2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım. sen ne durumdasın? bende çok abarttım çok sıkışmıştım. transferden sonra banada yattığım yerden, masadan indirmeden yaptırdılar. çok komiktiii :)))

benim 16 kasım transfer tarihimdi.
28 i itibariyle hamile olduğumu öğrendim :)))
bakıyorumda sitelere 5 haftalıkmış benimki öle diyorlar yani :))

orasını hiç sorma utancımdan yerin dibine girer gibi olmuştum bende :))

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım. darısı bize. sende ne gibi belirtiler oldu??

işin kötüsüüü çiş bitmek bilmiyorrr :)))

hayırlı olsun canım. darısı bize. sende ne gibi belirtiler oldu??

işin kötüsüüü çiş bitmek bilmiyorrr :)))

teşekkür ederim canım. AMİNNNNNNNNNNN...sende hayırlı haberi alırsın inşallah.
kasıklarda ağrım oldu benim. regl olucakmışım gibi hissettim sürekli.
hatta test gününde çok fazlaydı baya korkmuştum.
hiç stres yapma. Allahım hayırlısını nasip eder.

benimdeee kasıklarımda arada sızı oldu ama özellikle belim çok ağrıyor.. midem çok yanıyor. resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum....

ayyynennn canımmmm

slm kizlar enuzun sonucu oğrenme benim listede kimler clexane kullanıyor ben cok zorlanıyorum igne göbeyime girmiyor hep mosmor oldu karnim gerginleşti igneyi batirirken iyce itiyorum artık fulyada olan arkadaşlar ben fulya bahcecideyım erbil bey kimler orda

aynılarını bende kullanıyorum canım ayrıca ovitrelle kullanıyorum göbekten ama karnımda şişkinlik var gaz sancısı gibi rahatsız ediyor sende de oluyormu?

ya arkadaşlar bende tedaviye başlıcam bi türlü başlıyamadım. sorum şu benim stajım var haftada bir gün gitmek zorundayım. şubatta da haftada 2 ye çıkacak. bende transfer falan olursa ve ya hamile kalırsam zorluk olur mu bana. gidip gelme . yani transferden sonra normal günlük işlerime geri dönebilir miyim. yaptıranlar hamileler lütfen cevap verin.

bende clexane kullanıyorum artık göbeğim okadar çok acıyorki kendim yapamıyorum hergün hastanede yaptırıyorum..daha iyi oluyor

canım transferden sonra sonra bana doktorum ağır işler yukarıya doğru uzanmak zorlanıcak hareketler haricinde günlük işlerime devam edebileceğimi söyledi ama yinede çok dikkat etmek gerekiyor.

bende fulya bahçecideyim enver bey benim doktorumda

aynılarını bende kullanıyorum canım ayrıca ovitrelle kullanıyorum göbekten ama karnımda şişkinlik var gaz sancısı gibi rahatsız ediyor sende de oluyormu?

artık çok acımaya başladı. zar zor yapıyorum. iğne girmiyor artık. haftaya kadar napıcam bilmiyorum. gaz bir haftadır var bendede.

Kızlar merhabalar internet bağlantım kesildi dün hiç giremedim siteye bugün idrar testi yaptım hafif ince bı çizgi çıktı umitlenmelimiyim sizcee ne diyonuz

artık çok acımaya başladı. zar zor yapıyorum. iğne girmiyor artık. haftaya kadar napıcam bilmiyorum. gaz bir haftadır var bendede.

gaz sorunu olmasa ne güzel olucak sanki bütün karnım ağrıyor çok rahatsız edici.yarın test yapılıcak dr sorucam bu gaz meselesini.

merhaba arkadaşlar

transferimin 6.günü beklemek çok zor yaaaa.. dün ovitrelle iğnemi yaptık. inşallah herşey .çok güzel olur

iyi akşamlar canım benimde transfer günüm 28 kasım ve 6. günüm bugün .her gün oyalıyorum kendimi ve test yapmamak için mücadele ediyorum kendimle.dün akşamdan beri belimde ağrı var korkuyorum adet mi lucam diye ama işallah bebeklerim tutunmuşlardırda onun ağırlığıdır yaşadığım,inşallah burdaki tüm arkadaşlarla bereber peşpeşe alırız güzel haberleri...

cuma günü 4 hücreli 2. gün transfer yapıldı bu durum da olupta hamile kalan var mı?
ayrıca melike listeyi guncellersen 14 aralık test günüm

Ahh canıııımm inşşşşş..Hadiiii gelsin kan testi diyelim o zamannn..

Canım yarın sabah idrariyla tekrar yapmayı düşünüyorum ne diosun. yarın 5 Aralık yani evlilik yıldönümümüz hediyemiz mucizemiz olur insallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…