mrb ben aranza yeni katıldım canım 2 kez aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek yaptırmak için doktorumu degiştirdim ilaç verdi 2 ay kullan olmazsa gel tüp bebek tdavisine başlayalım dedi ben 2.ay normal yolla hamile kaldım hem benim eşimde sperm şekil bozuklugu vardı demem şu ki arkadaşlar doktor çok önemli seçici olun bu tür konularda inşallah seninde ilk denemende tutar Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.
kızlar akşamda bu sabahta testi yaptım hep çift çizgi? hamilelik olmazsa çıkmaz demi? ilaçların etkiside geçmiştir diye düşünüyorum. ekin öyle değil mi?
evet idrar testi çift çıkıyorsa kesin hamilesin...bence hiç bekleme kan testi yaptır.. hayırlısı olsunnn
kızlar akşamda bu sabahta testi yaptım hep çift çizgi? hamilelik olmazsa çıkmaz demi? ilaçların etkiside geçmiştir diye düşünüyorum. ekin öyle değil mi?
egunal sen ne düşünüyorsun canım :))))))))))))))
canımmmm tebrik ederim hamilesin işteeee...iğne etkisi çoktan geçmiştiiiirrrrrr....nasıl sevindim anlatamam...testin fotosunu çekip koyabilirmisin buraya bakalım
canımmmö makinem bozukk(((( ama net olarak görünüyor. yaa bu adet belirtilerim ne oluyor anlamadım. her ay yaşadığım belirtiler net... belim çok ağrıyor, gaz çok fazla....
canımmmö makinem bozukk(((( ama net olarak görünüyor. yaa bu adet belirtilerim ne oluyor anlamadım. her ay yaşadığım belirtiler net... belim çok ağrıyor, gaz çok fazla....
egunalllllllllllllllllllllll kuzum nassın ? haberler nasıl kötü bişi yoktur inşallah :)
biz dün akşam yeni evimizi tutuk sonunda 10 güne taşınıyozzzzzzzzzzzzzzzz
canımmmmmm hoşgeldinnnnn....bende sana özelden yazacaktım ama kalp kalbe karşıymışş...kötü bişey yok kuzum kendiliğinden gelir diye umduğum bebeğim için tam gaz çalışmalara başladım adama normal baksam niye öyle bakıyorsun aklından ne geçiyor deyip gülüyor...çünkü bu ara kendisine damızlık muamelesi yapıyorum ...inşallah güzel sonuç alırım..sen nasılsın fasülye görünümlü mercimeğimiz nasıl??? yerim ben onuuuu....bu arada ev taşıma işiniz hayırlı olsun sonunda taşınıyorsunuz...ne güzel işte yeni bebek yeni ev herşey silbaştan...odasını hazırlarsın artık yeni evde kuzunun...çoooook kolay gelsin canımmmmm....dikkat et kendine lütfen....
hoşbuldum canım... inşallah gelcek canımm Allah ın izniyleee sabret... yanlız sana tavsiyemm ben adama ne zamanki bıraktım damızlık inek gibi davranmayı işte o ay HAMİLE kaldım... snde o niyetle değil de aşk için o anın şehveti için yaklaş kocacınabebek düşünmemeye çalışş başka şeylere adapte ol olurmu tatlımm
evet yeni evde yavruma oda yapabileceğim süper bi oda var ferah aydınlık güneş alan çok güzel... inşallah sağlıkla odasına yatırmayı nasip eder Allah ım
evet kuzum sana aynen katılıyorum damızlık işin şakası gerçekten kocişime bebek niyetiyle yaklaşmıyorum zaten özlemişiz birbirimizi tedavi sürecim zor geçti biliyorsun ohss falan oldum epey uzak kaldık birbirimizden şimdi acısını çıkarıyozzz... o inatçı bir bebek nasıl olmaz denilen bir zamanda annesine tutundu şimdide sağlıkla doğup odasında yattığı oynadığı günleride gösterecek sana...
ohh ohhh ne güzelll iyi o zamannn sizee bollll çalışmalıı aşklı şehvetli romantik dolu gecelerrrrr günlerr
inşallah canım benimmm valla biraz tedirginimm nedensee inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?