ne sordun canımm
rica ederim.. benimde 3 gündür sabah kalktığımda midem yanıyor ve bulanıyor. zor kahvaltı yapıyorum. birde belim çok arada da karnım ağrıyor. adet olackmışım gibi hissediyorum((((((((
canım senin kaçıncı günün bence sende hamilesindirr benim belirtilerim gibi benimde belim ağrıyo
benimde 8.günüm. adet olacakmışım gibi hissediyrm. sende de oldu mu?
ınfertilite sebebi ne ve jangi şehirdesin?merhaba arkadaşlar b u ay veya ocakta aşılama veya tüp bebek yaptıracak olan varmı aranızda..merkez tavsiye edebilirmisiniz rica etsem.
kızlar benimde 8. günüm siz transfer gününü sayıyomusunuz?benimde belim ağrıo ara ara sıcak basıo kasıklarım falan ağrıo.işşallah mutlu sona ulaşırız hepimiz...
Kızlar bu arada bağlı bulunduğunuz sağlık ocağında aile hekiminizle görüşürseniz gebelik testi yapıyormuş. Sabah 09.00-09.30 arası. Boşuna para vermeyin testlere..
Bizim sağlık ocağı ertesi gün veriyormuş sonucu. Değişiyor demekki.canım evet yapılıyomuş bende sormuştum .....ama sonu 2 gun sonra alırsın demişlerdı....
yok canim transfer gunu sayilmiyormus.
Bizim sağlık ocağı ertesi gün veriyormuş sonucu. Değişiyor demekki.
Ben lucrin kullaniyorum guzelim . Bugun 15. Gunu ve hala adet olmadim . Bugun gittim doktora ve lucrine devam dedi adet olana kadar. Adet sokturucuden bahsetmedi. Adet olunca ara dedi.ben hamile olmadigima eminim ama prosedur icabi yarin test yaptiracagim , mecburen . Dua ediyorum sabah gelse de bir igne az yapsam diye...
kızlar benimde 8. günüm siz transfer gününü sayıyomusunuz?benimde belim ağrıo ara ara sıcak basıo kasıklarım falan ağrıo.işşallah mutlu sona ulaşırız hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?