2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile olan aradasarin hepsini tebrikk ediyorum rabbim kucaginiza alip sagikli mutlu büyüyteyi nasip etsin insallah bizedede dua edin ayni sevinci bizde yasayabilelim insallah

umarım şifa olur canım Allah yardımcın olsunnnnnn

canım sorunu cevaplamak isterdım ama basıma böle bişe gelmedi

duymadım daa umarım dıger arkadaslar yardımcı olabılırlerrr

bana gelince dün anlatmistim adetimin 27-28 günde bir gelir ama 32 gün oldu gelmedi diye yazmistim 2 gündürde ortalikda hamile hissiyle dolasiyordum bugun sabahda test yapicakdim ama sabah namazinda tuvalete girdimki bir bakdim ne göreyim kirmizilar hayatimda ilk defa adetim gec gelmisti (sanirim stresden) bu ay cok stresliydim yada bilmiyorum ama sabah zannettimki dünya basima göctü bu saate kadarda yatakdan cikmadim ve kendimi tutamayip agliyorum sürekli su an oldugu gibi biliyorum zaten bir ihtimaldi ama o kadar etkisi altina almiski beni 1 yildir dondurdugum hayatima geri dönmüstüm 2 gündür yüzüm istek disi hep gülüyordu esim bile sanki hayata döndün dedi ama maalesef bu sabaha kadar yüzümdeki gülümseme 2 gün sürdü simdi aglasamda icimden atamiyorum hangi daga ciksam bagira bagira aglasam acaba tabiiii bu adetin gecikmesi aralik sonunda gelicek adetimide ocaga kaydirdi dolayisi ile tüp bebek randevumuzda kaydi yarin arayip yeniliycem bu arada dünden kimse merak edip sormamis bana ne oldu diye sanirim icinize dogdu arkadaslarim neyse dularim sizinle banada dua etmeyi unutmayin lütfen((((

kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederimm hepinize zaten yanlış bakmışım zaten 5+6 mısım bugun boşa pimpirik yapmışımm:)) herzamanki gibi..

masideaydın be enny sileri tebrik ediyorum hoşgeldiniz aramıza inşallah hepimiz sorunsuz bi şekilde alırız kucağımıza yavrucuklarımızı..

equnal cım geçmiş olsun hayatım iyice dinlen çabuk iyileşşş..

ekin0486 bende 8.gün idrar testi yapmıstım çoookk hafif silik çıkmıştı ertesi gün 59 çıktı değerim,inşallah seninde bnm gibi olurr..

leveque, erva64 ben cvp vermeyenleri döverimmmmmmmmmmmmm....tedavim bitmiş olsa bile burdan vazgeçemiyorum bildiğim kadar sorulara cvp vermeye çalışıyorum herkese...siz sorun bana biliyorsam yardımcı olayım canlarımm...

xeda,melike vallaaaaaa sorularınızın cvplarını bilsem yorum yapacam ama bilmiyorum kiii..küsmeyin sakınn

taze hamişlerrrr hepinizi gönülden tebrik ederim Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah isim olarak sayamadım daha yeniyim aranızda tutamadım aklımda bugün maşallahınız var

gecmiş olsun canımmbu dedıklerını bende yasadım hemde defalarcaaa ama hayatdevam edıyooo rabbımol demedıkce olmuyooo elden ne gelırrr sadece dua etmemız lazımmmm

Nehir 35 canimmmm hani burda arkadaslar hamile kalamiyinca uzuluyorlarya doğal olarak ,inanın arkadaslar .bizi birbirimizden başka kimse anlamaz ve bende sizden biri olarak söylüyorum üzülmeyin.evet ben hamileyim ama çok sevinmedim şükür dedim çünkü nehir allah saglikli ve hayırlı evlat ve hamilelik vericekse tutmasını nasip eylesin .inanın sonrası kaybetmek daha zor .bebeğinizi bırakın kendi canınız daha çok acıyor . Bunu yasiyan biri olarak söylüyorum eskiden saglikli bebeğim olsun diye dua ediyordum yaşadıklarımdan ,okuduklarimdan sonra saglikli gebelik ,saglikli bebek ve uzun ömürlü bebeğimiz hayırlı evladımız olsun diye dua ediyorum .dediğim gibincoknsevinmedim çünkü emanet bize bebislerimiz .onun için Allah bize ,emeklerimize,çektiklerimize,acısın kucaklarımızı bebislerle doldursun onun için sonucları ne çıkarsa çıksın üzülmeyin beterin beteri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…