2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaaaaa ben cok heyecanlıyım cok endiseliyim cok korkuyorum offfffff bana dua edinnn bu sefer olsun noluuuurrrrr allahiim su mübarek gecedeee

Kızlar merhabalar internet bağlantım kesildi dün hiç giremedim siteye bugün idrar testi yaptım hafif ince bı çizgi çıktı umitlenmelimiyim sizcee ne diyonuz

evet canım bende merak ettim seni dün...idrar testi yapmayı düşünüyorum dedin bi daha sesin çıkmadı...inşallah canım pozitiftir...idrarı damlattıktan tahminen kaç dk sonra ikinci çizgi çıktı??? çizginin rengi açıkta olsa kırmızı ya da pembe tonumu??? son sorum da ikinci çizgi kontrol çizgisiyle aynı kalınlıktamı???..bu kadar soruyorum çünkü 6 yıldır o kadar çoooookkk test yaptım ki farklı markalarda o yüzden azcık tecrübeliyim...

Bana gelince bacılar anlayatım: dün tam evden çıkıcam gezmeye umuttan aradılarr.Ulun Bey görüşçek dedilerr..Bu arada bütün millet Ulun Beyden bu kadar övgüyle söz etmişken ben nasıl desem bilemiyorummm..Dr telefonda Elif hnm amh değeriniz maalesef çok kötü gelmiş..Artık bundan sonra sizin kişisel tercihiniz diye başladı sözeeee...%1 ihtimale düştü artık şansınız dedi.Ara ara gelip yumurta tavarmı diye baktırırsınız dedi..Ben hemen sözünü kestimm..Tamam sonuç kötü olabilir ama vazgeçmicem dedimm.Ayın 14 ünü sabırla bekliyorum adet olur olmaz gelicem dedimm..O zaman çok iyi düşünmüşsünüz dedi Kapattıkk..

Ama ben çok kötü oldum tabii ki..Yani dr imkansız diyemem ama çok zorrr dedii..Senin yaşında bu durum çok fazla dediii.0.5 in altında değerler çok zor dur dediii..İnanın dışarı çıktım ama hani filmlerde olur ya kadın kötü bir haber alır ve leyla gibi olurr..Araba seslerini duymazz insanlar ın sesleri susmuştur sankiii.Bütün gün etrafımdaki insanlar beni şöyle uyardılarr huhuuuuu dünyadannn uzayaaaa.Aramıza dönn artık diyeee..Bu gece sabahladım neredeyse uyuyamadımmm..
Dr umut tacirliği yapmıcam diye fazlamı realist oldu sanki ne anlamadımmmm..Yada onun ortalama istatistiklerini düşürürm diye beni istemiyormu diye aklıma bir sürü şeyy gelddii..Şimdi belkide adet olmayı beklemeden bir gidicemm.Söylicemmm isterseniz başka bir merkeze aldırıyim raporumu dicemmm..Biilmiyorummm kızlarrrr..Pes etmicem diyorum ama sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorummmm..Sadece dua edebiliyorummm buda beniii yıpratıyorr yoruyorrrrr...[/QUOTE]

üzülme canım herşeyi yolunda olmasına rağmen hamile kalamayan bi sürü insan var hem gebelik için bir tanesi yeterli.. bide çevremde bir kaç kişi var doktorların çocuğunuz asla olamaz dediği ve su an bebekleri kucağında olan onun için bolca ümit et et ki rahmet kapıları kapanmasın rabbim bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

kuzum testinin fotoğrafını çekip buraya ekle bakalım o zaman daha net şeyler söyleyebiliriz...yarın sabah erkenden kan ver bence...

Canım test bölümünde ince bı çizgi vardı control bölgesi gibi kalın degildi iki dakika sonra belirdi tahminen bide aksam üstü yaptım sabah yapmadım farkedermi . Bu sabah yapayimmi sence canım ya cok korkuuorum

ay bak şimdi daha çok heyecanlandım...demek ikinci çizgi 2 dk sonra belirdi bu güzel işte....genelde bozuk testlerde daha geç 2.çizgi beliriyor en azından bende öyle oldu ve kendimi kaç kez gebe sandım...sabah ilk idrarınla yaparsan daha net çıkar...gün içinde içilen su çay vs idrarı sulandırdığı için hcg oranı düşüyor...sabah ilk idrarınla yap bi daha eğer imkanın varsa kan testi yaptır derim...11.gün kesin çıkar...

Ya foto ekliyemiyorumki 100 mesajımı ne geçmesi gerekiyomus

offf yaaaaa...sırf 100 mesajı doldurmadın diye testi göremicekmiyim...74 mesaj atmış geri kalan mesajları üşenmezsen boş olarak at doldur...ya da sabaha kadar sabretcen canım kan testiyle hamileyimmmm dicen bize inşallah...

Canım esim kan testini gunünde yapalım diyo sabah kalktigimda yaparım ama haber veremicem ya internetim kapalı esimin tlfdan giriyorum yarın aksam hemen yazarım sonucu inşallah pozitif cikaar

korkma canım iyi düşün iyi olsun hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var

Canım esim kan testini gunünde yapalım diyo sabah kalktigimda yaparım ama haber veremicem ya internetim kapalı esimin tlfdan giriyorum yarın aksam hemen yazarım sonucu inşallah pozitif cikaar

ay hadi inşallah sabah daha net ikinci çizgiyi görürsün canım...akşama kadar meraktan çatlarım ben...neyse sabretcez artık...heyecanla ve merakla senden gelen haberi bekliyor olacam...rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım...

Ay canım inşallah heyecanıma ortak oldugun icin teşekkür ederim arkadasiim. bende sabahı iple çekiyorum:)

Ay canım inşallah heyecanıma ortak oldugun icin teşekkür ederim arkadasiim. bende sabahı iple çekiyorum:)

bu gece uyku tutmaz seni...umut vermek için yazmıyorum ama bence iyi haberle geleceksinnnn....yarın akşam halay ekibini kuracam senin için İNŞALLAHHH...hadi ben kaçar iyi geceler...

bu gece uyku tutmaz seni...umut vermek için yazmıyorum ama bence iyi haberle geleceksinnnn....yarın akşam halay ekibini kuracam senin için İNŞALLAHHH...hadi ben kaçar iyi geceler...
Gercektende öyle uyuyamam heralde inşallah güzel haberler verebilirim Allah'ın izniyle . Bennde cikiyom ii geceler

Merhaba kizlar...2.denemem...başladım tedaviye iğnelere devam...puregon ve menogon...yarın kontrol var...hepimiz icin hayirlisi olsun...

Guzelim ne guzel haber bu boyle Cok sevindim.
Bence de yarin olumlu haberlerle doneceksin allahin izniyle.

Benim de 2. gün transferiydi. Cuma test günüm.
Canim az kaldi senin de haya. Sali gunu gini aslimda senin de kanda cikar herhalde. Yapmayi dusunuyor musun erkenden yoksa gununu bekleyecek misin?
Canım yarın sabah idrariyla tekrar yapmayı düşünüyorum ne diosun. yarın 5 Aralık yani evlilik yıldönümümüz hediyemiz mucizemiz olur insallaah

insallah super bir hediye olur arkadasim . Cok harikaolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…