :))
orasını hiç sorma utancımdan yerin dibine girer gibi olmuştum bende :))
hayırlı olsun canım. darısı bize. sende ne gibi belirtiler oldu??
işin kötüsüüü çiş bitmek bilmiyorrr :)))
leylıkomm...
ovitrella ıgnesı çatlam iğnesi değilmiydi..benmı yanlış hatırlıyorum..
neden trasnferden sonra vuruldun
teşekkür ederim canım. AMİNNNNNNNNNNN...sende hayırlı haberi alırsın inşallah.
kasıklarda ağrım oldu benim. regl olucakmışım gibi hissettim sürekli.
hatta test gününde çok fazlaydı baya korkmuştum.
hiç stres yapma. Allahım hayırlısını nasip eder.
ayyynennn canımmmm
arkadaşlar ben transferden sonra her akşam claxane yapıyorum göbekten.bir tanede çocuk aspirini içiyorum.
birde sabah akşam crinone vajinal jel kullanıyorum. ayın 12 sinde muayenem var. o zaman kadar devam edicem.
sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
slm kizlar enuzun sonucu oğrenme benim listede kimler clexane kullanıyor ben cok zorlanıyorum igne göbeyime girmiyor hep mosmor oldu karnim gerginleşti igneyi batirirken iyce itiyorum artık fulyada olan arkadaşlar ben fulya bahcecideyım erbil bey kimler orda
ya arkadaşlar bende tedaviye başlıcam bi türlü başlıyamadım. sorum şu benim stajım var haftada bir gün gitmek zorundayım. şubatta da haftada 2 ye çıkacak. bende transfer falan olursa ve ya hamile kalırsam zorluk olur mu bana. gidip gelme . yani transferden sonra normal günlük işlerime geri dönebilir miyim. yaptıranlar hamileler lütfen cevap verin.
slm kizlar enuzun sonucu oğrenme benim listede kimler clexane kullanıyor ben cok zorlanıyorum igne göbeyime girmiyor hep mosmor oldu karnim gerginleşti igneyi batirirken iyce itiyorum artık fulyada olan arkadaşlar ben fulya bahcecideyım erbil bey kimler orda
aynılarını bende kullanıyorum canım ayrıca ovitrelle kullanıyorum göbekten ama karnımda şişkinlik var gaz sancısı gibi rahatsız ediyor sende de oluyormu?
artık çok acımaya başladı. zar zor yapıyorum. iğne girmiyor artık. haftaya kadar napıcam bilmiyorum. gaz bir haftadır var bendede.
merhaba arkadaşlar
transferimin 6.günü beklemek çok zor yaaaa.. dün ovitrelle iğnemi yaptık. inşallah herşey .çok güzel olur
Kızlar merhabalar internet bağlantım kesildi dün hiç giremedim siteye bugün idrar testi yaptım hafif ince bı çizgi çıktı umitlenmelimiyim sizcee ne diyonuz
Benim de 2. gün transferiydi. Cuma test günüm.cuma günü 4 hücreli 2. gün transfer yapıldı bu durum da olupta hamile kalan var mı?
ayrıca melike listeyi guncellersen 14 aralık test günüm
cuma günü 4 hücreli 2. gün transfer yapıldı bu durum da olupta hamile kalan var mı?
ayrıca melike listeyi guncellersen 14 aralık test günüm
Ahh canıııımm inşşşşş..Hadiiii gelsin kan testi diyelim o zamannn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?