günaydın kızlar
nasılsınız
canım sen hasta değildinmiydin...
nerelerı gezdın ole ...iyileşmene bak ..
Nehircim merhaba,
Uzaktan tedavi zor olmuyor, biraz manevi acidan boslukta gibi oldum baslarda ben ama ona da alistim.
Aksine benim icin izmirde diger merkezde oldugum tedavilerden daha kolay cunku burada takibimi yapan dr ve kan aldirdigim merkez evime 5 dakika mesafede yuruyerek. Burada takip ediliyorum , kan veriyorum, sonra hastaneyi arayip bilgi veriyorum , onlar da telefonda ilac dozlarimi ve bir daha hangi gun dra gitmem gerektigini soyluyorlar. Sistem boyle isliyor. Tabii orada olup memorialda olmak isterdim ama bu tedavide bir sey degistirir miydi bilemiyorum. Sonucta burada bakilan yumurta sayisi ve buyuklugu ve sanirim her jinekolog ultrasonla buna bakabilecek yetiye sahiptir.
Nehircim merhaba,
Uzaktan tedavi zor olmuyor, biraz manevi acidan boslukta gibi oldum baslarda ben ama ona da alistim.
Aksine benim icin izmirde diger merkezde oldugum tedavilerden daha kolay cunku burada takibimi yapan dr ve kan aldirdigim merkez evime 5 dakika mesafede yuruyerek. Burada takip ediliyorum , kan veriyorum, sonra hastaneyi arayip bilgi veriyorum , onlar da telefonda ilac dozlarimi ve bir daha hangi gun dra gitmem gerektigini soyluyorlar. Sistem boyle isliyor. Tabii orada olup memorialda olmak isterdim ama bu tedavide bir sey degistirir miydi bilemiyorum. Sonucta burada bakilan yumurta sayisi ve buyuklugu ve sanirim her jinekolog ultrasonla buna bakabilecek yetiye sahiptir.
haklısın canım vakit kaybetme...inşallah randevun iyi geçer doktor çooook önemli içine sinmesi sana güven vermesi lazım...bu son tedavin olsun kucağın bebekle dolsun inşallah...
Egunal cimm sana bu forumda desteğin için herkes duacı... sen hepimizden önce al inşallaaaaahhhhh bebeğiniiii...
battyyyyy
kıskandım şimdii...
bızımde tedavımız ertlendı ama bızde koppamdık yaneee...
hımmm
günaydınnnn canım...sen nasılsın???hamileliğin nasıl gidiyor???mide bulantısı vs başladımı???
:
yatıyorum ben sürekli kanamam oldu doktorumuz yatacaksın dedi bende işten ayrıldım yatıyorum
3 gündü de aç yaşıyorum gibi bulantılar başladı yediğimi çıkartıyorum bebeğimiz biraz nazlı olacak gibi ama değer onun için
Egunal cimm sana bu forumda desteğin için herkes duacı... sen hepimizden önce al inşallaaaaahhhhh bebeğiniiii...
battyyyyy
kıskandım şimdii...
bızımde tedavımız ertlendı ama bızde koppamdık yaneee...
hımmm
canımm geçmiş olsun..benımde kanamam olmuştu ben rapor almıştım tam 50 gun ..
canım rapor alamadınmıı..
kanama için iğne verdımı
yatıyorum ben sürekli kanamam oldu doktorumuz yatacaksın dedi bende işten ayrıldım yatıyorum
3 gündü de aç yaşıyorum gibi bulantılar başladı yediğimi çıkartıyorum bebeğimiz biraz nazlı olacak gibi ama değer onun için
sağol canım. evet verdi iğne oldum jelide günde 3 defaya çıkardı. doktor raporu teklif etti ama ben istemedim ayrılmak istedim zaten biraz problemli işyerim
içim rahat olsun istedim. bukadar cefa çekmişken sefasınıda süreyim istedim
canım benim bak bunu bilmiyordum...rabbime emanet meleğimiz...işten ayrılmakla iyi yapmışsın..mide bulantısı sağlıklı gebeliğin belirtisi diye duydum bi çok doktordan...kız kardeşim gebeliği 6 ay olana kadar kanamasından dolayı ped kullanmak durumunda kaldı...biz düşükmü oluyor diye çok korkmuştuk...kesenin yanında kan birikmesi varmış o zamanla atılarak küçülüyormuş bebeğe zararı olmuyormuş ama doktoru dinlenmesi önermişti...bazı gebeliklerde olabiliyor yani...tabi nazlı melek o annesi zaten nazlı geldi hala naz yapıyorrrr...rabbim sağlık versin korusun sizi...
canım ne guzell...
kanamaya ragmen almış bebişini..
ben işten ayrılmadım rapor aldım.. ama benım şirket ben çıkıcam sanmış ..yerıme eleman bıle almışş... ben çıkmak ıstemedım.. sonuçta 6-7 yıl emegım var..
çok istiyolarsa kendılerı çıkarsın demiştim..
kızlar dişçiye gıdıcem dişim kırıldı ama çookkk korkuyorum ben dişçiden...
dolgu yapıcak buyuk ıhtımal...o oyma aletı benı korkutuyoo nedense..
canım meraba.bişey sormak istiyorum.sen izmirdesin heralde demi?ama tedavin memorialde yapılıo heralde bende oraya gitmeyi düşünüyorum.ama sistem nasıl işliyor izmirden nasıl yürütüosun.burda takibini nerde yaptırıosun?memorialde doktorun kim?benim izmirde 3 tedavimde negatif aslında 3. pozitif ama ddeğerlerim yükselmedi.2 ay sonra gidicem bende ama sen nasıl bi yol çizdin merak ediyorum?çok soru sordum ama:))
canımm iğne bende oldum hergun oluyodum... progestron iğne ve fıtıl gunde 3 defa kullanuyodum..
sen pozıtıf ol.. kanama tup bebekde çok duydum.. bı an once geçer inşallah canım.. bol bol su iç ve dua et , pozıtıf duşun..
kızlar dişçiye gıdıcem dişim kırıldı ama çookkk korkuyorum ben dişçiden...
dolgu yapıcak buyuk ıhtımal...o oyma aletı benı korkutuyoo nedense..
,evet o kadar yılın emeği var ama bebek sözkonusu olunca akan sular duruyor işteee....herşey bebek için...
ben tedaviye başlamadan 15 gün öncesiydi beyaz leblebi yerken dişimi kırdım onunda kırılası varmış zaten...uyuşturdu doktor ve kırılan yere kendi dişimin görüntüsünde parça yapıştırdı bende çok korkmuştum neyseki kısa sürdüüü...geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?