ne kadar çok endemet olan varmış..bende aynı şekilde ..kıst alındı ama yapışıklık tuplerı kapatmış..devlet hast.açmak ıcın uraşmadı tup bebege yonlendırdı..
şuanda tek sorunum tupler kapalı..
endometrıozıs tekrarlıyomuşş o yuzden dr um ya hamıle kal yada ıgne vurucaz demişti..adet olmaman lazım demişti..bende tup bebeği tercıh ettım[/QUOT
Eevet öyle canım yanlız bende bu doktora gidene kadar sadece tüplerim kapalı zannediyordum o yüzden iyi bir doktorda sıvı birikmesi olup olmadıgını kontrol ettirin çünkü bu yüzden tüp bebek başarısız olabiliyor ve direk başarı şansını düşürüyor
listecii haanımmmmbeni de ekleyiverin listeye.kaç gündür okuyorum çok güzel haberler alıyorum duygulanıyorum biz de yaşayacakmıyız bu mutluluğu diye düşünüp duruyorum öööylece...belki bana da uğurlu gelir.yaşım 34. tüp tıkanıklığı var.sanırım kısa protokol uygulayacaklar izmir ege üniv.de yarın ilk muayenem ve tedaviye başlanacak bir aksilik olmazsa.ilk denemem olacak inşallah ta son olur mutlu son yani
geçmiş olsun arkadaşım rabbim emklerini boşa çıkarmaz ve seni meleklerine kavuşturur inşallah....
oyy oyy maşallah
ben test gunu beklıyosun sanıyorum..
amin saol canım hepimizi meleklerimize kavuştursun pazartesi merkeze gittik biz ordayken bi bayan aradı sonucunu söyledi doktor bey hamilesin dedi inan o kadar sevindim gözlerim doldu ağlayacaktım zor toparladımm
izmir irenbe yüp bebek.2. denemem. 5 tane dondurulmuşum var.17 sinde lucrine başlıyorum.
çok duygusal olduk sanırım hormonlardan ,bende herşeye ağlıyorumm,inşallah hepimiz sevinçten ağlarız artık
hoşgeldin canım... inşallah tedavin iyi gider ve mutlu sona ulaşırsın....
kızlar yrn sabah opum var çok heyecanlı ve acayip umut doluyum=)
,acaba neler yapmam lazm yada neler benı beklıyo ne kadar sürücek ama nolursa olsun ben çok umutluyum
hepimiz için hayırlısı olsun
hayırlı olsun canım,ne güzel hep böyle umut dolu ol,çok umutlu ve inanarak git,çok basit bir işlem ,çok kısa sürüyor hiç bişi anlamıyosun,senin için hayırlı olur inşallah canım
kızlar yrn sabah opum var çok heyecanlı ve acayip umut doluyum=)
,acaba neler yapmam lazm yada neler benı beklıyo ne kadar sürücek ama nolursa olsun ben çok umutluyum
hepimiz için hayırlısı olsun
ah batty ah... zor işlermiş bunlar yaşayınca daha iyi anladım. insan umut etmeye bile korkarmış.. beklemek zamanın durduğu anmış.... ama öyle yada böyle geçicek her ne kadar bana duruyo gibi gelsede zaman akıp gidiyo... listeden baktım Kİ ALLAH RAZI OLSUN LİSTEYİ YAPANLARDAN ( MELİKE EGUNAL VE HLY) senin transfer 29 u benimki ayın biri tek fark benimki 3.gün embriyosu yani aramızda bir gün var seninle inşallah iyi haberleri bir gün arayla alır mutlulugumuzu paylaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?