2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekürler akasya herkezin ALLAH yardımcısı olsun

merak etme canım bende 5.günü koldan aşı yapar gibi yaptım. test sonucunu etkiler içeriğinde hcg olduğu için pozitif görürsün. iğneden 1 hafta sonra yap

Kıslar bende soru sordum cevap gelmedı amaaa

lucrın kaç tlll dir..pahalı bişeymı dedimm..

cevap alamassam kızıcamm

ARKADAŞLAR lütfen şuan online olanlar merkez tavsiyesinde bulunurmusunuz ne olur artık araştırmak yapmaktan beynim sulandı karar veremıyorum bir türlü...merkezinden memnun olanlar yazabılırmı??

merak etme canım bende 5.günü koldan aşı yapar gibi yaptım. test sonucunu etkiler içeriğinde hcg olduğu için pozitif görürsün. iğneden 1 hafta sonra yap

yaa gerçekten mi bende çok sewinmiştim çok moralim bozuldu şimdi.senn kaçıncı günün?sen test yaptın mı?hiç gerçeklik payı yok mudur testlerin acaba yıkıldım şimdi yaaa(

kızlarrrrrr yumurtalarım toplandı bugün 1 olgun yumurta vardı ama 4 tane çıktı bugün ALLAHım inşallah döllnirler dua edinhamişleride tebrik ediyorum hepinizi öptümbiraz dinlenim

ayyyy hamileler gördükçe insanın umudu artıyor maşallah bebeğinede sanada ve allah sağlıklı bişekilde kucagına almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…