canımmmmmmmm
çok sevındım.. Allah kucagına almayıda nasıp etsın inşallah..
selam tolunay,bu yazıyı okuyorum sürekli gözüm takılıyor aynı cümleye,,koydunuzmu piçimi,,diyorum ki yanlış okudum galiba,ama hayır ,belki diyorum o şaka olsun diye yazdı ama şaksı bile komik gelmedi inanki,çok hassas bi nokta bence,,evet transferde rahat olmamız lazım bende çok rahattım ama o muhteşem anı izlemek mükemmel bir duygu ekrandan,,kusura bakma bunu yazmak zorunda hissettim kendimi , içim ürperdi okurken acaba dedim benmi yanlış anladım yada çok kırılganım ama o sözü hakketmiyor bizim meleklerimiz,,öyle değilmi,[/QUOTEk
kırdıysam özür dilerim sadece transferi olan arkadaşımın gergin olarak hastaneye gitmesini istemediğim için şaka mahiyetinde söyledim.ama gerçekten de söyledim o sözü.hassasiyetinizi anlıyorum ama ben kendi açımdan sorun etmiyorum.kimsenin bebeğine de birşey söylemedim.---o anki rahatlığımı arkadaşıma yansıtmaya çalıştım.---.ben de kendimi böyle rahat hissediyorum çünki fazla ciddiye almak istemiyorum olmaması olasılığına karşı.kendimi kaptırmamak adına.yine de özür dilerim.herkesin anlayışı farklı tabi....
12.gün değerim 678,2
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alman dileklerimle..
12.gün değerim 678,2
selam tolunay,bu yazıyı okuyorum sürekli gözüm takılıyor aynı cümleye,,koydunuzmu piçimi,,diyorum ki yanlış okudum galiba,ama hayır ,belki diyorum o şaka olsun diye yazdı ama şaksı bile komik gelmedi inanki,çok hassas bi nokta bence,,evet transferde rahat olmamız lazım bende çok rahattım ama o muhteşem anı izlemek mükemmel bir duygu ekrandan,,kusura bakma bunu yazmak zorunda hissettim kendimi , içim ürperdi okurken acaba dedim benmi yanlış anladım yada çok kırılganım ama o sözü hakketmiyor bizim meleklerimiz,,öyle değilmi,[/QUOTEk
kırdıysam özür dilerim sadece transferi olan arkadaşımın gergin olarak hastaneye gitmesini istemediğim için şaka mahiyetinde söyledim.ama gerçekten de söyledim o sözü.hassasiyetinizi anlıyorum ama ben kendi açımdan sorun etmiyorum.kimsenin bebeğine de birşey söylemedim.---o anki rahatlığımı arkadaşıma yansıtmaya çalıştım.---.ben de kendimi böyle rahat hissediyorum çünki fazla ciddiye almak istemiyorum olmaması olasılığına karşı.kendimi kaptırmamak adına.yine de özür dilerim.herkesin anlayışı farklı tabi....
ewet canım herkesin anlayışı farklı,sen yanlış anlama ben başkaları içinde öyle dedin demedim yada öyle sanmadım gerçekten,kendikine bile öyle demen şaşırttı beni ama dediğin gibi herkesin anlayışı farklı,demekki sen öyle rahat oluyosun önemli olan bu
yok canım tek 5.gün embriyosu oldugu için deger yüksekmiş doktorum öyle söyledi
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alman dileklerimle..
maşallah, Allah tamamına erdirsin inşallah.
benimkine yüksek derken benimkinin nerdeyse iki katı çıkmış bu durumda ikiz olma ihtimali çok yüksek değilmi :)
hadi gözün aydın seninle 1-2 gün arayla aynı takip ediyoruz.:)
yok canım bizde ikiz sandık eşimle ama doktorum tek oldugunu 5.gün embriyosu oldugu içinmiş bu deger yüksekliği
ama ultrasonda çıkmıyorki emin olamaz belki tek yumurta ikizidir :)
benim doktorum haftaya perşembe gel ancak o zaman görünür dedi, ya beklemek ne zormuş,
bugün 10. gün test yapsam mı kızlar ne dersiniz ????
Canım seninle transfer günümüz aynı,
17 Aralık transfer günümüz,
6. günümüzde olmuyormuyuz? :26:
Kafam karıştı :26:
ben sayarken cumartesiyi 5. gün olarak sayıyorum.....sonuçta erken transfer edilmiş olsaydı da sayacaktık o günleri öyle değil mi???
ben 9. günümde idrarda da kanda da sonuc aldım ama 10 aralıkta transferdi 19 aralıkta yaptım
benim tranferim cumartesi gübü olmuştu yani daha bir hafta bile dolmadı......test günüm salı aslında.....5. gün transferi......yinede erken galiba test için????? senin saymana göre benim 5. günüm, transferden sonraki günden başlıyorsunuz anladım!
Hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin, allah hepiize nasip etsin.......inşallah hepimiz mutlu haberlerle gelirz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?