Sana çok yakınım canımlalee canım sen nerdesin sanırım sende benim gibi anadolu yakasındasın...
ben kadıkoydeyım..
kızıltoprakda saglık ocagım.. ama memnun değilim ...progestan yazmamıştı bana mesela..
ama normalde karşılomuş sanırım...
ben dün test yaptım iki kere ikisindede çift çizgi vardı.bugünde yaptım düne göre daha az sanki ama war yine 2 çizgi.ümitlenmek istemıom ama sen yaptın mı test aynı gündeyiz ya bişiler hissedionmu?sen nerde tedavi görüon?
arkadaşlar bişi sormak istiyom ya.yumurta toplanmadan önce kullanılan ovitrelle die bi iğne varya çatlatma iğnesi.bu 3 . denemede doktorum 5 gün yarısını atmam için verdi bacaktan.daha öncekilerde sadece yumurtalarım toplanmadan atılmıştım bu iğneyi.transferden sonra hiç bu şekilde kullanmamıştım.aranızda kullanan varmı bu şekilde.bide test sonucunu etkilermi acaba?lütfen cwp werin çok merak ediyorum...
guselim belki de catlama ignesinin etkisi olabilir , cunku embriyodan salgilanan beta hcg 8. gunden sonra artmaya basliyor diye biliyorum. idrar testleri de bu kadar erken algilayamiyor. bence bi iki gun daha bekleyip 10. gununde falan kanda baktir daha saglikli olur. insallah hamissindir canim.
benim bugun 12. gunum , kan testinin verdim sonucunu bekliyorum bakalim 6 da cikarmis sonucc. benim son 5 - 6 gundur kasik agrilarim ve inanilmaz siskinligim var ohss degil ama hani ilerlese olacak sanki
bazı dr.lar tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyormuş. Ben tutunma için progeteron içeren ovul kullanıyorum günde 6 tane..
ayy işşallah güzel sonuçlar alırsın.allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin.haber werirsin artık
yumurtaları baskılamak için lucrın kullanan arkadaşlarım...
Fiyatı nedır pahalı bir iğnemi...
kızlarr sonucumu ldıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 617 test sonucumm doktorum tebrik etti hamilesiinn dediiii İKİ GÜN SONRA tekrar test yaptıracaz inşallah yükseliirr
Hamileyimmmmmm elhamdüllah!
Arkadaslar benim için hamile kalmak dısında en önemlisi inşallah bebeğimi dokuz ay ongun karnımda sağlıklı bir sekilde taşırım inşallah.ne olur dua edin ne olur benim de dualarım sizinle...saglikli bir gebelik sagLikli uzun ömürlü bir BEBEGi olsun diye !!! Şimdi 4 gün sonra tekrar beta hcg var inşallah oda düzenli cikicak Allah'ın izniyle ....çok uzun bir yolculuğun ilk adımları ...
tebriklerrrrrrrrrrr....... iki saattir okuyamadım ne güzel haberlerle dolmuş ekran:)) rabbim sağ salim kucanıza almayı nasip eder inşallah... çok sevindim sizin adınıza darısı bizlerin başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?