hamile listesine geçtiğimi gördüm ağlamaya başladıımm rabbiimm buradaki herkese mucizelerini göndersiiin .
hamileyimmmmmm elhamdüllah!
Arkadaslar benim için hamile kalmak dısında en önemlisi inşallah bebeğimi dokuz ay ongun karnımda sağlıklı bir sekilde taşırım inşallah.ne olur dua edin ne olur benim de dualarım sizinle...saglikli bir gebelik saglikli uzun ömürlü bir bebegi olsun diye !!! şimdi 4 gün sonra tekrar beta hcg var inşallah oda düzenli cikicak allah'ın izniyle ....çok uzun bir yolculuğun ilk adımları ...
Canımmmmmm nerelerdesinn yahuuu..Bugün hiçç görünmedinnnnnnn..
kızlarr sonucumu ldıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 617 test sonucumm doktorum tebrik etti hamilesiinn dediiii İKİ GÜN SONRA tekrar test yaptıracaz inşallah yükseliirr
çok sevindmi canım yaaaaaa tebrikler....özellikle merkezimiz aynı olduğu için dahada bi mutlu oldummm...süper valla...inşallah herşey böyle yolunda devam eder...
Hamileyimmmmmm elhamdüllah!
Arkadaslar benim için hamile kalmak dısında en önemlisi inşallah bebeğimi dokuz ay ongun karnımda sağlıklı bir sekilde taşırım inşallah.ne olur dua edin ne olur benim de dualarım sizinle...saglikli bir gebelik sagLikli uzun ömürlü bir BEBEGi olsun diye !!! Şimdi 4 gün sonra tekrar beta hcg var inşallah oda düzenli cikicak Allah'ın izniyle ....çok uzun bir yolculuğun ilk adımları ...
Arkadaslar benim için hamile kalmak dısında en önemlisi inşallah bebeğimi dokuz ay ongun karnımda sağlıklı bir sekilde taşırım inşallah.ne olur dua edin ne olur benim de dualarım sizinle...saglikli bir gebelik sagLikli uzun ömürlü bir BEBEGi olsun diye !!! Şimdi 4 gün sonra tekrar beta hcg var inşallah oda düzenli cikicak Allah'ın izniyle ....çok uzun bir yolculuğun ilk adımları ...
hamile listesine geçtiğimi gördüm ağlamaya başladıımm rabbiimm buradaki herkese mucizelerini göndersiiin .
yettim gariiii......aslında çok hastayım bilgisayara açmak bile zor geliyor...kızlardan haber varmı diye girdim...gribin elinde düştümmm... ...
süppperrrrr...canım çoook tebrik ederim..rabbim kucağına aldığın günü de göstersin inşallah...hani halay kurulmamış neyseki ben geldim haydi halaya....
...:118: :118: :118: :118: ...bak hasta hasta senin için halay kurup döktürüyorum...
canııımm inşallah sanada uğurlu gelirr ben çok memnundum merkezimden inşallah seninde hamile haberlerini burada duyarıızz
sağol canım..bende çok memnunum ..ASM deki 2. denemem olacak donmuşlarla...inşallah bizde güzel haberler alırız..
canım benimde ikinci denememdi allahım inşallah senin de ikinci ve son denemen olur bebeğini kucağına alırsın
canııımmmm banaa hep destekk oldunuzz çok teşekküürr ederiiimmmmmmmmmmmmm bende giriyoom halayaaaaaaaaaaaaa:):):)
canım benimde ikinci denememdi allahım inşallah senin de ikinci ve son denemen olur bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?