Canim az kaldi senin de haya. Sali gunu gini aslimda senin de kanda cikar herhalde. Yapmayi dusunuyor musun erkenden yoksa gununu bekleyecek misin?
insallah super bir hediye olur arkadasim . Cok harikaolur.
Merhaba kizlar...2.denemem...başladım tedaviye iğnelere devam...puregon ve menogon...yarın kontrol var...hepimiz icin hayirlisi olsun...
maside güzel haberlerini bekliyoruz...
Merhaba kizlar...2.denemem...başladım tedaviye iğnelere devam...puregon ve menogon...yarın kontrol var...hepimiz icin hayirlisi olsun...
İnşallah canım arkadasım guzeldileklerin icin teşekkür ederimm . İnşallah hüsrana uğramam(
ya bacular napıyosunuz ben pek giremiyorum adet olamadım dye de açıkçası girmek istemedim((( 63-64 gün oldu adet olamadım farlutal içtim bitelide 8 gün oldu hala gelen giden yok napayım ben ya adet olamadım diye tedaviyede başlayamıyorum hamileyim desem oda değildir hiç belirti yok aranızda böyle bişi yaşayan varmı
İnşallah canım arkadasım guzeldileklerin icin teşekkür ederimm . İnşallah hüsrana uğramam(
valla ben uydu kanallarının birinde bi program izliyorum. ordaki hatunlar doğururken anlıyolar hamile olduklarını. 9 ay hiç belirti yaşamıyolar.
offff demekte istemiyorum ama kuzu bu belirsizlik çok yoruyo doktor muayne etti sonra söktürücü verdi 10 içinde olmam lazımdı öyle deniliyor 2 gün kaldı bakalım ne olucak
Arkadaşlar ben de inşallah aralık ayında tüp bebek deneyeceğim 1 kez başarısız deneyimim var 2-3 kere ertelenmişliğim bide kendinden gebelik ve düşüğüm var inşallah bu güzel sonuçlanacak son denemem olur bıktım bi yandan korkularım biyandan ertelenmişliğin verdiği ya bu da ertelenirse psikolojisi biyandan heyecanla karışık da bi duyguyla aralık adetimi bekliyorum yaptıran tüm arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum inşallah rabbim nasip etsin emeklerinizin karşılığı olan hayırlı evlatlarınıza kavuşun inşallah Allah hepimize kolaylıklar versin
Hly cığım demek mercimeğimiz fasulye olmuşşş ohhh missss yerim ben onu ne kadar sevindim anlatamammm..Allah doğum yaptığın haberlerini de okumak nasib etsinn bizlere..
Bana gelince bacılar anlayatım: dün tam evden çıkıcam gezmeye umuttan aradılarr.Ulun Bey görüşçek dedilerr..Bu arada bütün millet Ulun Beyden bu kadar övgüyle söz etmişken ben nasıl desem bilemiyorummm..Dr telefonda Elif hnm amh değeriniz maalesef çok kötü gelmiş..Artık bundan sonra sizin kişisel tercihiniz diye başladı sözeeee...%1 ihtimale düştü artık şansınız dedi.Ara ara gelip yumurta tavarmı diye baktırırsınız dedi..Ben hemen sözünü kestimm..Tamam sonuç kötü olabilir ama vazgeçmicem dedimm.Ayın 14 ünü sabırla bekliyorum adet olur olmaz gelicem dedimm..O zaman çok iyi düşünmüşsünüz dedi Kapattıkk..
Ama ben çok kötü oldum tabii ki..Yani dr imkansız diyemem ama çok zorrr dedii..Senin yaşında bu durum çok fazla dediii.0.5 in altında değerler çok zor dur dediii..İnanın dışarı çıktım ama hani filmlerde olur ya kadın kötü bir haber alır ve leyla gibi olurr..Araba seslerini duymazz insanlar ın sesleri susmuştur sankiii.Bütün gün etrafımdaki insanlar beni şöyle uyardılarr huhuuuuu dünyadannn uzayaaaa.Aramıza dönn artık diyeee..Bu gece sabahladım neredeyse uyuyamadımmm..
Dr umut tacirliği yapmıcam diye fazlamı realist oldu sanki ne anlamadımmmm..Yada onun ortalama istatistiklerini düşürürm diye beni istemiyormu diye aklıma bir sürü şeyy gelddii..Şimdi belkide adet olmayı beklemeden bir gidicemm.Söylicemmm isterseniz başka bir merkeze aldırıyim raporumu dicemmm..Biilmiyorummm kızlarrrr..Pes etmicem diyorum ama sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorummmm..Sadece dua edebiliyorummm buda beniii yıpratıyorr yoruyorrrrr...
bugünnn benim doğumm günümmm hem mutluyumm hem hüzünlüüü ama bi o kadar da huzurluuu
Arkadaşlar ben de inşallah aralık ayında tüp bebek deneyeceğim 1 kez başarısız deneyimim var 2-3 kere ertelenmişliğim bide kendinden gebelik ve düşüğüm var inşallah bu güzel sonuçlanacak son denemem olur bıktım bi yandan korkularım biyandan ertelenmişliğin verdiği ya bu da ertelenirse psikolojisi biyandan heyecanla karışık da bi duyguyla aralık adetimi bekliyorum yaptıran tüm arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum inşallah rabbim nasip etsin emeklerinizin karşılığı olan hayırlı evlatlarınıza kavuşun inşallah Allah hepimize kolaylıklar versin
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız çook memnun olurum.yaklaşık 1,5 yıldır okuyorum bu satırları ve şimdide üye olup yazmak istedim.ben de aralık ayı itibariyle tüp bebek tedavisine başlıcam inş.öncesinde bir düşüğüm oldu ve 1,5 yıldırda çocuk istiyoruz.
Herkese bol sabır ve umut diliyorum.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?