2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim az kaldi senin de haya. Sali gunu gini aslimda senin de kanda cikar herhalde. Yapmayi dusunuyor musun erkenden yoksa gununu bekleyecek misin?

insallah super bir hediye olur arkadasim . Cok harikaolur.

İnşallah canım arkadasım guzeldileklerin icin teşekkür ederimm . İnşallah hüsrana uğramam (

ya bacular napıyosunuz ben pek giremiyorum adet olamadım dye de açıkçası girmek istemedim ((( 63-64 gün oldu adet olamadım farlutal içtim bitelide 8 gün oldu hala gelen giden yok napayım ben ya adet olamadım diye tedaviyede başlayamıyorum hamileyim desem oda değildir hiç belirti yok aranızda böyle bişi yaşayan varmı

İnşallah canım arkadasım guzeldileklerin icin teşekkür ederimm . İnşallah hüsrana uğramam (

ümitlendirmek istemem ama silik de olsa çizgi çıkınca genelde pozitif oluyor kanda da. zaten testin prospektüsünde de yazıyor silik olsa da pozitif diye.....inşallaaahhhhh!!!

valla ben uydu kanallarının birinde bi program izliyorum. ordaki hatunlar doğururken anlıyolar hamile olduklarını. 9 ay hiç belirti yaşamıyolar.

Bence ugramayacaksin guzelim ama senyine de haletiruhiyeni itidalde tutmaya calis. Ama odrar testinde ciktoysa hamile lman gerekir. Demek betahcg salgiliyor vucudun . Ve idrara karismis. Aciklamasi bu degil mi ? Ben mi yanlis biliyorum yoksa?

valla ben uydu kanallarının birinde bi program izliyorum. ordaki hatunlar doğururken anlıyolar hamile olduklarını. 9 ay hiç belirti yaşamıyolar.

offff demekte istemiyorum ama kuzu bu belirsizlik çok yoruyo doktor muayne etti sonra söktürücü verdi 10 içinde olmam lazımdı öyle deniliyor 2 gün kaldı bakalım ne olucak

Arkadaşlar ben de inşallah aralık ayında tüp bebek deneyeceğim 1 kez başarısız deneyimim var 2-3 kere ertelenmişliğim bide kendinden gebelik ve düşüğüm var inşallah bu güzel sonuçlanacak son denemem olur bıktım bi yandan korkularım biyandan ertelenmişliğin verdiği ya bu da ertelenirse psikolojisi biyandan heyecanla karışık da bi duyguyla aralık adetimi bekliyorum yaptıran tüm arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum inşallah rabbim nasip etsin emeklerinizin karşılığı olan hayırlı evlatlarınıza kavuşun inşallah Allah hepimize kolaylıklar versin

amin canım hoşgeldin aramıza tedav,n şimdiden hayırlı olsun...

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız çook memnun olurum.yaklaşık 1,5 yıldır okuyorum bu satırları ve şimdide üye olup yazmak istedim.ben de aralık ayı itibariyle tüp bebek tedavisine başlıcam inş.öncesinde bir düşüğüm oldu ve 1,5 yıldırda çocuk istiyoruz.
Herkese bol sabır ve umut diliyorum.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....

canım benimm saolasın amin inşallah sizde yaşayacaksınız bu güzel günleri...

ulun beye gelince şunu açıkça söyleyebilirimki gerçekten çok gerçekçi realist bi doktor.. bana tüp bebek yapmıyodu senin 2 aya bebeğin olur yılbaşına kadar bekle demişti boşa para harcama çok istersen aşılama yaparız ama bnce gerek yok demişti.. ben istediğim için tamam dedi.. ve o ay hamile kaldım canım yani adam işi biliyo bizede herşeyi açıkça söylemişti yani o konuda bnce aklına takılmasın canım benim..ama şunu bilkiii sen kendi kendine yapıyosunn o sigarayıı hemen bırakmalısınnnn ! kendin yapamıyosan ALO sağlık hattını ara devlet ücretsiz ilaç veriyo kesin çözüm.. sonra sağlıklı beslen vitamin takviyesi yap.. sonra kürler dene mesela.. incir ve havuç kürü dene belki fayda eder yani bilemeyiz ki denemekle bişi kaybetmezsin dimi canım inşalalhh hakkındaki herşey güzel yüreğine göre olur canıım benim

bugünnn benim doğumm günümmm hem mutluyumm hem hüzünlüüü ama bi o kadar da huzurluuu

bugünnn benim doğumm günümmm hem mutluyumm hem hüzünlüüü ama bi o kadar da huzurluuu

iyiki doğdun hülyaaaaa.... iyiki doğdun hülyaaaaa.... iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaa.........canımm sağlıklı huzurlu sevdiklerinle beraber geçireceğin daha nice senelereeee inşallah...tabi mercimekten olma fasülyeciğin göbişinde... bu hayatının en anlamlı doğum günü olamlı......:118: :118: :118:...

kızlarrrr hoşgeldinizzzz.....tedavileriniz hayırlı sağlıklı ve bebekli olsun inşallahhhh...

kuzum ne yaptın çoooookkk merak ediyorummmm...siteye bir umutla girdim belki haber verme imkanın olmuştur diye amaaaaa haber yokkk...neyse iyi haberle gelde biz geç öğrensekte olur...

günaydın zuzu, amh değerin kaç?
benimde çok kötü 0,1 ama drum ultrson görüntüsü ve hormon değerlerine bakıyor, ümitsiz değil, 1 ya da 2 yumurtam oluyor, yaşın kaç? bu kadar ümitsiz konuşmak yanlış, dr tamamen istatistiki değerlere göre yorum yapmış, o istatistikler içinde amhı düşük 20 yaşında da kadın var 40 yaşında da, herkesin şansı farklı. Ben canımı sıkmıyorum bu değere alıştım mücadelemi sürdürüyorum, üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…