Evet melikeecimmm akupunkturcuuu..Valla bilmiyorummm ne yapacağımı Dr. Murat Berksoy doktorun sitesinde başarı hikayelerine baktımm ağladımm durdummmmm..Böylesii daha mı hayırlı olur hazırlıkla falan diyorumm tabiikii.Sonra 3 yumoş oluppp döllenmemesinden ii dir...Elimden gelenii 3 ay yapıyimmm..EŞimle sigarayı bırakalımm drun verdiklerine harfi harfine uyalımmm..Bakalım görelimm.Akşam eşim gelince oturup konuşucazzzz..Artıkkk inan parasından da geçççtikkk yaniiiiiii..Durumu öyle vahimleştirdiki neyimiz var yoksa dökücezz önlerineee:))))
nasıl merak etmeyizzz hülyacımmm,,mercimeğimizinn annesiiiiii..İyisiniz inşş ikinizdeeee..Bizi sorarsannn hamişler ve negatiflerr sırayı bozmadan %50 istatistikler yola devam ediyorrrrr..Bir gün sevinip diğer günn ağlıyoruzzzzz..Çoook öpüyorumm seniiii,,bebişiiii..Taşınırkenn yormayınnn kendinizii sakınnnnn..
bız cok ıyıyızde senın mercımeğin nasıll :) ayy yavrumm buyuyordurr gunden guneee...kıyamam sızee yaaa
senın hıkayenı okurken cıkmadım vallahı canımm kaldımm yanıı..tesekkurlerr bende sana sabır dılıyorumm beklemek cok zor cokk....
Benim de AMH değerim aynı seninle, ne bahçeci fulya da Halit Bey ne de bugün Bülent Bey onu engel gösterdi ve ben baktıralı bir sene oldu dedim. ikisi de bir daha istemedi bile direkt olarak tedaviye aldı. Ulun Bey sonuçta hekim o bilimsel yaklaşıyor haliyle ama ben gene de hiç denemekle bile uğraşmayan dr. ları anlamıyorum ya neysee....
Canım ben Murat Berksoy a gittim. hazır ol çok test istiyo. diyet verdi bana da. ama ancak 2 hafta doğru dürüst yapabildim :26: çünkü o listeye uymak beni daha çok strese soktu. çok katı diyet ama 2 hafta da 2 kilo veerdim sayesindebir de her gittiğinde (ücretsiz kontrol 21 gün) 140 tl verince diyeti de yapamayınca dediğim gibi bıraktım onu. kendisi çok iddialı ama tam kanıtlanmış şeyler değil tabii.3-4 ay yapıp da başarılı olamayanlarda var, olanlar da.... yani ben her şeyi yapıcam, aklımda kalmasın dersen dene tabii. ...
bunun dışında da kafan takma git, içine sinen bir yer bul, ultrasonda yumurtalarını saydır adetin 3. günü. yumurta görülünce de hemen başla. bak benim 2-3 tane vardı geçen aylarda bu ay 5-6 vardı. rezerv az da olsa değişiyor aydan aya....
saolunnn canlarımmm valla iyiyiz şükür biraz bulantı var azaldı iiceama şimdi de uykusuzluk falan sorunum var.. kendimi yormuyom kocam toplamalı nakliye ayarladı ama yinede özel eşyalarımı ıvır zıvırımı topladım napiim
10.haftamızı doldurduk teyzeleri çok şükür11.haftadan gidiyoruz.. 5 ocakta randevumuz var ikili test falan yapılcakk belki cinsiyetini de görürüz.. sağlıklı olsunda yavrumm gerisi mühim değil
bu arada bülent bey şu acıbadem bülent mi yerinizde olsam pek güvenmezdim o adamsa eğer
slm yakaladım seni cnm ne işin var bensiz burda ay cnm midem cok fena ya bi balık ayıkladım içim bulandı hiç olmazdı doktorda arıyında heyecan olmamıştı ama simdi fenayım testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım cnm bugün evin burda
ALLAHIM bize de nasip etse ne bulantı ne uykusuzluk sorun olmazdı...kızlar bızmde iş yerınde bı bayan 3.ye hamıle kaldı ama aldıracak ıstemıyomus cnkuu onada canım sıkıldı bız olsun dıe uğrasırken onlar bı cana kıyıyorlarr..hülyacımm pekı hareket edıyormu yaa :)) anlıyomusun merak ettım dee
slm yakaladım seni cnm ne işin var bensiz burda ay cnm midem cok fena ya bi balık ayıkladım içim bulandı hiç olmazdı doktorda arıyında heyecan olmamıştı ama simdi fenayım testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım cnm bugün evin burda
canımmm yarın yaptır artıkk...
bende çatlarım...
bende senı yakaladım ... ben sana gırme demiştimmm
canım inan bana akşama kadar merak ettim ne yaptı dr ne dedide böle umutsuz şeyler yazdı diye.inan çooook ta üzüldüm.ama unutma allahtan ümit kesilmez.benim tanıdığım birçok kişi umutsuz dedikleri anda hamile kaldı.
ben klomen tedavisine yanıt veremedim.bir sonraki ay çok incir yedim.hiiç sevmediğim halde yanıma koyup sirekli yedim ve 3 tane yumurta gelişti.incir ye mutlaka ihmal etme.
birde sadece bir dr la sınırlama mutlaka başka dr larada danış.
tekrar geçmiş olsun canım dualarım seninle.
bnde şikayet etmiyorum tatlım sadece sürecimi anlatıyorum size
henüz başlamadım canım hissiyata.. 1 ay sonra falan hissederim herhalde anca.. o da yaklaşık işte kontrolden sonra olur.. bnde o hareketleri bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla
canımmm yarın yaptır artıkk...
bende çatlarım...
bende senı yakaladım ... ben sana gırme demiştimmm
yok cnm ya ben en iyisi bekliyemi boşver daha cok meraklanalım cnm ben eşim gelene kadar 1 saat yatım busaatlerde gözler gidiyor benim kapanmaya yine konuşuruz öpt
Ayyy cannnn ımm benimmm çok sağolll tatlımmmmm..evet dediğin gibi Rabb ol derse olucakkkk..Ne yapalımm bizimde imtihanımız böyleymişşşş..EVlatt hasreti ile sınanıyoruzzz....Rabbim emeklerimizin karşılığını burada olmazsa ahirette saraylarrla vericekkkkk..Ama burada da verrssinn neolurrrrr
şikayet edıyosun demedım zaten tatlışımm bende yasasam bole bı durumda soylenmezdım demek istedımm :) ayy bızımlede paylass nasıl bı duygu senın gıbı yasayamasakta az cok anlarızz be cnmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?