2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne sordun canımm

sğl canım cvp verdiğin için ben tedaviye gecen ay başlayacakatım ama e 2 99 çıktı yasmin verdi dün akşam son ilaçımı attım acaba düşmüşmüdür kulanan varmı bide ne zaman regli olurum adetin 4 günü başladım 12 kasımda regli tarihimdi

Son düzenleme:
bugün transferimin 8. günü ama dün idrar testi yaptım sabah ilk idrarla yaptığım baya koyu çift çizgiyi gördüm.sonra 2 saat sonra bida yaptım ondada çift çizgi vardı.bugün öğleden sonra bida yaptım yine wardı ama düne göre daha az gibi ama yine çift çizgi.acaba olmuşmudur bu sefer?

rica ederim.. benimde 3 gündür sabah kalktığımda midem yanıyor ve bulanıyor. zor kahvaltı yapıyorum. birde belim çok arada da karnım ağrıyor. adet olackmışım gibi hissediyorum ((((((((

canım senin kaçıncı günün bence sende hamilesindirr benim belirtilerim gibi benimde belim ağrıyo

Melikeeee !çok çok teşekkür ederim Rabbim sanada saglikli bir gebelik ve bebek nasip eylesin insallahhhh!!!!

Leyliko evet Cnm tüp bebek bizde erkek problemi var ,ben daha önce 18 haftalık bebeğimin suyu gelmesiyle kaybettim.ama bu sefer Rabbim aciyicak inşallah herseyin yolunda gitmesi tek duam......Belirtiler kasıklarda belde ağrı adet ağrısı gibi 9. Günde az lekelenme ...bukadar Cnm ...

Sudenaz2222 Cnm. Allah razı olsun Rabbim yardımcımız olsun....

Sinem8484 teşekkürler dualarım sizlerle sizde eksik etmeyin

Egunal ! Halaya teşekkürler dogum da da inşallah beklerim halayı!!Rabbim yardımcın olsun dualarını kabul etsin inşallah..

Masideaydin çok uzun ve zorlu yol hep uzaktan götürdük kolay gelirdi icine girince anladım nefer hamile kalmak ve saglikli bir beni sahibi olmak Rabb'inin çok büyük bir mucizesi bunu gercekten anladım.tesekkuederim

Narsude İnan arkadasım listede adının yazması önemli değil Allah devamını saglikli nasip etsin ..Allah sanada nasip etsin ...

Umarım kimseyi unutmadım bundan sonrası önemli inşallah burda o bunlarıda paylaşırız...Rabbim neylerse güzel eyler tatlı canımız ona emanet karnımda bir emanet var Rabb'ime emanet...

Son düzenleme:
Kızlar bu arada bağlı bulunduğunuz sağlık ocağında aile hekiminizle görüşürseniz gebelik testi yapıyormuş. Sabah 09.00-09.30 arası. Boşuna para vermeyin testlere..

benimde 8.günüm. adet olacakmışım gibi hissediyrm. sende de oldu mu?

kızlar benimde 8. günüm siz transfer gününü sayıyomusunuz?benimde belim ağrıo ara ara sıcak basıo kasıklarım falan ağrıo.işşallah mutlu sona ulaşırız hepimiz...

Kızlar bu arada bağlı bulunduğunuz sağlık ocağında aile hekiminizle görüşürseniz gebelik testi yapıyormuş. Sabah 09.00-09.30 arası. Boşuna para vermeyin testlere..

canım evet yapılıyomuş bende sormuştum .....ama sonu 2 gun sonra alırsın demişlerdı....

yok canim transfer gunu sayilmiyormus.

ben dün test yaptım iki kere ikisindede çift çizgi vardı.bugünde yaptım düne göre daha az sanki ama war yine 2 çizgi.ümitlenmek istemıom ama sen yaptın mı test aynı gündeyiz ya bişiler hissedionmu?sen nerde tedavi görüon?

Bizim sağlık ocağı ertesi gün veriyormuş sonucu. Değişiyor demekki.

lalee canım sen nerdesin sanırım sende benim gibi anadolu yakasındasın...
ben kadıkoydeyım..
kızıltoprakda saglık ocagım.. ama memnun değilim ...progestan yazmamıştı bana mesela..
ama normalde karşılomuş sanırım...

tamam sen testini yap onlar bir yol sunarlar sana ama 1 iğne az yapayım derken yanılıyorsun tedavi süresince lucrin devam edecek dozu azalır sadece...üstelik yanına yeni iğne bile verebilirler hazırla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…