2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım bizde ikiz sandık eşimle ama doktorum tek oldugunu 5.gün embriyosu oldugu içinmiş bu deger yüksekliği

yok canım bizde ikiz sandık eşimle ama doktorum tek oldugunu 5.gün embriyosu oldugu içinmiş bu deger yüksekliği

ama ultrasonda çıkmıyorki emin olamaz belki tek yumurta ikizidir :)
benim doktorum haftaya perşembe gel ancak o zaman görünür dedi, ya beklemek ne zormuş,

ama ultrasonda çıkmıyorki emin olamaz belki tek yumurta ikizidir :)
benim doktorum haftaya perşembe gel ancak o zaman görünür dedi, ya beklemek ne zormuş,

bilmem 2hafta sonra kalp atıslarını dınlemeye gıtcez bakalım hayırlısı saglıklı olsunda Allahım herkese saglıkla nasip etsin tek çift farketmez ben hepsine razıyım

hımmmmmmm sessizzliiiiiiiiiiik....birinin kızı mı oldu derler ya ilk hamile haberi alacağımız arkadaşın kızı olacak kesin

2 ocakta da inşallaaaaaaaaaaaaah yine bir sessizlik yapalım bende kız bebekleri çook seviyoruummm hayırlısıyla

Canım seninle transfer günümüz aynı,

17 Aralık transfer günümüz,

6. günümüzde olmuyormuyuz? :26:

Kafam karıştı :26:

ben sayarken cumartesiyi 5. gün olarak sayıyorum.....sonuçta erken transfer edilmiş olsaydı da sayacaktık o günleri öyle değil mi???

ben 9. günümde idrarda da kanda da sonuc aldım ama 10 aralıkta transferdi 19 aralıkta yaptım

benim tranferim cumartesi gübü olmuştu yani daha bir hafta bile dolmadı......test günüm salı aslında.....5. gün transferi......yinede erken galiba test için????? senin saymana göre benim 5. günüm, transferden sonraki günden başlıyorsunuz anladım!
Hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin, allah hepiize nasip etsin.......inşallah hepimiz mutlu haberlerle gelirz.......

amin canım inş. bende senin gibi dayanamadın 3-4 once ıdrarda yaptım cıkmadı heyecandan inş. güzel haberlerini alırız benimde 5.gün transfer bu arada bence erken ama tabı bende erken bıldıgım halde yaptım bılıyorum bu duyduyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…