2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım meraba.bişey sormak istiyorum.sen izmirdesin heralde demi?ama tedavin memorialde yapılıo heralde bende oraya gitmeyi düşünüyorum.ama sistem nasıl işliyor izmirden nasıl yürütüosun.burda takibini nerde yaptırıosun?memorialde doktorun kim?benim izmirde 3 tedavimde negatif aslında 3. pozitif ama ddeğerlerim yükselmedi.2 ay sonra gidicem bende ama sen nasıl bi yol çizdin merak ediyorum?çok soru sordum ama:))

canım meraba.bişey sormak istiyorum.sen izmirdesin heralde demi?ama tedavin memorialde yapılıo heralde bende oraya gitmeyi düşünüyorum.ama sistem nasıl işliyor izmirden nasıl yürütüosun.burda takibini nerde yaptırıosun?memorialde doktorun kim?benim izmirde 3 tedavimde negatif aslında 3. pozitif ama ddeğerlerim yükselmedi.2 ay sonra gidicem bende ama sen nasıl bi yol çizdin merak ediyorum?çok soru sordum ama:))

haklısın canım vakit kaybetme...inşallah randevun iyi geçer doktor çooook önemli içine sinmesi sana güven vermesi lazım...bu son tedavin olsun kucağın bebekle dolsun inşallah...

Egunal cimm sana bu forumda desteğin için herkes duacı... sen hepimizden önce al inşallaaaaahhhhh bebeğiniiii...

battyyyyy

kıskandım şimdii...
bızımde tedavımız ertlendı ama bızde koppamdık yaneee...
hımmm

ayyyyy yanlış anlaşıldım sanırım:26: hepimiz bir an önce alalım güzelim. hepiminiz çok desteksiniz. allah tüm dualarrınızı kabul etsin inşallahhh:))çok içten söyledim bak kıskanmaaa

günaydınnnn canım...sen nasılsın???hamileliğin nasıl gidiyor???mide bulantısı vs başladımı???
:

yatıyorum ben sürekli kanamam oldu doktorumuz yatacaksın dedi bende işten ayrıldım yatıyorum
3 gündü de aç yaşıyorum gibi bulantılar başladı yediğimi çıkartıyorum bebeğimiz biraz nazlı olacak gibi ama değer onun için

canımm geçmiş olsun..benımde kanamam olmuştu ben rapor almıştım tam 50 gun ..
canım rapor alamadınmıı..
kanama için iğne verdımı

Egunal cimm sana bu forumda desteğin için herkes duacı... sen hepimizden önce al inşallaaaaahhhhh bebeğiniiii...

canım benim bende hepimize dua ediyorum...hamile kalan arkadaşlarla sevinip negatifi alanlarla üzülüyorum bunu yürekten yaşıyorum...çünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz...rabbim önce sağlık versin eşlerimize bize sonra umudumuzu kaybettirmesin...er ya da geç bizde anne olacaz buna inanıyorum ve pozitif düşünüyorum...hepimiz böyle düşünmeliyiz...o yüzden zaman zaman umutsuzluğa kapılan arkadaşlarımıza birilerinin tabiri caizse gaz vermesi gerekiyor...canım arkadaşımmmm

battyyyyy

kıskandım şimdii...
bızımde tedavımız ertlendı ama bızde koppamdık yaneee...
hımmm

kız seni yerim bennnn...delüüüüü...

canımm geçmiş olsun..benımde kanamam olmuştu ben rapor almıştım tam 50 gun ..
canım rapor alamadınmıı..
kanama için iğne verdımı

sağol canım. evet verdi iğne oldum jelide günde 3 defaya çıkardı. doktor raporu teklif etti ama ben istemedim ayrılmak istedim zaten biraz problemli işyerim
içim rahat olsun istedim. bukadar cefa çekmişken sefasınıda süreyim istedim

canım benim bak bunu bilmiyordum...rabbime emanet meleğimiz...işten ayrılmakla iyi yapmışsın..mide bulantısı sağlıklı gebeliğin belirtisi diye duydum bi çok doktordan...kız kardeşim gebeliği 6 ay olana kadar kanamasından dolayı ped kullanmak durumunda kaldı...biz düşükmü oluyor diye çok korkmuştuk...kesenin yanında kan birikmesi varmış o zamanla atılarak küçülüyormuş bebeğe zararı olmuyormuş ama doktoru dinlenmesi önermişti...bazı gebeliklerde olabiliyor yani...tabi nazlı melek o annesi zaten nazlı geldi hala naz yapıyorrrr...rabbim sağlık versin korusun sizi...

canımm iğne bende oldum hergun oluyodum... progestron iğne ve fıtıl gunde 3 defa kullanuyodum..

sen pozıtıf ol.. kanama tup bebekde çok duydum.. bı an once geçer inşallah canım.. bol bol su iç ve dua et , pozıtıf duşun..

canım ne guzell...
kanamaya ragmen almış bebişini..
ben işten ayrılmadım rapor aldım.. ama benım şirket ben çıkıcam sanmış ..yerıme eleman bıle almışş... ben çıkmak ıstemedım.. sonuçta 6-7 yıl emegım var..
çok istiyolarsa kendılerı çıkarsın demiştim..

kızlar dişçiye gıdıcem dişim kırıldı ama çookkk korkuyorum ben dişçiden...
dolgu yapıcak buyuk ıhtımal...o oyma aletı benı korkutuyoo nedense..

evet o kadar yılın emeği var ama bebek sözkonusu olunca akan sular duruyor işteee....herşey bebek için...

ben tedaviye başlamadan 15 gün öncesiydi beyaz leblebi yerken dişimi kırdım onunda kırılası varmış zaten...uyuşturdu doktor ve kırılan yere kendi dişimin görüntüsünde parça yapıştırdı bende çok korkmuştum neyseki kısa sürdüüü...geçmiş olsun canım...

slm arkadşm yazın dikkatimi çekti ben de izmirdym ve 2. denemem olucak dondurulmş bu sefer bugun 8.günümdeym yarn kontrl var sen hangi merkezde tedavi olmuştun buarada ben gecen ay sırf kontrl olmak için umut tpbebek bahçeciye gittim ama onlar dondurulmş varken izmirde, tedaviye sıfırdn başlamamı önerdiler önce onları kullan olmaz ise bize gel dediler ben sana eğer istanbl düşünüyrsan birde orda muayne olmanı öneririm

aç karnına pek su içmiyorum bulantımı artırıyor pozitifim bebeğim sağlıklı olacak yoksa bana okadar bulantı yaşatmazdı darısı size inş.

geçmiş olsun canım korkma birşey olmaz sanırım bir dolgu değilmi gerçi ben hiç yaptırmadım ama

,

ayy inşallah bana oymadan falan oyle bişey yapar...
dolgudan çookk korkuyorumm .....

egunal datlum sendemı bıraktın işi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…