- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
slm lavequa nasilsin merak ettim seni kendinle ilgili bilgi vermiyorsun yada ben sayfalar arasinda kacirdim nasil gidiyor canim tedavin gelismeler nedir ne zaman ist gidiyorsun cok soru sordum galibaGecikebilir canim sorun yok. Benim de 7 gun gecikmisti. Sonra oldum adet. Hic kafana takma.
slm canim rabbim meleklerine sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi basimiza..merak ettim bu beslenme programini nedir biraz acarmisin ne kulandiniz esin icincanım çok sağol iyi dileklerin için rabbim sana ve tüm isteyen arkadaşlarrımıza inşallah en yakın zamanda nasip etsinn. benim bu ikinci denememdi ilki benimde tutmadı 7 ay ara verdikten sonra ikinciyi denedik evet bizimde erkek faktörü eşimde sperm hareketsizliği vardı ileri hareketli yüzde 4 tü bize direk tüp bebek dediler diğer tedavilerle vakit kaybetmeyin dediler bizde burdaki herkez gibi bu zorlu yolculuğa başladık bz bide yeni evliiyiz hemen çocuğumuz olsun istedik o yüzdende eşimde bende kontrole gittik maalesef sorunmuz olduuğunu öğrendik ilk tedavimiz negatifti bunda bize embiryolar kalitesizdi zaten dediler iki embiryo transfer edilmişti bu yüzden ama olmadı ikinci denememizden 1 ay önceden bana doğum kontrol hapı kullandırdı doktor bende o bir ay içinde eşime bi beslenme programı hazırladım yine bu kadınlar klubundeki bi arkadaşımızdan çok güzxel bi liste aldım ve onu uyguladık sonra tedavimize başladık ve spermlerden çok iyi sonuç aldık ve embiryolarımız birinci kalitede oldular doktorum çok şaşırdı bu duruma ilk tedavimizdee çok düşük olan oran birinci kalite olmuştu ve ben o an hissettim bu sefer bana tutunacaklarını ve rabbime şükürler oldun bize bu mutluluğu yaşattı doktorum aydın bey değildi ebru hanımdı ben çok memnun kaldım inşallah rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın . biraz uzunca bi yazı oldu ama kısacası böyle
kızlar merhaba öncelikle allah hepinize dilediğinizi versin hayırlı şekilde bende 7 yıllık evliyim 2 aşılama 2 tüp bebek denedim 2 inci tüp bebeğimin sonuçunu ayın yirmi altısında öğreneceğim hepimiz için hayırlısı olur inşallah bişey sormak istiyorum tüp bebek sahibi olanınız varsa ne gibi belirtileri vardı yazarmısınız adet olacakmışım gibi ağrım oluyor arada birde bazen üşüyorum bazen çok terliyorum helede geceleri terliyorum
süpermış, beklicek misin o güne kadar??
bu bi üşüme bi terleme bende de mevcuttu ama ben aldıgımız yogun ılaclara baglıyorum umarım bu sefer hayırlı sonucu alırsınız
canlarim sperm azligi var diyorsunuzya bence bu iste sayilarda önemli degerlerinizide yazmanizi istesek sorun olurmu sizin icin sayilari verseniz belki siddeti konusunda karsilastirma yapabiliriz diye düsündüm
canlarim sperm azligi var diyorsunuzya bence bu iste sayilarda önemli degerlerinizide yazmanizi istesek sorun olurmu sizin icin sayilari verseniz belki siddeti konusunda karsilastirma yapabiliriz diye düsündüm
:) sorma gitsin bende takığım fena halde napçam bilmiyorum bizim sorunda maside ile aynı ama bak onların olmuş bizimde olabilir yani bizi niye bozdu anlamadımgerçi bilmiyorum bizde sayıdada sorun vardıda oda önemli mutlaka ama sonuçta 1 tane sperm yetiyo diyolar valla anlamadımki ben bu işi Allah işte o nederse o oluyor banada öle soran sorana moralim bozuk dün gece kapattım cebi sabah bi açtım onlarca çağrı yuhh dedim ya kaçıyorum artık :)
ah..ah bilmezmiyim.. insan kendinden çok etrafındakilere üzülüyo.. onlar sana sen onlara üzüle üzüle geçiyo hayat... ay neyse üzüntü yok derdi veren allah dermanınıda verir. rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah... senin yazdıklarını hep okuyorum sperm sorununuda okudum ve ona yazdığım cevabı okudunmu diye sormuştum istedimki sana umut olsun:) bizim sorunumuzda sperm azlığı ve biliyosun şuan hamileyim:) darısı senin ve dileyen herkezin başına...
ayyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy bu insanlar ne anlayışsız diyorum sadece aşılama yaptırdıgımı söylemiştim yanlışlıkla sonuç almak için beklerken arayan arayana allah allah dedim sonuç kimyasl diynce de ee sen hemen git tup bebe yaptır belki çocuğun olmuyrdur senın diyen hahaa birde daha fazlası acaba sen de birşeymi var hocaya git diyenle karşılaştımmm komik ama acı malesef yaşadıklarımız bence sen iyice düşün doğru karar ver sana böyle başından savma bir cvb veren dr la yola devam etme derim istnbula gidiceksen kesin umut tbm le görüş süleyman tosun la hem istnbl içi embriyolarıda taşıyabilirsin tabi bu cevabı ve sorunu duyduktan sonra kabul ederse dondurulmşları artık hepimiz neyin ne olduğunu nasıl aşamalardn geçtiğimizi biliyorz buda benım bu son oalarak kendi dr ma verdiğim dondurulmş denemesi daha doğrusu dr uma değil merkeze sen de denemişsin benm merkezi herşy rabbimn elinde yapıcak teslim olmaktan başka çaremiz yok:) bak hz aişe reşit haylamaz yazılı bir kitab okudum ve dedimki yaa allahın resulunun eşi olan hz aişe hiç anne olmuyr allah ona bunu nasip etmiyor ki peygamber eşi efendimiz istese rabbim vermezmiydi ama onlar tevvekkül ediyor rabbimin yazgısına razı oluyor ve hz aişe bir bebeğin annesi değil bütün ümmetin annesi oluyor..yani demek istediğim bizim sabrımızın, emeğimizin karşılığında rabbim bize kim bilir ne güzellikler vericek yeterki biz isyan değil sabır etmeyi bilelim
canım bizimde öyle ilk denememizde 9 bin lira paramız gitti insan hem maddi yönden hem manevi yönden yıkılıyo üstüne bide doktorda böle konuşunca ben de ilk denemem negatif olunca insanlık hali işte doktorda bişe arıyosun ben şey demiştim doktor arayıp moral vermedi zaten kalitesizti dedi yani bu beklediğimiz sonuçtu der gibi ilk denememde transfere gittim yatakta bekliyorum ebru hanım geldi ben dedim ki ebru hanım ben çok korkuyorum yani ondan bi destek aradım bana ne dedi biliyomusun yapcak bişe yok bidaha denersiniz olmazsa dedi o anki psikolojiyle yıkılmıştım tabi . nese bu uzar gider benim bu 5. gün embiryosuydu canım 2 tane transfer ettiler bakalım yarın bakıcaz ikiside tuttumu acaba çok merak ediyorum değerim 1412 çıkmıştı değerin yüksek çıkmasıyla alakası varmı acaba
listeni okuyunca dayanamadım yazayım dedim:))) hergün yedirebildiysen bunları düzenli olarak bravo valla.. gerçi bende eşimin hakkını yiyeyemem aylarca keçibynuzu polen arı sütü yedi durdu:)))
inşallah canım ya hayırlı haberi alırız senin sonucun ne zaman belli olacak
Merhaba :))
Ben yarin hayırlısı ile 3. tup bebek denemesine basliyorum..
ilkinde gebe kalmistim ama 3. ay kalp atısı zayiflayıp durmustu.
ikinciside kimyasal gebelik olustu.
bakalim insallah Allah kismet ederse hayırlı sonuclar alirim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?