inş. Allahım bu sefer bebişine kavuşturur
kendi adıma konuşursam ben iyiyim:)))) sen nasılsın tatlım???merhabalar nasısınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne var ne yok hoş hepsini okudum herşeyden haberim varrrrrrrr
tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun:))))))Merhaba :))
Ben yarin hayırlısı ile 3. tup bebek denemesine basliyorum..
ilkinde gebe kalmistim ama 3. ay kalp atısı zayiflayıp durmustu.
ikinciside kimyasal gebelik olustu.
bakalim insallah Allah kismet ederse hayırlı sonuclar alirim bende :)
birsey daha merak ediyorum tedavileriniz icsi yöntemi ve ayriyeten imsi yöntemi ilemi yapildi bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim cok soru soruyorum ama tedaviye baslamamis birisi olarak umarim mazur görürsünüz((
birsey daha merak ediyorum tedavileriniz icsi yöntemi ve ayriyeten imsi yöntemi ilemi yapildi bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim cok soru soruyorum ama tedaviye baslamamis birisi olarak umarim mazur görürsünüz((
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr test yaptırdım 249yani hamileyimmmmmmmm ALLAHım bu duyguyu herkese yaşatsın 2 gün sonra test tekrarlanacak inşallah herşey yolunda olur sizi seviyorummm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr test yaptırdım 249yani hamileyimmmmmmmm ALLAHım bu duyguyu herkese yaşatsın 2 gün sonra test tekrarlanacak inşallah herşey yolunda olur sizi seviyorummm
kızlar sağolun evet ataşehir 12.gün değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?