cnımm sorduğum soruya cevap vermedn?
arkadaşlar meraba.yazdıklarınızı her gün okudum ama bir türlü nedense yazamadım.aslında hikayem biraz uzun ama anlatayım size.ilk hamileliğim doğal yollardan oldu hemde ikizdi erken doğum yüzünden kaybettim bebeklerimi daha sonra doğum sırasında terslikler yasandı normal doğumdu.ve enfeksiyon kaptım 1 ay hastane yattım falan.daha sonra tekrar bebek istedik ama olmadı rahim filminde tüplerde sıvı birikimi olduğu ve tıkalı olduğu sölendi.tüpler bağlanmadan tüp bebek yapılsa bile tutma şansı çok az dendi sıvı yüzünden.ve tüplerimi bağlattım o zamandan beri bu 3. denemem bu seferki dondurulmuş blast transferi 2 embriyo transfer edildi.bugün 8. günüm cumarteside test günüm.benide listeye eklermisiniz.izmirden yazıyorum size.bide dün idrar testi yaptım 2 tane çift çizgi çıktı bugün de yaptım yine çift çizgi sizce olmuşmudur bu kadar erken çıkarmı?ilaçlar etki eder mi?
tebrık ederım canım hayırlı olsun bariz belırtılerın varmıydı? benımde 12sıtestgunum..
Kızlaaaaaaaaaaarr.Konuştum sonunda prof İbrahim saraçoğlu ileeee..O bile şaşırdı inanın hikayemeeee...Bismillahh noluyoruzz 26 yaşında diyerekkk başladıkk konuşmayaaa..Bana ve eşime kürler yollıcakkk.322 tl tuttu..Önce fsh ve e2 yi kontrol altına alalım dediii.Amh yükselir zaten bunlar normale geçince dediii..Sen bir şeymi yaşadın durup dururken fsh böyle olmaz dediii.Bende evet yaşadımmm dedimmmmmm..Ağlıyorum şimmdiiii..Ama onunla sakince muhabbet ettimmmm..
Bana 8 ay ver dediii..3 sene uğraşıp ta mutlu sona erdiğim hastalar var dedii.Senin yaşın daha küçükkk 8 ayda evvel Allah halledicez dediiiii.Tabii oda %100 hiç birşey hakkında konuşamayız dediii ama tedbirimizi alıcazz dedii.3 aylık kür yolluyor bana şimdiiii..Bakalımmm ne olucakkkkk..FSh bu kadar yüksekken olmazzz dediii..10 un altına inmesi gerekli hormonlarını bir düzene sokalım bakalım vücut tekrardan yumurta üretimine başlasınnn dediii..DUa edin ne olurr.Postahaneden yatırıcam kargo yapıcaklarr...Bu ay doktora giderim az folikül varsa başlamam daha bu ay diyorummm.Raporumun süresiii nisana kadar..Saraçoğluna da dedimmm..3 ay bir kullan bakalımmm olmazsa illa tüp yaptıracam diyorsannn tutunma kürü yollarım dedii.AMa ne aşılama nede tüpü aklından çıkar bir süre dediiiii..Şifa olur inşşş..
ELime geçtiğinde içeriklerini yazarım size...
canım bulantım ve kasık ağrım vardı kasık ağrılarım hala devam ediyo . Inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsınnn bebişin seninledir inşallah
kızlaaaaaaaaaaarr.konuştum sonunda prof ibrahim saraçoğlu ileeee..o bile şaşırdı inanın hikayemeeee...bismillahh noluyoruzz 26 yaşında diyerekkk başladıkk konuşmayaaa..bana ve eşime kürler yollıcakkk.322 tl tuttu..önce fsh ve e2 yi kontrol altına alalım dediii.amh yükselir zaten bunlar normale geçince dediii..sen bir şeymi yaşadın durup dururken fsh böyle olmaz dediii.bende evet yaşadımmm dedimmmmmm..ağlıyorum şimmdiiii..ama onunla sakince muhabbet ettimmmm..
Bana 8 ay ver dediii..3 sene uğraşıp ta mutlu sona erdiğim hastalar var dedii.senin yaşın daha küçükkk 8 ayda evvel allah halledicez dediiiii.tabii oda %100 hiç birşey hakkında konuşamayız dediii ama tedbirimizi alıcazz dedii.3 aylık kür yolluyor bana şimdiiii..bakalımmm ne olucakkkkk..fsh bu kadar yüksekken olmazzz dediii..10 un altına inmesi gerekli hormonlarını bir düzene sokalım bakalım vücut tekrardan yumurta üretimine başlasınnn dediii..dua edin ne olurr.postahaneden yatırıcam kargo yapıcaklarr...bu ay doktora giderim az folikül varsa başlamam daha bu ay diyorummm.raporumun süresiii nisana kadar..saraçoğluna da dedimmm..3 ay bir kullan bakalımmm olmazsa illa tüp yaptıracam diyorsannn tutunma kürü yollarım dedii.ama ne aşılama nede tüpü aklından çıkar bir süre dediiiii..şifa olur inşşş..
Elime geçtiğinde içeriklerini yazarım size...
AMİNNNNNNNNNNNNNNN!!! çok tebrik ediyorum.hamile listesine geçtiğimi gördüm ağlamaya başladıımm rabbiimm buradaki herkese mucizelerini göndersiiin .
AMİNNNNNNNNNNNNNNN!!! çok tebrik ediyorum.
canım görmemişim kusura bakma evet tüp bebek yaptırdım belirtilerimde sabah bulantılarım vardı kasıklarım ağrıyodu bu kadar başka bi belirtim olmadı
sorduğum soruya cvp vermediniz listede bende varım ama sık sık gelmiyorm die cvp yazmıyorsunuz
hangı merkezdsin canım yaş kaç
aramıza hoşgeldin..
bizi haresız bırakma ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?