2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım inşallah sıra sende mılstone ve lale dee

goruşemıyoruzz.. yıl sonu çok iş var.. yıl kapanışları falan..

opuyorummmm

cumartesı dr a gıdıcem dua edın bana nolurr...

canım inşallah sıra sende mılstone ve lale dee

goruşemıyoruzz.. yıl sonu çok iş var.. yıl kapanışları falan..

opuyorummmm

cumartesı dr a gıdıcem dua edın bana nolurr...

inşallahhhh canım hepimiz sırayla hamile kalabiliriz...liste de öncelik millstone da zatennnn....ben bi hamile kalayım devir teslim işlemlerine başlarız tamamen bırakamam amaaaa ...bu ara bende liste için girebiliyorum zaten o arada kızlardan da bilgi almış oluyorum ama uzun uzun hepsine cevap yazamıyorum...cumartesi günü inşallah güzel haberlerle geleceksin canım içini ferah tut...bu arada fazla yorma kendini lütfennnn...

nasılsın tatlım? moralin düzelmiştir umarım. dün sana cevap yazmıştım okuyabildinmi bilmiyorum malum bizim topikde sayfalar çok hızlı ilerliyo:)

Gecikebilir canim sorun yok. Benim de 7 gun gecikmisti. Sonra oldum adet. Hic kafana takma.

dün tranferim yapıldı çok siddetli bi kasık agrım oldu nefes alamadım bembeyaz kesildim normalmi bide sol tarafım sürekli batma oluyo agrıyo gibi.2 günde çoçuk düşmez dimi aynı gece neden böle bişi oldu dayanılmayacak agrıydı.bide sürekli gaz var bırakmakmı lazım tutmakmi..yarım saat kadar çektim o acıyı dayan dedim içimden ölece uyuya kalmıştım apandisim patladı zattenttim.sizdede oldumu öle bişi

geçmiş olsun canım.... benim kasık ağrım hiç olmadı ama gaz sancısı bendede vardı. gazını tutma. seninki kadar şiddetli ağrı çektiğini yazan birini okumadım bence dr.unu arayıp bir sor ama çokda endişe etme yapılan işlemlerden kaynaklı bir ağrı olabilir. bebişin sana tutunmaya çalıştığı için batmaları yaşıyo olabilirsin ama yinede dr.unu ara derim

canım çok sağol iyi dileklerin için rabbim sana ve tüm isteyen arkadaşlarrımıza inşallah en yakın zamanda nasip etsinn. benim bu ikinci denememdi ilki benimde tutmadı 7 ay ara verdikten sonra ikinciyi denedik evet bizimde erkek faktörü eşimde sperm hareketsizliği vardı ileri hareketli yüzde 4 tü bize direk tüp bebek dediler diğer tedavilerle vakit kaybetmeyin dediler bizde burdaki herkez gibi bu zorlu yolculuğa başladık bz bide yeni evliiyiz hemen çocuğumuz olsun istedik o yüzdende eşimde bende kontrole gittik maalesef sorunmuz olduuğunu öğrendik ilk tedavimiz negatifti bunda bize embiryolar kalitesizdi zaten dediler iki embiryo transfer edilmişti bu yüzden ama olmadı ikinci denememizden 1 ay önceden bana doğum kontrol hapı kullandırdı doktor bende o bir ay içinde eşime bi beslenme programı hazırladım yine bu kadınlar klubundeki bi arkadaşımızdan çok güzxel bi liste aldım ve onu uyguladık sonra tedavimize başladık ve spermlerden çok iyi sonuç aldık ve embiryolarımız birinci kalitede oldular doktorum çok şaşırdı bu duruma ilk tedavimizdee çok düşük olan oran birinci kalite olmuştu ve ben o an hissettim bu sefer bana tutunacaklarını ve rabbime şükürler oldun bize bu mutluluğu yaşattı doktorum aydın bey değildi ebru hanımdı ben çok memnun kaldım inşallah rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın . biraz uzunca bi yazı oldu ama kısacası böyle

canım şimdi bizim sorunumuz esas olarak sperm aslında sayı ve hareket ...önce bun aşmak gerek nasıl bilmiyorum tabiiii benimkide önemli ama dün genetikçi ile görüştükten sonra
aydınbey ile bir defa daha görüştüm asla sizinle ilgili değil diyo tamamen spermle alakalı kafam allak bullak oldu ne yapacam bilmiyorum ama tabi pazartesi genetikçiye gidicem bakalım onlarla ne çıkıcak sonuç hepsini yazıcam zaten burdan paylaşırm...

çok sevindim ve bana umut oldun ben anlayamıyorum dün aydın bey okadar olumsuz konuştuki moralim çok bozuldu açıkçası evet bizde sayıdada sorun var harakettede sorun var ama ben istanbula giderken kocaman bir dosya götürdüm ona baktı hç bişi demedi önümüzdeki ay başlayalım dedi doğum kontrol hapı ile başladık negatifi alınca spermden kaynaklı dedi önce ürologa gitsin eşin dedi şaşırdım kaldım be adam önce sölesene bunu 6-7 bin paramız gitti bu işe düşünsene izmirden gün aşırı gittim geldim sabah 5 ta havaalanlarındaydım sabah kontrol öğlen gene işe geldim hepsi boşa gitti 10 hücreli 2 embriyo transfer ettiler 1 kalite şimdi ne diyo bana....senin kaçıncı gün embriyosuydu benimle detayları paylaşırsan seviniirm umarım sıkmıyorumdur seni cevap yazdığın için teşekkürler sana kaçıncı gün transfer ettiler ....

nasılsın tatlım? moralin düzelmiştir umarım. dün sana cevap yazmıştım okuyabildinmi bilmiyorum malum bizim topikde sayfalar çok hızlı ilerliyo:)

canım okudum cevap yazdım..moralim düzeldi denemz ama iyi olmam gerek ben kötü olunca ailemde yıkılıyor ben ayakta tutuyorum onları diyorum ben iyiym size ne oluyor korkudan sırayla yavaş yavaş söledim herkese hemen ağlayamaya başlıyorlar çünkü hele babanem :) sabah bi heves konuşuyoruz aman kızım dikkat et anne olcan şöle böleee babaneee bitti herşey ben adet oldum dedim yıkıldı kadın zor kendine getirdim sonra bende başlıyorum ağlamaya :) böle yuvarlanaıp gidiyoruz:) ayy evet haklısın topik jet mübarek :) maşallah güzel haberler çok bende çok mutlu oluyorum canım ...

cnmmm merak ettim nasılsın iyisin iyi iyi olucaz hepimz sırayla inşallah ama yazmadn duramıcam da ben senın dr a acayip gıcık oldummm yaptığı cevb açıklama hiç şık değil o kadar emek ver birde para ver cevba bak baştan neden atladı peki erkek sorununu aman walla aklım karışıyr kalbim sıkışıyr böyle şeyler duydukça rabbim hepimize yardım etsin inşallah... takılma ben bu sefer annem babam eşim ve kız kardşim dışnda kimseye söylemedimm haaa bir de sizler varsınız bilen,pekte az değilmiş bilen amasizlerde eklenince liste kabardı ama sizler varya çok farklısınz iğne li laflar yok aa senın bebeğin olmuyrmu diyen yok açıkça hepimiz birizçünkü sonucu öğrenmek için o kadar çok kişi arıyorki sanki başka işleri yok gibi yemedn içmeden beklemişler gibi sabah sabah tlfnn eee anne oluyrmusun diyorlar aman neyse işte böylee:18::18:

kızlar merhaba öncelikle allah hepinize dilediğinizi versin hayırlı şekilde bende 7 yıllık evliyim 2 aşılama 2 tüp bebek denedim 2 inci tüp bebeğimin sonuçunu ayın yirmi altısında öğreneceğim hepimiz için hayırlısı olur inşallah bişey sormak istiyorum tüp bebek sahibi olanınız varsa ne gibi belirtileri vardı yazarmısınız adet olacakmışım gibi ağrım oluyor arada birde bazen üşüyorum bazen çok terliyorum helede geceleri terliyorum

merhaba,hayırlı olsun canım ,aslında belirtiler normal hamilelikle aynı,adet olucakmış gibi ağrılar normal,kasık ve bel ağrısı olur,göğüsler şişer ağrı yapar,bu tip belirtiler oluyor

canım bizimde öyle ilk denememizde 9 bin lira paramız gitti insan hem maddi yönden hem manevi yönden yıkılıyo üstüne bide doktorda böle konuşunca ben de ilk denemem negatif olunca insanlık hali işte doktorda bişe arıyosun ben şey demiştim doktor arayıp moral vermedi zaten kalitesizti dedi yani bu beklediğimiz sonuçtu der gibi ilk denememde transfere gittim yatakta bekliyorum ebru hanım geldi ben dedim ki ebru hanım ben çok korkuyorum yani ondan bi destek aradım bana ne dedi biliyomusun yapcak bişe yok bidaha denersiniz olmazsa dedi o anki psikolojiyle yıkılmıştım tabi . nese bu uzar gider benim bu 5. gün embiryosuydu canım 2 tane transfer ettiler bakalım yarın bakıcaz ikiside tuttumu acaba çok merak ediyorum değerim 1412 çıkmıştı değerin yüksek çıkmasıyla alakası varmı acaba

merhaba,hayırlı olsun canım ,aslında belirtiler normal hamilelikle aynı,adet olucakmış gibi ağrılar normal,kasık ve bel ağrısı olur,göğüsler şişer ağrı yapar,bu tip belirtiler oluyor

teşekkürler canım cevapladığın için hepimiz için hayırlısı olur inşallah iyi haberi sizinle paylaşmayı nasip eder allahım

:) sorma gitsin bende takığım fena halde napçam bilmiyorum bizim sorunda maside ile aynı ama bak onların olmuş bizimde olabilir yani bizi niye bozdu anlamadım gerçi bilmiyorum bizde sayıdada sorun vardıda oda önemli mutlaka ama sonuçta 1 tane sperm yetiyo diyolar valla anlamadımki ben bu işi Allah işte o nederse o oluyor banada öle soran sorana moralim bozuk dün gece kapattım cebi sabah bi açtım onlarca çağrı yuhh dedim ya kaçıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…