Kızlaaaaaaaaaaarr.Konuştum sonunda prof İbrahim saraçoğlu ileeee..O bile şaşırdı inanın hikayemeeee...Bismillahh noluyoruzz 26 yaşında diyerekkk başladıkk konuşmayaaa..Bana ve eşime kürler yollıcakkk.322 tl tuttu..Önce fsh ve e2 yi kontrol altına alalım dediii.Amh yükselir zaten bunlar normale geçince dediii..Sen bir şeymi yaşadın durup dururken fsh böyle olmaz dediii.Bende evet yaşadımmm dedimmmmmm..Ağlıyorum şimmdiiii..Ama onunla sakince muhabbet ettimmmm..
Bana 8 ay ver dediii..3 sene uğraşıp ta mutlu sona erdiğim hastalar var dedii.Senin yaşın daha küçükkk 8 ayda evvel Allah halledicez dediiiii.Tabii oda %100 hiç birşey hakkında konuşamayız dediii ama tedbirimizi alıcazz dedii.3 aylık kür yolluyor bana şimdiiii..Bakalımmm ne olucakkkkk..FSh bu kadar yüksekken olmazzz dediii..10 un altına inmesi gerekli hormonlarını bir düzene sokalım bakalım vücut tekrardan yumurta üretimine başlasınnn dediii..DUa edin ne olurr.Postahaneden yatırıcam kargo yapıcaklarr...Bu ay doktora giderim az folikül varsa başlamam daha bu ay diyorummm.Raporumun süresiii nisana kadar..Saraçoğluna da dedimmm..3 ay bir kullan bakalımmm olmazsa illa tüp yaptıracam diyorsannn tutunma kürü yollarım dedii.AMa ne aşılama nede tüpü aklından çıkar bir süre dediiiii..Şifa olur inşşş..
ELime geçtiğinde içeriklerini yazarım size...
sğl canım cvp verdiğin için ben tedaviye gecen ay başlayacakatım ama e 2 99 çıktı yasmin verdi dün akşam son ilaçımı attım acaba düşmüşmüdür kulanan varmı bide ne zaman regli olurum adetin 4 günü başladım 12 kasımda regli tarihimdi
kizlar test sonucumı aldim 1600 ciktiiii
kacıncı denemendı canım?barizbelırtılerınoldumuu
canıımm çok sağool darısııı başınaa ,innnşaallllaaaaahhh
bana gelince dün anlatmistim adetimin 27-28 günde bir gelir ama 32 gün oldu gelmedi diye yazmistim 2 gündürde ortalikda hamile hissiyle dolasiyordum bugun sabahda test yapicakdim ama sabah namazinda tuvalete girdimki bir bakdim ne göreyim kirmizilar hayatimda ilk defa adetim gec gelmisti (sanirim stresden) bu ay cok stresliydim yada bilmiyorum ama sabah zannettimki dünya basima göctü bu saate kadarda yatakdan cikmadim ve kendimi tutamayip agliyorum sürekli su an oldugu gibi biliyorum zaten bir ihtimaldi ama o kadar etkisi altina almiski beni 1 yildir dondurdugum hayatima geri dönmüstüm 2 gündür yüzüm istek disi hep gülüyordu esim bile sanki hayata döndün dedi ama maalesef bu sabaha kadar yüzümdeki gülümseme 2 gün sürdü simdi aglasamda icimden atamiyorum hangi daga ciksam bagira bagira aglasam acaba tabiiii bu adetin gecikmesi aralik sonunda gelicek adetimide ocaga kaydirdi dolayisi ile tüp bebek randevumuzda kaydi yarin arayip yeniliycem bu arada dünden kimse merak edip sormamis bana ne oldu diye sanirim icinize dogdu arkadaslarim neyse dularim sizinle banada dua etmeyi unutmayin lütfen((((
canim birinci denememdi ben pko esimde morfoloji bozuklugu vardi. kasiklarimda son 5 gundur ara ara cok siddetli olmak uzere agrim vardi bi de cok sistimmm resmen davul gibi oldumm :))
ınsallh bızde bu sefer mutlu sona ulasırızz dualarını eksık etme olurmu canımm
maşallah canım sanada bugün 3.güzel hbr sanırım sanırım seninki çoğul gebelik değerin hadi bakalım allahım kucgına almayıda nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?