2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benim transfer 19 unda oldu ama bana ayın 26 sında yapılmak üzere ovitrelle verdiler.bu ilacın etkisi nedir transferden sonra.bu iğneyi yaptıran oldumu bu aşamada ??

arkadaşlar benim transfer 19 unda oldu ama bana ayın 26 sında yapılmak üzere ovitrelle verdiler.bu ilacın etkisi nedir transferden sonra.bu iğneyi yaptıran oldumu bu aşamada ??

canım ben yapmamıştım.. ama burda çok duydum trasnferden sonra çatlama iğnesi vuran..
sanırım bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyomuş

bilmem 2hafta sonra kalp atıslarını dınlemeye gıtcez bakalım hayırlısı saglıklı olsunda Allahım herkese saglıkla nasip etsin tek çift farketmez ben hepsine razıyım

ayy canım ben dayanamıyorum 3 gunde bir dr a gıtmek gelıyo içimden.. kafayı yıyorum...
şimdi bile bıraz agrım var dr a gıtmek istiyorum .:))

ayy canım ben dayanamıyorum 3 gunde bir dr a gıtmek gelıyo içimden.. kafayı yıyorum...
şimdi bile bıraz agrım var dr a gıtmek istiyorum .:))

aynen bende,,hep gitmek istiyorum,angelsound var kalp atışlarını duymak iiçn,ondan aldık ama 10.haftadan sonra duyuluyormuş,,melikecim bu alttaki 5 haftalık şemayı nasıl yaptın canım tarif edermisin bana,bende yapıcamm

lilypie.com

canım bu sıteden...
yapamassan yapmaya çalışırım ben sana

datlummmm napıyosunnn

Napıyimm gülümmm..Dünn ağla ağlaa şiştimm..5 yaşş yaşlandımm sanki...2. seans akupunkturuma gittimmm...Dr ummm iyi cevap verdiğimi söylüyorr..Akıntılarımm fazlalştıı buda çok iyiymiş...Bayağıı yumurtalıkk,rahimm elektrikk yiyorumm...Dünn bayağıı acıı çektimm..Hepsii bebişimm içinn...Dün saraççoğlunun kürlerii geldii bu arada..Adet görmek istiyorumm çok sıkıldımmm..Akupunkturcumm bekle diyorr ama bekleyemicemm..Bugünn d.kontrol hapına günde 2 tane ile içicemm ve soğan kürüne başlıcamm..Sonrada zaten sırasıyla saraçoğlunun gönderdiği kürler varrr sırada..Aslanpençesi ile civanperçemi çayıı yollamışşş..300 tl bayıldımmm onada sinirlerimm bozulduu..Mutlaka aktardan aldıklarımızdann daha iyidir ama ne bileyimm iştee bende onları alıp içmesini biliyodum dedim kendi kendimee...İnş şifa olurrr....

Bana ne olur dua edinn kızlarrr...İnşirahh versinn Rabbimm...Sıkıntıdayımmm şu sıra fazlasıylaa...

canımmm inşallahh... bu kadar sıkıntıdan sonra mutlu sonu goruceksın...
nolur uzulme desem ama olmuyo sen kendını iyi hissedıceksen agla açıl...bende aglıyorum sonra rahatlıyorum...

bende aralık yı bekleyenlerdeim ama ilk gün çok agrı çektim geceleyin.bi korkum o arada korkuyom ürküyom onlardan düşermi diye korkuyorum aslında çok rahat başladım transfer sırasında bu senin bebegin kesenin içine girerken gördüm o zaman içim titredi o rahatlıktan bişi kalmadı tedavi aşaması yıpratıyor birazcık galiba fazla iş yapmıyotum oturuyorum yatıyorum öle geçiyo ilk günler kabızlık sorunum vardı bugün atlatım biraz bişi olurmu acaba kabızken yapmadım zaten 3 günüm bugün dün akşam ballı sıcak su içtim çok rahatlattı beni 2 günüm kabız geçti çok korkuyorum bişi olurmu diye sadece sancısı vardı sadece mevlam hepimizin yüzünü güldürsün benim 7 senem bu..

Arkadaşım hayırlı olsun.

Aklına kötü şeyler getirme,olumlu düşün.

Bende ve birçok arkadaşımızda durum seninkinden farksız.

İlk günler kabızlık,gaz sancılarıyla geçiyor...

Rabbimize emanet meleklerimiz.

İnşallah hayırlı heberler vermek ve almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…