2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
guselim belki de catlama ignesinin etkisi olabilir , cunku embriyodan salgilanan beta hcg 8. gunden sonra artmaya basliyor diye biliyorum. idrar testleri de bu kadar erken algilayamiyor. bence bi iki gun daha bekleyip 10. gununde falan kanda baktir daha saglikli olur. insallah hamissindir canim.

benim bugun 12. gunum , kan testinin verdim sonucunu bekliyorum bakalim 6 da cikarmis sonucc. benim son 5 - 6 gundur kasik agrilarim ve inanilmaz siskinligim var ohss degil ama hani ilerlese olacak sanki

arkadaşlar bişi sormak istiyom ya.yumurta toplanmadan önce kullanılan ovitrelle die bi iğne varya çatlatma iğnesi.bu 3 . denemede doktorum 5 gün yarısını atmam için verdi bacaktan.daha öncekilerde sadece yumurtalarım toplanmadan atılmıştım bu iğneyi.transferden sonra hiç bu şekilde kullanmamıştım.aranızda kullanan varmı bu şekilde.bide test sonucunu etkilermi acaba?lütfen cwp werin çok merak ediyorum...

tebriklerrrrrrrrrrr....... iki saattir okuyamadım ne güzel haberlerle dolmuş ekran:)) rabbim sağ salim kucanıza almayı nasip eder inşallah... çok sevindim sizin adınıza darısı bizlerin başına....

Bazı dr.lar tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyormuş. Ben tutunma için progeteron içeren ovul kullanıyorum günde 6 tane..

ayy işşallah güzel sonuçlar alırsın.allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin.haber werirsin artık

kızlarr sonucumu ldıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 617 test sonucumm doktorum tebrik etti hamilesiinn dediiii İKİ GÜN SONRA tekrar test yaptıracaz inşallah yükseliirr

tebrik ederim canım uamrım sağlıklı kucaklarımıza alırız. değerin çok yüksek üçüzmü yoksa

tebrik ederim sağlıkla kucaklarımıza alırız inş. darısı herkesin başına

Masideaydın ve enyy arkadaşlarım sizleri kutluyorum,rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inş.coook sevindim bizede dua edin hamiş hamişgüzel haberleri duymaya devam..

İkinizi de tebrik ederim. inşşalaahh bundan sonrası da sorunsuz geçer.. testi kaçıncı günü yaptınız da sonuç belli oldu??

tebrik ediyorum sizleri Rabbim sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı birer evlat olsunllar inş...rabbim bizlerede nasip eder umarın şuan yaşadıgınız duyguları yaşamayı

Senaysen inş.sende 6 da güzel haber verirsin,bekliyoruz bakalımm..egunal ve zuzu25 sagolun arkadaşlarım cevabınız için.egunal cim ne sorsam cevapladın sagol,inş.en kısa zamanda yüzün güler

canım konu hakkında bilgim olsa yardımcı olmak isterdim ama benimki kısa protokoldü. burda herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyo ama bazen fazla paylaşım olunca bazı yazılar gözden kaçabiliyo eminim soruna cevap verecek arkadaşlar vardır. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. sevgiylekal....

sğl canım cvp verdiğin için ben tedaviye gecen ay başlayacakatım ama e 2 99 çıktı yasmin verdi dün akşam son ilaçımı attım acaba düşmüşmüdür kulanan varmı bide ne zaman regli olurum adetin 4 günü başladım 12 kasımda regli tarihimdi
Düzenleyen: xeda Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 34

tebriklerrrrrrrrrrr....... iki saattir okuyamadım ne güzel haberlerle dolmuş ekran:)) rabbim sağ salim kucanıza almayı nasip eder inşallah... çok sevindim sizin adınıza darısı bizlerin başına....

canıım inşallahhh rabbimmm herkeze başta bu topiktekilere bu güzel duyguyu yaşatsııın inşallaaaaahhh

Laveque canım sadece unutulan sen degilsin bende unutuldum,herkese o kadar cok şey yazdım,ama yazdıklarımın cogu cevap bile yazmadı baktım kimse yazdıklarımı ya okumuyo ya cevap vermiyo bende boşladım topigimi..önceden hergün napar yapar yazardım ama şimdi yazmıyorum napıyım..sadece tedavi sürecimin neresinde oldugunu yazıyorum o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…