2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım dondurulmuş varken taze deneme bence.. zaten dr ların % 80 once dondurulmuşlarda bı şansıtır dıyo..
bende umut tup bebelde kısmetse ocakta dondurulmuşları denicem... kendı dr um bana tan tersını soledı..
sıfırdan başlka dondurulmuşlarla deneme dedi.. bende şansımı denemek ıstıyorum dedim ve gırdık bı yola hepımız için hayırlı olsun...

canım ben irenbede tedavi gördüm.sen nerde görüon?ya benim daha 5 tane dondurulmuşum var ama ne bilim 3. denemede olmayınca kafam karıştı.yumurta problemm yok çok şükür 26 yumurta toplandı 13 tanesi döllendi.ama ne bilim mekan değişikliği belki ii gelir.senn sorun ne?

,

ayy inşallah bana oymadan falan oyle bişey yapar...
dolgudan çookk korkuyorumm .....

egunal datlum sendemı bıraktın işi..

kuzum eğer dişinde çürük vs.bişey yoksa oymaz...sadece kırılan yere yapıştırma yapıyorlar...evet o aletlerin sesi insanı ürkütüyor ama zor bir işlem değil gözünde büyütme...bende aşılamaya karar verdiğimde yani tedaviye başladığımda işten ayrıldım işyerinde sıkıntılar vardı el değiştirdi satıldı yani ve başka ekipler gelmeye başladı huzurumuz kalmamıştı tedaviyede başlamam bahane oldu ayrıldım bende...şimdi ev hanımı oldummm tabi ara ara bir kaç yere girdim çalıştım ama genel olarak ev hanımlığına terfi ettim...

ben dondurulmuş yumurta olayını merak ediyorum benim yumurtalarım azalıyor gidip yumurtalarımı dondurtsam bu nasıl birşey kliniktemi saklanıyor ne kadar süre kalıyor ve maliyeti nedir biraz anlatırmısınız

canım zaten tedaviye basladıktan sonra yumurtaların toplanıyo ya ve sonra döllenme oluomu die takip altına alınıo transfer için sonrada sağlıklı olanları donduruolar.tabi merkezde saklanıo eğer tedavi basarısız olursa daha az ialç kullanıp bida yumurta toplama işlemine gerek kalmadan onlar çözdürüp kullanılıoçmeseka benim 26 yumurtam toplandı 13 tanesi döllendi 2 tanesini ilk denemede kullandım.kalanı donduruldu.2. ve 3. denemedede dondurulmuşları kullandım.tabi dondurulanlarda tranmsfer işlemi gerçekleşceği zaman çözdürülüo eğer basarılı bi şekilde çözülürse transfer oluo.anlatabildim mi bilmiom:)

canım maliyetini bilmiom ya unuttum yani aldılar mı onuda hatırlamıom.ama baya bi süre saklanıo

canım maliyetini bilmiom ya unuttum yani aldılar mı onuda hatırlamıom.ama baya bi süre saklanıo

teşekkürler cevaplarınız için doktoruma bi sorcam bunu ama benim donduralacak yumurtam olurmu o şüpheli ilk tüpbebeğimde yumurtam çoktu 2 sene önce keşke o zaman yapsaydım bunu şimdi neden bilmem çok hızlı azaldı 4-5 yumurtam oluyo ilaçla bile anca 2si gelişiyo hatta 1i gelişiyo inşallah bu ay kaliteli yumurtalarım olur ve başarıya ulaşırım

cnm ben de irenbede tedavideym 1.tup deneme kimyaslda kaldı sonra ara verdik buay 9 tane dondurlmş var yani 2 hakkım daha var ben sana umut tbm süleyman tosun öneririm kendim gittim hiç birşeyi atlamıyorlar herşey incaleniyr ben çok pişman oldum ilk tedavimi orda yaptırmamakla 1 hafta içinde transfer olucak dokrn kimdi cnm irenbede senin buarada yaa ne kadar zor bir durum yaşıyoruz hepimiz rabbim hepimize sabır versin yar ve yardımcımız olsun çok stressli bir durum bizde hiçbir sorun yok neler yapıldı sadece süleyman bey in isteğiyle mutasyon test yapıldı ben de pıhtılaşma sorunu çıktı kanım da işte böylee inşallah en kısa zaman da hepimizin yüzü güler ve anne oluruz

canım ben dr umda suleyman bey ama umut tup de bence ulun beyde çok ıyı..
aslında 2 sıde iyi..

sağlıklı ve fazla yumurtan olursa mutlaka dondur canım.daha stressiz bi tedavi oluo çünkü.işşallah başarıya ulaşırsın.zaten burda ki herkesin amacı bu.hepimiz birbirimize dua edelimde mutlu sona ulaşalım...

aslında 2 sıde iyi..

anladım cnm hakkında hayrlısı aslında bizim merkezde iyi yani rabbim vericekse vericek bu dunyada bizim kaderimiz de evlet yazılı değilsede dünyanın neresine gidersen git sonuç değişmicek umarım bunlar hepimz için son denemeler olur hepimizin kucağı dolar inşallah tez vakitte

aslında 2 sıde iyi..
melikecm ben duyduklarımı ve bizzat kendim de gördüm süleyman beyi işinde çok iyi embriyoları çok önemsiyor bayram yılbaşı tatil demiyor ben bizzat yakinen de tanıyan birinin tanıdığıym sen doğru ellerdesin rabbim inşallah yüzünü güldürsün çektiklerin ve çektiklerimiz son olsun

dün bebeklerimi aldım geldim coook şükür..ama tam anlamıyla komediydi..gittik hastaneye,giderken yolda su içmeye başladım oraya vardık bana hemen sıkışıkmısın dediler,yok dedim.egunal cim hep cok sıkışık olmayın 5 bardak su yeter diyodu önlem alayım dedim..tabi su içiyom,cay içiyorum yürüyorum yok gelmiyo çişş..heyecandan,stresten iyice gitti..benim tarnsfer 12 de olcaktı saat 2 oldu yok:))en son geldi nihayet dedim cok sıkıştım,tamam alcaz dediler,bu sefer 15 dk bekleyince olanlar oldu bütün çişi kacırıp yaptım napıyım tutamadım..bi kızdım kendime bi üzüldüm ne olcak diye..hemşireyi aradım böyle oldu ne olcak şimdi diye..telaş etme herkesin başına aynı olay geliyo sen yürümeye devam et arkası gelir dedi..iyi dedim.yürüdüm,hopladım,zıpladım cabuk gelsin diye..okadar su içmişimki cabuk geldş şükür,hemşire baktı güzel dedi.ama hayatımda bu kadar su içmedim hemde ac karna midem bulandı,akşam su görmek istemedim,çay bile içmedim düşününsonra aldılar odaya dr um geldi,dedim gösterin beişlerimi,işte bunlar dediler,koyuyoz dediler..2 tane koydular.konulurken ben inş.dr um ikiside tutar diyom o biri tutsun yeter diyo,dedim ben acıktım midem bulanıyo bana yemek verin..dr da hemen bisküvi falan verin dedi.işlem kısa sürdü 5 dk.tabi bu beklemeyle saat 3.15 ti..bi de başım döndü,tansiyonum cıktı,uyudum biraz sonra tansiyonum düştü iyi oldum..eve geldik..dinlendim,sürekli uyudum..jele başladım..işte böylee..tabi transferde kendimi cok kastım,bu duygu nasıl bişey ya..yıllardır bizim yapamadıgımız bebişlerimiz bi işlemle arnımıza konuluyo rabbim ol derse olacaklar..kendimi cok tuhaf hissettim,sonra bi agladım koptum..hemşireler falan aglamayın inş.güzel sonuc alırsınız diyo..hele eşim gözlerineki mutlulugu anlatamam..rabbim inş.sonuda güzel olur size güzel haberler veririm..şimdilik cok öptüm canlarım.egunalim benimde transfer hikayem böyle canım..MİLLİSTONE BENDE SENİ ÖPTÜM CANIM,

kuzum çoooook geçmiş olsun... bebeklerin göbüşüne sımsıkı tutunsun...rabbim ayırmasın sizi...evet epey maceralı bir transfer olmuş...neyseki sorunsuz geçmiş...dün akşam yazdım sana tabi sabahta çooook merak ettim...aslında transferde sorun olmayacağını biliyordum ama yinede merak ettim haber vermeyince...şimdi beklemeye geldi ve geri sayım başladı...bi kaç gün sonra hamilelik belirtileri aramaya başlayacaksın vücudunda ama aramamanı tavsiye ediyorum...bu arada sakın kabız olmaaaaa...sabahları aç karnına kayısı ye üzerine su iç...daha çok sıvıyla beslen...pozitif ol hep olacak tutunacaklar meleklerim diye düşün onlarla konuşşş...komedi filmleri dizileri izle vs...ben inanıyorum olacak...

Kafayı yiicm artıııkkk kime neye inancağımı bilemedim ticari tüp bebek dr. Larına mı yoksa sperm azlığını ortadan kaldırıyor denilen bitki tacirlerine mi (

Merhabalar benimde perşembe günü yani ayın 8. inde transferim yapıldı. 2 tane embriyo koyduklarını söylediler, embriyoların kaliteli olduğunu söyleyip 5. gün transferi yaptılar.
Sizce sonuç ne zaman belli olur? Böyle beklemek çok zor...

canım ya çok güzel anlatmışşsın çok güzel bende istiyorum ya böyle transerden yumurta toplamadan gelenler anltıyorya okadar heycanlanıyorum ki rabbim inşallah güzel haberlerininde almayı nasıp eder

canım bende sogan suyundan hoslanmayarak ıctım kı ben soganın kokusundan nefret ederım. Eşimi yanıma yanastırmamm ama naparsın denedım eve kokuyorsun 3 hafta nanelı sakızlarla dolastım :)
Canım Allahım herkese yasatsın bu mucizeyı bır su tanesınden ulusmak ne buyuk bır mucızee kalp atısını duymak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…