erva64....kuzum şu an opu ya girmiş olabilirsin dua ediyorum sana...
günaydın kızlar.2 aralıkta 2. gün embryosu transfer edildi.test tarihim 14 aralık.dayanamadım test yaptım.negatiff.sanki bazı arkadaşlar önceden öğrenmişti.silikte olsa çıkmıştı.:2::2::2:rabbim dualarımı kabul et hayırlısıyla.
benide eklermisin listeye
yaşım 32,sebepsiz infertilite,ilk deneme,lucrine başladım
canımmm gunaydın
erca nın transfreı vardı dımı
bende aranıza katıldım..
8 aralıkta lucrin le uzun protokole başladık.hayırlısıyla ilk ve son tüp bebek denemem olur inşallah...
günaydın kızlar.2 aralıkta 2. gün embryosu transfer edildi.test tarihim 14 aralık.dayanamadım test yaptım.negatiff.sanki bazı arkadaşlar önceden öğrenmişti.silikte olsa çıkmıştı.:2::2::2:rabbim dualarımı kabul et hayırlısıyla.
hangı merkez canım..
hayırlı olsun bu arada
Güzeller selamlarr...Melikeee.egunallll aşklarımm nabersinizzzzz....Ben anneme geldimm..Dün sabahtan akşama gezdimm.İstanbul foruma gittimmmmm...Bugünde günüm var...Şimdi hazırlanmaya başlıcammm.Bir bakıp öyle hazırlanıyim dedimmmmm..En son Lale den sonraaaa başka pozitif veya negatiff var mı acaba???
Aay yapma gülüm yaaaa..Sendende negatif haber alırsam lalaciğimden sonraaa bunalıma girip hayata küsücemmm bakkkkk:))))Şaka yapıyorumm canlarımmm bizim elimizde dua etmektennn başka hiç birşeyy yokkk..Hayırlı haberini bekliyorumm inşş..
Hepinizi çokkk öpüyorumm..
Bu arada Ervaaaaaaaa güzel arkadaşımmmm inşş herşey yolundadıırrr..Opunnn rahat geçmiştirrr...
Güzeller selamlarr...Melikeee.egunallll aşklarımm nabersinizzzzz....Ben anneme geldimm..Dün sabahtan akşama gezdimm.İstanbul foruma gittimmmmm...Bugünde günüm var...Şimdi hazırlanmaya başlıcammm.Bir bakıp öyle hazırlanıyim dedimmmmm..En son Lale den sonraaaa başka pozitif veya negatiff var mı acaba???
Aay yapma gülüm yaaaa..Sendende negatif haber alırsam lalaciğimden sonraaa bunalıma girip hayata küsücemmm bakkkkk:))))Şaka yapıyorumm canlarımmm bizim elimizde dua etmektennn başka hiç birşeyy yokkk..Hayırlı haberini bekliyorumm inşş..
Hepinizi çokkk öpüyorumm..
Bu arada Ervaaaaaaaa güzel arkadaşımmmm inşş herşey yolundadıırrr..Opunnn rahat geçmiştirrr...
kızlarrr ben pazartesi gününe kadr bekleyemedim ve kan tahlili yaptırdım.
ve 11. gün sonuç 172 :)))))))))
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm.
işallah pazartesi bu değerim dahada katlanır...
umarım bekleyen herkes pozitig sonuç alır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?