canım konu hakkında bilgim olsa yardımcı olmak isterdim ama benimki kısa protokoldü. burda herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyo ama bazen fazla paylaşım olunca bazı yazılar gözden kaçabiliyo eminim soruna cevap verecek arkadaşlar vardır. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. sevgiylekal....
arkadaşlar bişi sormak istiyom ya.yumurta toplanmadan önce kullanılan ovitrelle die bi iğne varya çatlatma iğnesi.bu 3 . denemede doktorum 5 gün yarısını atmam için verdi bacaktan.daha öncekilerde sadece yumurtalarım toplanmadan atılmıştım bu iğneyi.transferden sonra hiç bu şekilde kullanmamıştım.aranızda kullanan varmı bu şekilde.bide test sonucunu etkilermi acaba?lütfen cwp werin çok merak ediyorum...
merak etme canım bende 5.günü koldan aşı yapar gibi yaptım. test sonucunu etkiler içeriğinde hcg olduğu için pozitif görürsün. iğneden 1 hafta sonra yap
gayet güzel sayı canım, dualarım seninle.....
Kıslar bende soru sordum cevap gelmedı amaaa
lucrın kaç tlll dir..pahalı bişeymı dedimm..
cevap alamassam kızıcamm
:)))) benim sorduğum soruları bi hafta rötarla sen soruyosun ruh halini o kadar iyi anlıyorumki... korkmana gerek yok, acılı bir işlem olduğu sölenemez 20 dakka falan sürüyo. anestezi yok.
merak etme canım bende 5.günü koldan aşı yapar gibi yaptım. test sonucunu etkiler içeriğinde hcg olduğu için pozitif görürsün. iğneden 1 hafta sonra yap
cevap alamassam kızıcamm
cevap alamassam kızıcamm
ARKADAŞLAR lütfen şuan online olanlar merkez tavsiyesinde bulunurmusunuz ne olur artık araştırmak yapmaktan beynim sulandı karar veremıyorum bir türlü...merkezinden memnun olanlar yazabılırmı??
kızlarr sonucumu ldıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 617 test sonucumm doktorum tebrik etti hamilesiinn dediiii İKİ GÜN SONRA tekrar test yaptıracaz inşallah yükseliirr
cevap alamassam kızıcamm
ayyyyy cok sevındımmmmm gözün aydınnnnnnnn :) Allahım kucagına almayıda nasip etsin inş.
Hamileyimmmmmm elhamdüllah!
Arkadaslar benim için hamile kalmak dısında en önemlisi inşallah bebeğimi dokuz ay ongun karnımda sağlıklı bir sekilde taşırım inşallah.ne olur dua edin ne olur benim de dualarım sizinle...saglikli bir gebelik sagLikli uzun ömürlü bir BEBEGi olsun diye !!! Şimdi 4 gün sonra tekrar beta hcg var inşallah oda düzenli cikicak Allah'ın izniyle ....çok uzun bir yolculuğun ilk adımları ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?