2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benim bugün 10 buçukta yumurtalarım toplandı 7 tane olmuş acaba bu sayı az mı? yarın yumurtalar hakkında bilgi verilecekmiş, doktor ilaç ve fitil verdi bugün kullanmaya başlıcam şimdiden bende heyecan başladı hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar :) bide bundan sonra nelere dikkat etmem lazım arkadaşlar...

hayırlısı olsun canım.... az olması önemli değil. kaliteli olsun yeter. hayırlı olsun.

Kızlar yarın test gunumdu bugün biraz leke geldi doktoru aradım testini bugün yaptırıyor dedi çok korkuyorum lutfen bizim için dua edin ((((((( buna çok ihtiyacım var

merhaba, benımde ilk denemem ve şu an heyecandan duramıyorum, transfer yapılalı bugün 8. gün ve iki gün sonra kan testi yaptıracağım, bekleyen tüm arkadaşlar umarım en iyi sonuçları hep beraber alırız... uzun bir yolda inşş hayırlı sonuca doğru gidiyoruz... :

hayılı olsun canım.... maximum kullanacağın 2 tane o yüzden 2 tanesi 1.kalitede döllensin yeter. hasta olma kabız olma yeter transferden sonrası daha önemli....

çoğu gitmiş azı kalmış inşallah güzel haberi paylaşırsın bizimle:))

aynen cnmm bende hep hakkımda hayırlısı dıe dua ettım basıma bu geldıı keske beklerken hamıle kalabılme ıhtımalımm olsa..ALLAH büyük ama dualarımız hep ona...

Lilyum1980

Merhabalar benimde perşembe günü yani ayın 8. inde transferim yapıldı. 2 tane embriyo koyduklarını söylediler, embriyoların kaliteli olduğunu söyleyip 5. gün transferi yaptılar.
Sizce sonuç ne zaman belli olur? Böyle beklemek çok zor...

merheba,, benimde 5. gün transferi yapıldı, 10 gün sonra sonucu öğreneceksin dediler hastanede son iki gündeyim sabırla bekliyoruz,, sende umutla beklemeye başla şimdiden yoksa zaman geçmiyor...

Kızlar yarın test gunumdu bugün biraz leke geldi doktoru aradım testini bugün yaptırıyor dedi çok korkuyorum lutfen bizim için dua edin ((((((( buna çok ihtiyacım var

canım telaş yapma başka arkadaşlarında başına geldi ama çoğu pozitifi gördü, inşallah sende iyi haberlerle gel aramıza.

hayılı olsun canım.... maximum kullanacağın 2 tane o yüzden 2 tanesi 1.kalitede döllensin yeter. hasta olma kabız olma yeter transferden sonrası daha önemli....

evet sakın sakın kabız olma, onun içinde bol posalı yiyecekler tüket kayısı ye mutlaka ve bende transferimin 8. günümdeyim bugün ananas, fındık ve kabak çekirdeği tüket demişlerdi folik asid açısından zengin yiyecekelr oldugu için faydalı oldugu düşünülüyormuş, sakın hiçbir şeye uzanma mümkün oldugunca dinlemeye özen göster, hayırlı sonuçlarını bekliyoruz...

BU YOLDAKİ tüm arkdslarımıza dualarımız zaten cnm merak etmee...canını sıkma herşeyin hayırlısı

erva valla ağlattın kız beni.hadi inşallah allah emeklerini boşa çıkarmaz veee bi bakmışsın ikiz bebişler yolda...

leyliko

akasya1978

esly

Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Dualarınızla,darısı bizlere inşallah.

Kızlar benimde yumurtalarım toplandı.

Heyecanla transfer gününü bekliyorum.

Sanırım 5.günü yapılacak.

Kızlar benimde yumurtalarım toplandı.

Heyecanla transfer gününü bekliyorum.

Sanırım 5.günü yapılacak.

hayırlısı olsun canımmmm. transferden sonra ananas ye, dımes yüzde yüz doğal ananas suyu var onu iç, kabak çekirdeği ye.

demli çay içme hatta hiç içme, baharatlardan uzak dur, turşu yeme,kabız olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…