Canım cok sevimdim,tebrik ederim..in.hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın..bizlerede duayı unutma emi?
evet bende bu gün sordum. kaç paraya yaptırdın diye.. 3 yıl önce 6.000 tl ye yaklaşık tutmuştu.. ama %90 dedi işte.. sen öbür tarafıda araştır. çok fark yoksaa.. gerçi herşey nasip kısmet.. kısmeti varsa bebişinin her doktorda hayat bulur bebişin... hayırlısı canım...birde orası dolar üzerindenmiş herhalde....
arkadaşlar merhaba
ben 4 yıllık evliyim benimde bebeğim olmuyor çok fazla tedavi olma şansım olmadı polikistik over olduğum söyledi daha önce 3 kere yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vuruldum ama aşılama yaptırmadım direk tüp bebek yaptırmak istiyorum adetimi bekliyorum sanırım yarın veya yarından sonra adet olucam çok düzenli adet olamadığım için tarihini bilmiyorum adet olduktan sonra aklımda birkaç merkez var onlarn birini arayıp gitmek istiyorum içinizde benim gibi direk tüp bebek yaptıran oldu mu olduysa ilk ayda hemen başlıyorlar mı yoksa ilk ay tahlillerle mi geçiyor bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
BEBEĞİ OLMAYAN HERKESE YÜCE RABBİM ANNE VE BABA OLMAYI NASİP ETSİN HAMİLE OLAN ARKADAŞLARDA SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN YÜCE RABBİM
öncelikle hoşgeldin canımmm...tedavi kısa ya da uzun protokol olarak iki şekilde yapılıyor...bunu doktorun durumuna göre belirliyor...her iki protokolde de adet 2.ya da 3.günü hastaneye gidiyorsun...gerekli kan tahlilleri ve ultrason yapılıyor...(daha önceden uygulanan tedaviler sırasında yapılan tetkikleride bu arada yanında götür...doktorun rahim filmi isteyebilir...) herşey yolunda giderse uzun protokolde adetinin 21.günü tedaviye başlıyorsun...kısa protokole karar verilirse hemen o adetinle iğnelere başlıyorsun...
evet canım dolar üzerinden 2.500 dolar diyorlar ilaclar ve tahliller hariç buda 4.250 tl ile 4.500 tl yapıyor başka yerlere sorduğumda 3.500 tl dediler ilaçlar en fazla 2000 tl tutar dediler tahliler de var hepsi özel olunca baya bir masraf olur gibi geliyor birde kuşadasında izmire git gel masrafı var tabi bilemiyorum kafam çok karışık
merhabaaaa canlarrrrrr. nasılsınız? egunal nazar boncuklarımız nerde ?:)))))))))))))))))
Hanımlar yarın benim büyük günüm..yarın 12 de hastanede ol dediler.bebeklerim şükür iyi durumdalarmış.yarın transferim olcak ve ben bebeklerime kavuşcam..ne tuhaf bi duygu bu ne anlatılmaz..yıllardır,aylardır özlemle hasretle bekledigim bebeklerim yarın bu saatlerde içimde olcaklar..ve ben onları taşıyo olcam..içimden sadece aglamak geliyo..cok istiyorum kızlar bebeklerime kavuşmayı rabbim onlara can versin benden almasın bütün duam bu..şuanda ne ev ne para ne araba hiçbişey umrumda degil..bebebklerim saglıklı olsun onlara kavuşayım hayırlısıyla gerisi yalan..hayatımda ilk defa hamile olcam bütün arkadaşlarımın ben hamileyim derken hem nasıl sevinip hem nasıl üzüldüysem şimdi ben hamileyim bebeklerim içimde diyebilcem..bu duygu muhteşemdir yarın yaşayıp hissetcem..anlıycagınız bugün aglamalı modumdayım..bugece bana uyku yok,sabahı ederim ben..lütfen banada dua edin,bebeklerim benimle kalsın,rabbim onlara can versin,kan versin,dualarınızı esirgemeyin..şimdiden herkese teşekkürler..sizlerde benim dualarımdasınız..bu duygularımı sadece size yazabildim,beni en iyi siz anlarsınız diye..allahım bu yolun sonunda bana anne olmayı nasip etsin ve hepimizi..sevgilerr
kızlar cok sık giremiyorum artık ama sizleri de ihmal etmiyorum kimler tedavide kimler hamiş takip ediyorum buarada bütün maçlarınızdanda haberim varşimdi yapın tek kale maçlarınızı sonra sahaya bile almıyorlar neyseeeeee şimdi ben cumartesi kalp atışı için gittim ve duyyyyyydummmm bebeğimin kalbi atıyodu sonra doktorum şok oldu ikinci kalpte atıyodu bukez hemşireler ben eşim hepimiz toptan şok olduk çünkü tek embriyo transferi yapıldı hoş zaten benim bebişler tek yumurta ikizi yani tek kese içinde iki bebek var allahım ol diyince hersey mümkün hiçbirimiz ümidimizi kaybetmeyelim allhım isteyen herkese versin hepimiz sağlıklıı sıhatli kucaklarımıza alalım inşallah.:26::26::26::26::26:
selam kızlar ben pekıyı bı haber veremıycem test sonucum 2.00 olmadı yani.... ınsalllh dıger arkadaslarımmutlu haber alırlar...
arkadaşlar benim değerim düşmüş yani gebelik yavaş yavaş sona eriomoralim çok bozuk.hamile listesinden artık çıkarabilirsiniz beni.4 gün orda olmak bile çok güzeldi.bugün sonucunu alıcak arkadaşlar umarım çok güzel değerler alırlar.şimdi kafam çok karışık izmirdemi dewam etsem yoksa yollara düşüp istanbula mı gitsem bilmiyorum.hepinizi çok öptüm burda birbirimize destek olmak çok güzel.bu uzun yolda ALLAH kimseyi oyalamsın herkes bebeğine kavussun...
Hanımlar yarın benim büyük günüm..yarın 12 de hastanede ol dediler.bebeklerim şükür iyi durumdalarmış.yarın transferim olcak ve ben bebeklerime kavuşcam..ne tuhaf bi duygu bu ne anlatılmaz..yıllardır,aylardır özlemle hasretle bekledigim bebeklerim yarın bu saatlerde içimde olcaklar..ve ben onları taşıyo olcam..içimden sadece aglamak geliyo..cok istiyorum kızlar bebeklerime kavuşmayı rabbim onlara can versin benden almasın bütün duam bu..şuanda ne ev ne para ne araba hiçbişey umrumda degil..bebebklerim saglıklı olsun onlara kavuşayım hayırlısıyla gerisi yalan..hayatımda ilk defa hamile olcam bütün arkadaşlarımın ben hamileyim derken hem nasıl sevinip hem nasıl üzüldüysem şimdi ben hamileyim bebeklerim içimde diyebilcem..bu duygu muhteşemdir yarın yaşayıp hissetcem..anlıycagınız bugün aglamalı modumdayım..bugece bana uyku yok,sabahı ederim ben..lütfen banada dua edin,bebeklerim benimle kalsın,rabbim onlara can versin,kan versin,dualarınızı esirgemeyin..şimdiden herkese teşekkürler..sizlerde benim dualarımdasınız..bu duygularımı sadece size yazabildim,beni en iyi siz anlarsınız diye..allahım bu yolun sonunda bana anne olmayı nasip etsin ve hepimizi..sevgilerr
geçenlerde bir tanıdığım aşılama yaptırdı ve dördüz tuttu.. sonra ikisini aldılar... bazen de duyuyoruz 8 aşılama yaptırdım ama hiç biri tutmadı diyeee.. Veren Allah canım.. boş ver çok sıkıntı yapma hayırlısı olsun... kısmeti varsa her şekilde oluyoo... birde tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabiliyomuşsun. rapor çıkartma şansın varmı? ben rapor çıkarttım ilaçlarımı630 liraya aldım..
aynen egunalim bende cok duyguluyum,gözyaşlarım akıyo..senin yazdıgım msj benide aglatmıştı hiç unutmuyorum..o kadar etkilendimki eşime bile söylemiştim arkadaşım böyle yazdı diye..korkuyorum acıkcası,daha önce hiç deneyimim olmadı ilk defa deniyorum ilk defa içimde bebeklerim olcak..rabbim ol demezse diye cok korkuyorum..sizin yaşadıklarınızı daha iyi anladım şimdi..önce hissedip kaybetmek nasıl üzücü bi durum..rabbim hepimize versin hepimizin yüzü gülsün,dualarımızı kabul etsin inş.istiyorum inanıyorum..dr um bana iki tane koycagını söyledi bizde istiyoduk zaten..oyüzden ikiside tutarmı tutar..rabbim kocamın duasını dilegini kabul eder bellimi olur...canım egunalim duygularımı paylaştıgın için seni üzdügüm için hakkını helal et..kalbimdesin inan..
Herkese merhaba sonucumu aldım. hamileyim. Değerim 136.98
canım rapor çıkarma şansım olurmu bilmiyorum çünki benin rahatsızlığıma çok basit bir rahatsızlıkmış gibi bakıyor birçok doktor yani sansımın çok yüksek olduğunu söyleyip duruyorlar ama 4 yıldan beri olmuyor yüce rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak sonuçta dediğin gibi çok takmamak gerekiyor hayırlısı bakalım
ege ünüversitesine gidelim dedik rapor için yada devletten yararlanmak için ama eşim çok fazla oyalıyacaklarını düşünüyor o yüzden özeli seçmek istedik. smyrna ssk ile anlaşmalıyımış tahlil parası verilmiyormuş o bakımdan tek yerden yürütebilirim diye orayı istiyorum birazda
canım benim ne hakkı helal olsun tabi...biz burada iyi kötü bu sürecin her aşamasını beraber paylaştık paylaşmayada devam edecez şimdi sıra sende...çok duygulu bir mesaj yazınca bende hatırlamak istemediğim o günlere döndüm bir anda...gözyaşlarımda akmak için hazırda bekliyormuş meğer...bu arada iki embriyo konulacağına çooook sevindim...şansın artar ne güzel olur...rabbim gönlündekini hakkında hayırlı olan yapsın inşallah...hamile haberini aldığımız gün ne halaylar ne kutlamalar yapacam sana burada...tabi bir de umudum var...belki bu ay kendiliğinden gelir bebeğim seninle çifte kutlama yaparız...
ben geldim ağzım kulaklarımda güzel haberlerle geldim:))) değerim167. saatlerdir sizinle paylaşmak için siteye girmeye çalışıyorum ama her nasıl oluyosa site gecici bakımda diyip beni kknın ana sayfasına yönlendiriyo yoksa bu saate kadar bekletirmiyim sizi hiç, öğlen dakkaları sayıyodym sonuç gelsin size yazayım diye bi takıldıysa pc birdaha giremedim. sizler en stresli günlerimde yanımdaydınız bana destek oldunuz hepinize binlerce kez teşeşekkür ederim....
ben geldim ağzım kulaklarımda güzel haberlerle geldim:))) değerim167. saatlerdir sizinle paylaşmak için siteye girmeye çalışıyorum ama her nasıl oluyosa site gecici bakımda diyip beni kknın ana sayfasına yönlendiriyo yoksa bu saate kadar bekletirmiyim sizi hiç, öğlen dakkaları sayıyodym sonuç gelsin size yazayım diye bi takıldıysa pc birdaha giremedim. sizler en stresli günlerimde yanımdaydınız bana destek oldunuz hepinize binlerce kez teşeşekkür ederim....
maşallah canım tüm anne adaylarını tebrik ederim mutluluklarınız daim olsun Allah bize de nasip etsin inşallah hamişler bize de dua edin bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?