Kan testi yaptır daha garanti olur. Yarın kaçıncı gün?
Kızlar merhabalar internet bağlantım kesildi dün hiç giremedim siteye bugün idrar testi yaptım hafif ince bı çizgi çıktı umitlenmelimiyim sizcee ne diyonuz
evet canım bende merak ettim seni dün...idrar testi yapmayı düşünüyorum dedin bi daha sesin çıkmadı...inşallah canım pozitiftir...idrarı damlattıktan tahminen kaç dk sonra ikinci çizgi çıktı??? çizginin rengi açıkta olsa kırmızı ya da pembe tonumu??? son sorum da ikinci çizgi kontrol çizgisiyle aynı kalınlıktamı???..bu kadar soruyorum çünkü 6 yıldır o kadar çoooookkk test yaptım ki farklı markalarda o yüzden azcık tecrübeliyim...
kuzum testinin fotoğrafını çekip buraya ekle bakalım o zaman daha net şeyler söyleyebiliriz...yarın sabah erkenden kan ver bence...
Canım test bölümünde ince bı çizgi vardı control bölgesi gibi kalın degildi iki dakika sonra belirdi tahminen bide aksam üstü yaptım sabah yapmadım farkedermi . Bu sabah yapayimmi sence canım ya cok korkuuorum
Ya foto ekliyemiyorumki 100 mesajımı ne geçmesi gerekiyomus
ay bak şimdi daha çok heyecanlandım...demek ikinci çizgi 2 dk sonra belirdi bu güzel işte....genelde bozuk testlerde daha geç 2.çizgi beliriyor en azından bende öyle oldu ve kendimi kaç kez gebe sandım...sabah ilk idrarınla yaparsan daha net çıkar...gün içinde içilen su çay vs idrarı sulandırdığı için hcg oranı düşüyor...sabah ilk idrarınla yap bi daha eğer imkanın varsa kan testi yaptır derim...11.gün kesin çıkar...
Canım test bölümünde ince bı çizgi vardı control bölgesi gibi kalın degildi iki dakika sonra belirdi tahminen bide aksam üstü yaptım sabah yapmadım farkedermi . Bu sabah yapayimmi sence canım ya cok korkuuorum
Canım esim kan testini gunünde yapalım diyo sabah kalktigimda yaparım ama haber veremicem ya internetim kapalı esimin tlfdan giriyorum yarın aksam hemen yazarım sonucu inşallah pozitif cikaar
ay hadi inşallah sabah daha net ikinci çizgiyi görürsün canım...akşama kadar meraktan çatlarım ben...neyse sabretcez artık...heyecanla ve merakla senden gelen haberi bekliyor olacam...rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım...
Ay canım inşallah heyecanıma ortak oldugun icin teşekkür ederim arkadasiim. bende sabahı iple çekiyorum:)
Gercektende öyle uyuyamam heralde inşallah güzel haberler verebilirim Allah'ın izniyle . Bennde cikiyom ii gecelerbu gece uyku tutmaz seni...umut vermek için yazmıyorum ama bence iyi haberle geleceksinnnn....yarın akşam halay ekibini kuracam senin için İNŞALLAHHH...hadi ben kaçar iyi geceler...
korkma canım iyi düşün iyi olsun hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var
Canim az kaldi senin de haya. Sali gunu gini aslimda senin de kanda cikar herhalde. Yapmayi dusunuyor musun erkenden yoksa gununu bekleyecek misin?Benim de 2. gün transferiydi. Cuma test günüm.
Canım yarın sabah idrariyla tekrar yapmayı düşünüyorum ne diosun. yarın 5 Aralık yani evlilik yıldönümümüz hediyemiz mucizemiz olur insallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?