arkadaşlar benim bugün 10 buçukta yumurtalarım toplandı 7 tane olmuş acaba bu sayı az mı? yarın yumurtalar hakkında bilgi verilecekmiş, doktor ilaç ve fitil verdi bugün kullanmaya başlıcam şimdiden bende heyecan başladı hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar :) bide bundan sonra nelere dikkat etmem lazım arkadaşlar...
arkadaşlar benim bugün 10 buçukta yumurtalarım toplandı 7 tane olmuş acaba bu sayı az mı? yarın yumurtalar hakkında bilgi verilecekmiş, doktor ilaç ve fitil verdi bugün kullanmaya başlıcam şimdiden bende heyecan başladı hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar :) bide bundan sonra nelere dikkat etmem lazım arkadaşlar...
merhaba, benımde ilk denemem ve şu an heyecandan duramıyorum, transfer yapılalı bugün 8. gün ve iki gün sonra kan testi yaptıracağım, bekleyen tüm arkadaşlar umarım en iyi sonuçları hep beraber alırız... uzun bir yolda inşş hayırlı sonuca doğru gidiyoruz... :
canım sıkıntın bu olsun inan önemli değil evet can sıkıcı ama moralini bozma... burada bir çoğumuz türlü sıkıntılar yaşadık tedavi öncesi sonrası...rabbim gönlündekini hakkında hayırlı olan yapsın inşallah...
Kızlar yarın test gunumdu bugün biraz leke geldi doktoru aradım testini bugün yaptırıyor dedi çok korkuyorum lutfen bizim için dua edin((((((( buna çok ihtiyacım var
çoğu gitmiş azı kalmış inşallah güzel haberi paylaşırsın bizimle:))
hayılı olsun canım.... maximum kullanacağın 2 tane o yüzden 2 tanesi 1.kalitede döllensin yeter. hasta olma kabız olma yeter transferden sonrası daha önemli....
canım telaş yapma başka arkadaşlarında başına geldi ama çoğu pozitifi gördü, inşallah sende iyi haberlerle gel aramıza.
Kızlar yarın test gunumdu bugün biraz leke geldi doktoru aradım testini bugün yaptırıyor dedi çok korkuyorum lutfen bizim için dua edin((((((( buna çok ihtiyacım var
dün bebeklerimi aldım geldim coook şükür..ama tam anlamıyla komediydi..gittik hastaneye,giderken yolda su içmeye başladım oraya vardık bana hemen sıkışıkmısın dediler,yok dedim.egunal cim hep cok sıkışık olmayın 5 bardak su yeter diyodu önlem alayım dedim..tabi su içiyom,cay içiyorum yürüyorum yok gelmiyo çişş..heyecandan,stresten iyice gitti..benim tarnsfer 12 de olcaktı saat 2 oldu yok:))en son geldi nihayet dedim cok sıkıştım,tamam alcaz dediler,bu sefer 15 dk bekleyince olanlar oldu bütün çişi kacırıp yaptım napıyım tutamadım..bi kızdım kendime bi üzüldüm ne olcak diye..hemşireyi aradım böyle oldu ne olcak şimdi diye..telaş etme herkesin başına aynı olay geliyo sen yürümeye devam et arkası gelir dedi..iyi dedim.yürüdüm,hopladım,zıpladım cabuk gelsin diye..okadar su içmişimki cabuk geldş şükür,hemşire baktı güzel dedi.ama hayatımda bu kadar su içmedim hemde ac karna midem bulandı,akşam su görmek istemedim,çay bile içmedim düşününsonra aldılar odaya dr um geldi,dedim gösterin beişlerimi,işte bunlar dediler,koyuyoz dediler..2 tane koydular.konulurken ben inş.dr um ikiside tutar diyom o biri tutsun yeter diyo,dedim ben acıktım midem bulanıyo bana yemek verin..dr da hemen bisküvi falan verin dedi.işlem kısa sürdü 5 dk.tabi bu beklemeyle saat 3.15 ti..bi de başım döndü,tansiyonum cıktı,uyudum biraz sonra tansiyonum düştü iyi oldum..eve geldik..dinlendim,sürekli uyudum..jele başladım..işte böylee..tabi transferde kendimi cok kastım,bu duygu nasıl bişey ya..yıllardır bizim yapamadıgımız bebişlerimiz bi işlemle arnımıza konuluyo rabbim ol derse olacaklar..kendimi cok tuhaf hissettim,sonra bi agladım koptum..hemşireler falan aglamayın inş.güzel sonuc alırsınız diyo..hele eşim gözlerineki mutlulugu anlatamam..rabbim inş.sonuda güzel olur size güzel haberler veririm..şimdilik cok öptüm canlarım.egunalim benimde transfer hikayem böyle canım.. MİLLİSTONE BENDE SENİ ÖPTÜM CANIM,
kızlar bugün değerim artmış ilki 138.97 idi bu 420 olmuşşş maşallahhh:))))))))))
kızlar bugün değerim artmış ilki 138.97 idi bu 420 olmuşşş maşallahhh:))))))))))
Kızlar benimde yumurtalarım toplandı.
Heyecanla transfer gününü bekliyorum.
Sanırım 5.günü yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?