2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım tarifsiz bir duygu keseyi görünce böyle oldum kim bilir daha sonrasında nasıl olurum. sağlıkla gebeliğimi bitirir sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım bebeğimi..
sizlerde hep dualarımdasınız en kısa zamanda sizlerde bu duyguları tatmanız dileğiylee

canim gözün aydin rabbim yumoslarindan iyi haberler almayi nasip etsin....dualarim seninle

hamile olan arkadaslari cok cok ama cok tebrik ediyorum rabbim bebislerinizi kucaginiza almayida nasip etsin bu duyguyu bizlerinde tadabilmesi icin dualarinizi eksik etmeyin....

Merhaba sen tedavini almanyadami yaptiriyon doktorun Kim dusseldorftami tedavin hangi asamalardan gectin COk merak ettim almanyada Biraz farklida bende almanyadayim
selocum hic gözükmüyorsun nette ben stuttgart a yakindayim sen nerdesin bilmiyorum ama bizim bu pazartesi darmstatda bir tüp bebek merk görüsmemiz var bi gidelim bakalim en azindan tahlillerimizi yaptiririz diye randevu aldik aslinda merkez iyi güzel gelismis dr ayse bilgic yildirim diye türk bir bayan ayrintilari sana tekrar yazarim sen neresindesin bu arada almanyanin

canim su mesajlara nasil toplu mesaj yaziyorsunuz bunu cözemedim rica etsem canim bi anlatirmisin simdiden tsk.canim

hamiş olan arkadaşlar.. belirtileriniz nelerdi. biraz bahsedermisiniz..benim 8. günüm. 15 inde test yaptırıcam. aynı adet olacak gibiyim.kasıklarım ağrıyo. göğüslerim iyice şişti ve ağrıyo. çok korkuyorum vallahi. umarım bebişlerim sıkıca tutunmuşlardır....

Canlarım cooook teşekkür ederim..destekleriniz için..inş.bugün güzel haberler veririm arıycaklar bakalım,korkuyorum ya kaliteli degillerse ya döllenmedilerse diye acaip korkuyoırum ters bişey cıkcak diye:18:inş.hepsi döllenir bende bebeklerime kavuşurumdua ya devam canlarımmm..hepinizi öptüm,iyiki varsınız yaa..herkese güzel bi pazar olsun

Canım kacıncı günün bilmiyorum ama egunalin sordugu gibi adetmi oldun,lekelenmemi var?korkma hemen belki yerleşme kanamasıdır..ama negatifse söyleyecek söz bulamıyorum..cok üzüldüm,bugün haber yaz bari...imkanların varsa tekrar dene ama önce ara ver dinlen,umudunu kaybetme..anne olmak en cook istedigimiz şey ve biz biraz zor olanı başarmaya calışıyoruz..sevgiler..

Ne güzel keseyi görmüşsün canım,inş.bundan sonrada hamilelik sorunsuz gecer sen bebegini kucagına alırsın..tek olsun saglıklı olsun bebegimiz,dualarımız bunun için..cok sevindim canım...

canım benim hepimiz opudan sonra acaba dölleneceklermi korkusu yaşadık...ama çok şükürki aramızda yumurtaları döllenmeyen arkadaşımız olmadı...bir tane iyi kalite embriyo yeter bize...inşallah güzel haberler alacaz...saat kaç gibi öğreneceksin????

kuzum bunlar iyiye işaretttt...8.günde adet olmazsın daha erken o yüzden bu belirtileri çok fazla umutlanmamak şartıyla iyiye yormak lazım...göğüs şişmesi ağrımasını çoook önemseme çünkü alınan hormonlar yapıyor...kasık ağrısı iyi benceeeee....hadi hayırlısı...gerçi hamiş değilim ama yinede yazdımmm

Son düzenleme:
korkma canımm hepsi döllenecek Allahı izniyle. Yumurtaya can vere rabbim sana da verecek inşallah

ben 2 tedavide hamile kalmıştım... alt karında sızlanma belirtisi ve gece idrara kalkma belirtilerim olmuştu ve göğüslerimde büyüme

canim su mesajlara nasil toplu mesaj yaziyorsunuz bunu cözemedim rica etsem canim bi anlatirmisin simdiden tsk.canim

anlatayım canım... ***cevaplayacağın mesajları alıntıyla cevapla butonun yanındaki kutucuğu tıklayarak işaretliyorsun bunu her mesaj için yapıyorsun...
***işaretleme bitince sayfanın alt kısmındaki '' konuya cevap ver'' yazısının üzerine tıklıyorsun...
***karşına işaretlediğin bütün mesajlar çıkacaktır...
***her mesaj örneğin [ QUOTE=egunal;212122] diye başlar ............................[/QUOTE] diye biter...işte bu mesajın bittiği yerden başlayarak sen mesaja cevap yazıyorsun...
***bu işlemi diğer mesajlar içinde yapıyorsun hepsi aynı mesaj sayfasında olacak...

valla sanki karışık anlattım eğer anlamadığın yer olursa sorabilirsin canım...

Canım çok saol yaa. hiç bu kadar vücudumu dinlememiştim. hayırlısı olsun.birde hergün okadar çok başım ağrıyo ki. o da iğnelerden herhalde.. hepimize allah nasip eder inşallah... bu arada seninde hayırlı olsun..ben hiç döllenmeyeni duymadımmm.. merak etme bebişlerin döllenmiş seni bekliyorlardır....:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…