camenta,hayırlı olsun canım..
adetin başlangıcından kaç gün sonra yumurtaların toplandı??bende bu ay tedaviye başlıyorum,nasıl geçicek merak içindeyim
Lilyum1980
Merhabalar benimde perşembe günü yani ayın 8. inde transferim yapıldı. 2 tane embriyo koyduklarını söylediler, embriyoların kaliteli olduğunu söyleyip 5. gün transferi yaptılar.
Sizce sonuç ne zaman belli olur? Böyle beklemek çok zor...
merheba,, benimde 5. gün transferi yapıldı, 10 gün sonra sonucu öğreneceksin dediler hastanede son iki gündeyim sabırla bekliyoruz,, sende umutla beklemeye başla şimdiden yoksa zaman geçmiyor...
ücret 42500 ilaç hariç ama ÇİDER üyeliğinde 3650 oluyor.DHEA rezervi azlığı ve kalite sorununda kullanılan bir hormon. arttırdığına dair çalışmalar var çok kesin olmasada, biz de şansımızı deniycez kullanarak. bu arada acıbadem masak ın spermi daha iyi inceleyebilmelerini ve transfer sonrası seçerken en kaliteli, döllenme oranı en yüksek olanı seçebilmeleri için farklı bir teknolojisi varmış. ben hem az yumurta hem de döllenme sorunu yaşadım. bu sebeble de hem doktorunu hem de lab. ını araştırmıştım gitmeden.ilk izlenimimde olumlu oldu neticide.muayneden mutlu mutlu çıktım ilk kez...
ücret 42500 ilaç hariç ama ÇİDER üyeliğinde 3650 oluyor.DHEA rezervi azlığı ve kalite sorununda kullanılan bir hormon. arttırdığına dair çalışmalar var çok kesin olmasada, biz de şansımızı deniycez kullanarak. bu arada acıbadem masak ın spermi daha iyi inceleyebilmelerini ve transfer sonrası seçerken en kaliteli, döllenme oranı en yüksek olanı seçebilmeleri için farklı bir teknolojisi varmış. ben hem az yumurta hem de döllenme sorunu yaşadım. bu sebeble de hem doktorunu hem de lab. ını araştırmıştım gitmeden.ilk izlenimimde olumlu oldu neticide.muayneden mutlu mutlu çıktım ilk kez...
uff baya iyiymiş fiyatlar..
malesef.. benim raporum yok. hemen hemen çoğu hastanede fiaytlar böyle
merhabaaa kizlarrr
ben gedim bugün saat 13:00 de transferim oldu cok basarili gecti empro lar cok iyiydi dedi rahim de iyi dedi vaginal gel devam kullan dedi ayin 24de test yapabilirsin kendin dedi cünkü hastane izine cikiyo birinci ayin 2 de geliyorlarmis ogünde gidip kan testi yapacam bana dua edin kizlarrrrrrrrrr insallah hersey yolunda giderrrr suan yatzigim yerden size yaziyorum bana tavsiyelerde bulunun ne yapamaliyim neyi dha cok tüketmeliyim neden sakinmaliyim neyi kesinlikle yememeliyim yardimima ihtiyacim varrrrrrr
saol canım bilgileri verdiğin için ..
ne demek, her zaman:) bu arada millstone muaynesinde ne dediler ki, çok merak ettim
tessekürler canimm tamam aynen uygulayacamcanım hayırlı olsun...
bol bol dınlen stress den uzak dur..
kabak çekırdegı dıyolarr bide ye ..
bu yazdıklarınız banada ümit verdi. bende aynı hastanede aynı doktora gittim, ama şehir dışında olduğumuz için ilk işlemleri başka bir doktor yaptı. pazartesi test günü verdiler, hayırlısı inşallah...
bende merak ettım canım ama çıkması gerekıyomuş yazarım dedi..
akşam bakarım..sende gel akşam gelebılırsın
KIZlarr yaa benımde tedavim ertelendi ama ben yıne burdayımm..bırakamıyorum ki bu topik çok güzell...çok içtenn :=)
KIZlarr yaa benımde tedavim ertelendi ama ben yıne burdayımm..bırakamıyorum ki bu topik çok güzell...çok içtenn :=)
zaten baksana halimize demirbaş olduk:) neden ertelendi ve ne zamana ertelendi tedavin?
canım benımde ertelendı...batyy dedıgı gıbı demırbaşlar olduk burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?