2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım cok sevimdim,tebrik ederim..in.hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın..bizlerede duayı unutma emi?

evet canım dolar üzerinden 2.500 dolar diyorlar ilaclar ve tahliller hariç buda 4.250 tl ile 4.500 tl yapıyor başka yerlere sorduğumda 3.500 tl dediler ilaçlar en fazla 2000 tl tutar dediler tahliler de var hepsi özel olunca baya bir masraf olur gibi geliyor birde kuşadasında izmire git gel masrafı var tabi bilemiyorum kafam çok karışık

öncelikle hoşgeldin canımmm...tedavi kısa ya da uzun protokol olarak iki şekilde yapılıyor...bunu doktorun durumuna göre belirliyor...her iki protokolde de adetinin 2.ya da 3.günü hastaneye gidiyorsun...gerekli kan tahlilleri ve ultrason yapılıyor...(daha önceden uygulanan tedaviler sırasında yapılan tetkikleride bu arada yanında götür...doktorun rahim filmi isteyebilir...) herşey yolunda giderse uzun protokolde adetinin 21.günü tedaviye başlıyorsun...kısa protokole karar verilirse hemen o adetinle iğnelere başlıyorsun...

Son düzenleme:

hoşbulduk

anladım bu güzel benim rahim filmim var 21. testlerim yok sadece yani başlamak tahlil sonuçları ve doktora göre değişecek yani hayırlısı bakalım ne diyecekler ama dört gözle bekliyorum adetimi geçen burda hastanede bir doktora gittim küçük bir kist var dedi ama devlet hastanesi oldu için çok hızlı cevap verdi hiç birşey anlıyamadım bir sürü kan ve idrar testti istedi onlarda var elimde belki bu kisten dolayı ertelene bilir öylede bir durum

Hanımlar yarın benim büyük günüm..yarın 12 de hastanede ol dediler.bebeklerim şükür iyi durumdalarmış.yarın transferim olcak ve ben bebeklerime kavuşcam..ne tuhaf bi duygu bu ne anlatılmaz..yıllardır,aylardır özlemle hasretle bekledigim bebeklerim yarın bu saatlerde içimde olcaklar..ve ben onları taşıyo olcam..içimden sadece aglamak geliyo..cok istiyorum kızlar bebeklerime kavuşmayı rabbim onlara can versin benden almasın bütün duam bu..şuanda ne ev ne para ne araba hiçbişey umrumda degil..bebebklerim saglıklı olsun onlara kavuşayım hayırlısıyla gerisi yalan..hayatımda ilk defa hamile olcam bütün arkadaşlarımın ben hamileyim derken hem nasıl sevinip hem nasıl üzüldüysem şimdi ben hamileyim bebeklerim içimde diyebilcem..bu duygu muhteşemdir yarın yaşayıp hissetcem..anlıycagınız bugün aglamalı modumdayım..bugece bana uyku yok,sabahı ederim ben..lütfen banada dua edin,bebeklerim benimle kalsın,rabbim onlara can versin,kan versin,dualarınızı esirgemeyin..şimdiden herkese teşekkürler..sizlerde benim dualarımdasınız..bu duygularımı sadece size yazabildim,beni en iyi siz anlarsınız diye..allahım bu yolun sonunda bana anne olmayı nasip etsin ve hepimizi..sevgilerr

geçenlerde bir tanıdığım aşılama yaptırdı ve dördüz tuttu.. sonra ikisini aldılar... bazen de duyuyoruz 8 aşılama yaptırdım ama hiç biri tutmadı diyeee.. Veren Allah canım.. boş ver çok sıkıntı yapma hayırlısı olsun... kısmeti varsa her şekilde oluyoo... birde tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabiliyomuşsun. rapor çıkartma şansın varmı? ben rapor çıkarttım ilaçlarımı630 liraya aldım..

merhabaaaa canlarrrrrr. nasılsınız? egunal nazar boncuklarımız nerde ?:)))))))))))))))))

canım valla liste sıkıntımız var uğraşıp duruyorum...bir mesajda karakter sayısı 50000 nin üzerine çıkınca mesajı yayınlayamıyorsun...o yüzden bilgilerin dışında olan her türlü ifadeyi silmek zorunda kaldım...hatta bilgilerde bile olabildiğince kısaltma yaptım...eğer bu şekilde yapmasaydım aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı listeye ekleyemezdim...daha şimdiden kişi sayımız artıyor nasıl sığdıracam onu düşünüyorum...kendimi listeden çıkardım...benim yerime yeni gelen birini eklerim diye...demek nazar boncuğu istiyorsun lafımı olur arkadaşım al sana nazar boncuğuuuuu
rabbim bebeğini ve seni nazarlardan korusun...

canım inşallah meleğin senin bedeninde can bulur herşeye kadir yüce rabbim birşeye ol demesi yeter inşallah yarın yüce rabbim senin ve bizlerin dualarını görür ve bebeğin bedeninde can bulur.

evlat hasretiyle yanıp tutuşan bizlerin dualarını geri çevirme yüce allahımmm

tebrik ederim canım bak rabbim o kadar büyük ki sen çocuksuzum dedin o sana bir değil 2 melek verdi çok güzel birşey maşallah suphanallah rabbim bizlerede nasip eder inşallah

selam kızlar ben pekıyı bı haber veremıycem test sonucum 2.00 olmadı yani.... ınsalllh dıger arkadaslarımmutlu haber alırlar...

sağlık olsun canım hayırlısı buymuş demekki çabuk toparla kendini rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn

sağlık olsun canım hayırlısı buymuş demekki çabuk toparla kendini rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn

bak şimdi duygulandırdın beniii...kendi transfer günümü hatırladım hastanede yatıyordum ohss den dolayı transfer olmayacam sanırken doktor hadi bebeğine kavuşuyorsun birazdan dedi nasıl hissettiğimi anlatamam...offff yaaaa ağlattın beni.....rabbim beni bebeğimden ayırdı daha dün gibi aklımda size yazdığım mesaj ***kucağıma almayı umduğum bebeğimi tuvaletin pis sularına gönderdim***...işte o duyguları yaşıyorum şu an.. ben bebeğime kavuştum ama beni bıraktı...inşallah bebeğin seni bırakmayacak rabbime bunun için dua ediyorum canım arkadaşım...

Son düzenleme:

canım rapor çıkarma şansım olurmu bilmiyorum çünki benin rahatsızlığıma çok basit bir rahatsızlıkmış gibi bakıyor birçok doktor yani sansımın çok yüksek olduğunu söyleyip duruyorlar ama 4 yıldan beri olmuyor yüce rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak sonuçta dediğin gibi çok takmamak gerekiyor hayırlısı bakalım

ege ünüversitesine gidelim dedik rapor için yada devletten yararlanmak için ama eşim çok fazla oyalıyacaklarını düşünüyor o yüzden özeli seçmek istedik. smyrna ssk ile anlaşmalıyımış tahlil parası verilmiyormuş o bakımdan tek yerden yürütebilirim diye orayı istiyorum birazda

aynen egunalim bende cok duyguluyum,gözyaşlarım akıyo..senin yazdıgım msj benide aglatmıştı hiç unutmuyorum..o kadar etkilendimki eşime bile söylemiştim arkadaşım böyle yazdı diye..korkuyorum acıkcası,daha önce hiç deneyimim olmadı ilk defa deniyorum ilk defa içimde bebeklerim olcak..rabbim ol demezse diye cok korkuyorum..sizin yaşadıklarınızı daha iyi anladım şimdi..önce hissedip kaybetmek nasıl üzücü bi durum..rabbim hepimize versin hepimizin yüzü gülsün,dualarımızı kabul etsin inş.istiyorum inanıyorum..dr um bana iki tane koycagını söyledi bizde istiyoduk zaten..oyüzden ikiside tutarmı tutar..rabbim kocamın duasını dilegini kabul eder bellimi olur...canım egunalim duygularımı paylaştıgın için seni üzdügüm için hakkını helal et..kalbimdesin inan..

canım benim ne hakkı helal olsun tabi...biz burada iyi kötü bu sürecin her aşamasını beraber paylaştık paylaşmayada devam edecez şimdi sıra sende...çok duygulu bir mesaj yazınca bende hatırlamak istemediğim o günlere döndüm bir anda...gözyaşlarımda akmak için hazırda bekliyormuş meğer...bu arada iki embriyo konulacağına çooook sevindim...şansın artar ne güzel olur...rabbim gönlündekini hakkında hayırlı olan yapsın inşallah...hamile haberini aldığımız gün ne halaylar ne kutlamalar yapacam sana burada...tabi bir de umudum var...belki bu ay kendiliğinden gelir bebeğim seninle çifte kutlama yaparız...

Son düzenleme:

canım ben de ege den rapor aldım ilk randevu biraz geç oluyor o da 20 gün falan atıyor.ondan sonrası kolay.birbuçuk ay içinde raporunu alırsın en geç.o da tahlil günleri malum 3. gün 21. gün rahim filmi falan onlar oyalıyor.bence devlet hakkını al.sonuçta özel olan kuruluşlar işe önce ticari gözle bakıyorlar.smyrna da tahlil parası verilmiyor diye birşey yok canım farkları oluyor onlar alınıyor muayeneden de fark alınıyor.sperm testi karşılanmıyor diyorlar onu direkt tahsil ediyorlar.rahimin içine bakmadan da ne yapcaklarına karar vermiyorlar önce histereskopi yapıyorlar o da 500 tl kafada alıyorlar zaten.ben araştırmıştım o yüzden .yaşın müsaitse kendini çok kasmadan git devletten faydalan derim ben. konu ile ilgili soru sormak istersen ben hazırım cevaplamaya.

inşallah canım mucize merkezi bu ayda sana çalışır ben inanıyorum bu listedekilerin büyük çoğunluğu hamile kalacak ve geri kalanlarımızda eninde sonunda anne olacağız çünkü ne kadar üzülsek hırpalansakta içimizdeki umut her zaman var .....

ben geldim ağzım kulaklarımda güzel haberlerle geldim:))) değerim167. saatlerdir sizinle paylaşmak için siteye girmeye çalışıyorum ama her nasıl oluyosa site gecici bakımda diyip beni kknın ana sayfasına yönlendiriyo yoksa bu saate kadar bekletirmiyim sizi hiç, öğlen dakkaları sayıyodym sonuç gelsin size yazayım diye bi takıldıysa pc birdaha giremedim. sizler en stresli günlerimde yanımdaydınız bana destek oldunuz hepinize binlerce kez teşeşekkür ederim....

tebrikler canımmm bi hamiş daha olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…