kızlar maaalesef sonuç negatif(((
egunalcımm bende hamıle kalmadan once 100 gr kestane balının ıcıne 1 kasık dövulmus çörek otu ve tarcın karısıktırp sabah- aksam yemiştim. Sogan kuru yapmıştım
şifayı nerden bulucagımız bellı olmaz dilerim. Allah(cc) hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eylesin canımm
Herkese mutlu güzel bigün diliyorum..sabahtan hazırlanmaya başladım ama hala hazırlanamadımsizi görmeden iki satır yazmadan gidemedim..egunalim cook sagol,yine sabahtan moral msjını yazmışsın bravo kız sana acarsın ha.. (acarsın bizim orda pratik,hızlısın demek)ayy bende transfer listesine girdim en sonunda,kendimide gördüm ya orda daha bişey demem:))inş.bi alta hamile listesinede girerim..şimdilik kendinize iyi bakın,bol dua edin bana ve herkese..öpüldünüzzz...sevgiler..gidip meleklerimi alıp geleyim beni bekliyolardır kuzucuklarım (aynen böyle bi ruh hali içindeyim siz anlayın gerisini)hamile logomuda koyim
Egunalımmm soğannn kürü hakkındaki yorumlarını okuyunca kopptumm..Bennn 3 aydır yapıyorummmm..Kaynatıp içtiğinden koku olmuyorr..Hatta soğan suyu tatlı gibi bazenn...Yappp senn yappp şifa olurr inşşş..
Canımmmm nasılsınnnnnn..Uzun zaman olduu senii burada görmeyeliiii...
başbaşa kalmışızzz
ben de geldim. kızlar yeni tedavi planlaması için 1 saat sonra doktara gideceğim. acıbadem maslak...çok heyecanlıyım. gelince görüşlerimi paylaşacağım.ben bir ay sonra tekrar başlamayı düşünyorum. ama korkuyorum da...
Merhaba kızlarr...raporumdan dolayı erteleme yaşayıncaa birkaç gündür girmedim buraya hala canım sıkılmıyor deill elbette ama bi gireyim dedim ne var ne yok..hamile listemizde bir artış olmuş transfer aşaması çoğalmış ne güzell umarımm ALLAHIM hepimize hayırlı evlatlar nasip eder..
canım geldiğinde anlat...
fikrimiz olur..ben takıp eder not alırım ole şeylerı bıde zam falan gelebılırmıymış yılbaşından sonra.. onu merak ettım.. mesela umut zam olucakmış
kızlar nasılsınızzz...hergeçen gun hamişler artıyo..
negatıf olan arkadaşlar uzulmeyın her işde vardır bu hayır..
ben transferım için biliyosunuz kı adetımı beklıyorum.. ama o gelmek istemıyo bı turlu..
bu arada ıvı tup bebek merkezı yenımı açıldı..
çok menun kalan varmış ..
kızlar orda tedavı olan varmı.. fiyatlar sankı bırazdaha uygun gıbı geldi bana..
başbaşa kalmışızzz
ben de geldim. kızlar yeni tedavi planlaması için 1 saat sonra doktara gideceğim. acıbadem maslak...çok heyecanlıyım. gelince görüşlerimi paylaşacağım.ben bir ay sonra tekrar başlamayı düşünyorum. ama korkuyorum da...
canımm bende gordum şimdi..
senın dondurma yokmu canım..
bıde bende ıvı tup bebek merkezı var yenı açılmış sanırım ama ıyıymış dıye duydum orayı arıycam şimdi..
batty cim ALLAH yolunu açık etsin gönlüne göre versin...yeni tedavi yeni umut...çoooook merak ediyorum doktor ne diyecek...bende seninle aynı durumdayım senden 10 gün önce negatifi görmüş biri olarak bende bir an önce tedaviye başlamak istiyorum aslında ama arkadaşlar 3 ay ara vermemi önerdiler ne yapacam karar veremiyorum...bakalım doktor sana ne diyecek mutlaka dönünce yaz bize...
evet daha yeni negatifleri gördük ama rezerv az benim o sebeble vakit kaybetmek istemiyorum. her ay yumurtalarım daha da azalıyor. üzt üzte denemle yaparak şansımı zorlamak istiyorum. çünkü belkş de seneye böyle bir ihtimalim bile kalmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?