canım çok şükür demek keseyi gördün kimbilir ne kadar heycanlanmışsındır...sadece doktorlar değil bende ikiz bekliyordum...meğerse tekmiş bebişimiz...yerim ben onuuuu...rabbim kalp atışınıda duyursun inşallah...sağlık diliyorum canım...
benım bugun kanamam oldu test yaptırmadım amaolmadıgına emınım....4. denememde hüsran...
iyi gecelr bekliyoruz cankimi opuyu kimi transferi kimide benim gibi14aralığı çünkü lucrine başlıycam A lahım kısmet ederse sen hangi aşamadasıniyi geceler kızlar nasılsınız????????
iyi gecelr bekliyoruz cankimi opuyu kimi transferi kimide benim gibi14aralığı çünkü lucrine başlıycam A lahım kısmet ederse sen hangi aşamadasın
canim gözün aydin rabbim yumoslarindan iyi haberler almayi nasip etsin....dualarim seninleBen geldim.hayırlısıyla opuyuda atlattım.saat 11 de falan girdim opuya,narkoz ignesinden sonrasını hatırlamıyorum.uyandıgımda biraz agrım vardı.5 tane yumoşum cıktı kızlar.dr da az dedi ama yapcak bişey yok.bende de rezerv azlıgı baş gösterdi..ama dr um kaliteli olup döllensinler yeter dedi.blasta gidemeyiz büyük ihtimal dedi,yumoş sayısı az oldugu için(.büyük ihtimal pazartesi transferim olcak.hayırlısıyla inş.eşime dedim inş.cabuk kaynaşırlarda bizi üzmezler diye gülüyo hayırlısı artık bakalım rabbim yardım etsin..yarın gelişmeleri yazarım.hayatımda ilk defa narkoz aldım biraz yorgunum,dinleneyim belki gelirim sonra..buarada bana dua eden yanımda oldugunu hissettiren bütün arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum.iyiki varsınız..egunalim sabahtan hatırlamışsın beni sagol canım.melikee cim hemen transfer listesine girmişim hepinizi cok öptüm,şimdide dua edinde yumoşlarım süperrr kaliteli cıksınlar
benım bugun kanamam oldu test yaptırmadım amaolmadıgına emınım....4. denememde hüsran...
selocum hic gözükmüyorsun nette ben stuttgart a yakindayim sen nerdesin bilmiyorum ama bizim bu pazartesi darmstatda bir tüp bebek merk görüsmemiz var bi gidelim bakalim en azindan tahlillerimizi yaptiririz diye randevu aldik aslinda merkez iyi güzel gelismis dr ayse bilgic yildirim diye türk bir bayan ayrintilari sana tekrar yazarim sen neresindesin bu arada almanyaninMerhaba sen tedavini almanyadami yaptiriyon doktorun Kim dusseldorftami tedavin hangi asamalardan gectin COk merak ettim almanyada Biraz farklida bende almanyadayim
Canlarım cooook teşekkür ederim..destekleriniz için..inş.bugün güzel haberler veririm arıycaklar bakalım,korkuyorum ya kaliteli degillerse ya döllenmedilerse diye acaip korkuyoırum ters bişey cıkcak diye:18:inş.hepsi döllenir bende bebeklerime kavuşurumdua ya devam canlarımmm..hepinizi öptüm,iyiki varsınız yaa..herkese güzel bi pazar olsun
hamiş olan arkadaşlar.. belirtileriniz nelerdi. biraz bahsedermisiniz..benim 8. günüm. 15 inde test yaptırıcam. aynı adet olacak gibiyim.kasıklarım ağrıyo. göğüslerim iyice şişti ve ağrıyo. çok korkuyorum vallahi. umarım bebişlerim sıkıca tutunmuşlardır....
korkma canımm hepsi döllenecek Allahı izniyle. Yumurtaya can vere rabbim sana da verecek inşallahCanlarım cooook teşekkür ederim..destekleriniz için..inş.bugün güzel haberler veririm arıycaklar bakalım,korkuyorum ya kaliteli degillerse ya döllenmedilerse diye acaip korkuyoırum ters bişey cıkcak diye:18:inş.hepsi döllenir bende bebeklerime kavuşurumdua ya devam canlarımmm..hepinizi öptüm,iyiki varsınız yaa..herkese güzel bi pazar olsun
hamiş olan arkadaşlar.. belirtileriniz nelerdi. biraz bahsedermisiniz..benim 8. günüm. 15 inde test yaptırıcam. aynı adet olacak gibiyim.kasıklarım ağrıyo. göğüslerim iyice şişti ve ağrıyo. çok korkuyorum vallahi. umarım bebişlerim sıkıca tutunmuşlardır....
canim su mesajlara nasil toplu mesaj yaziyorsunuz bunu cözemedim rica etsem canim bi anlatirmisin simdiden tsk.canim
kuzum bunlar iyiye işaretttt...8.günde adet olmazsın daha erken o yüzden bu belirtileri çok fazla umutlanmamak şartıyla iyiye yormak lazım...göğüs şişmesi ağrımasını çoook önemseme çünkü alınan hormonlar yapıyor...kasık ağrısı iyi benceeeee....hadi hayırlısı...gerçi hamiş değilim ama yinede yazdımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?