9.günüm cumartesi kan testi yaptırıcam ama acaba yarın sabah idrarda bi baksammı?çatlicam yoksa
arkadaşlar benim transfer 19 unda oldu ama bana ayın 26 sında yapılmak üzere ovitrelle verdiler.bu ilacın etkisi nedir transferden sonra.bu iğneyi yaptıran oldumu bu aşamada ??
bilmem 2hafta sonra kalp atıslarını dınlemeye gıtcez bakalım hayırlısı saglıklı olsunda Allahım herkese saglıkla nasip etsin tek çift farketmez ben hepsine razıyım
ayy canım ben dayanamıyorum 3 gunde bir dr a gıtmek gelıyo içimden.. kafayı yıyorum...
şimdi bile bıraz agrım var dr a gıtmek istiyorum .:))
aynen bende,,hep gitmek istiyorum,angelsound var kalp atışlarını duymak iiçn,ondan aldık ama 10.haftadan sonra duyuluyormuş,,melikecim bu alttaki 5 haftalık şemayı nasıl yaptın canım tarif edermisin bana,bende yapıcamm
datlummmm napıyosunnn
Napıyimm gülümmm..Dünn ağla ağlaa şiştimm..5 yaşş yaşlandımm sanki...2. seans akupunkturuma gittimmm...Dr ummm iyi cevap verdiğimi söylüyorr..Akıntılarımm fazlalştıı buda çok iyiymiş...Bayağıı yumurtalıkk,rahimm elektrikk yiyorumm...Dünn bayağıı acıı çektimm..Hepsii bebişimm içinn...Dün saraççoğlunun kürlerii geldii bu arada..Adet görmek istiyorumm çok sıkıldımmm..Akupunkturcumm bekle diyorr ama bekleyemicemm..Bugünn d.kontrol hapına günde 2 tane ile içicemm ve soğan kürüne başlıcamm..Sonrada zaten sırasıyla saraçoğlunun gönderdiği kürler varrr sırada..Aslanpençesi ile civanperçemi çayıı yollamışşş..300 tl bayıldımmm onada sinirlerimm bozulduu..Mutlaka aktardan aldıklarımızdann daha iyidir ama ne bileyimm iştee bende onları alıp içmesini biliyodum dedim kendi kendimee...İnş şifa olurrr....
Bana ne olur dua edinn kızlarrr...İnşirahh versinn Rabbimm...Sıkıntıdayımmm şu sıra fazlasıylaa...
lilypie.com
canım bu sıteden...
yapamassan yapmaya çalışırım ben sana
12.gün değerim 678,2
yaptım ama onu aşağıya nasl taşıycamm
canım profil kısmında çizelge dı bı yer var oraya tıkla
yaptıgın linki kopyala yapştır kaydet
bende aralık yı bekleyenlerdeim ama ilk gün çok agrı çektim geceleyin.bi korkum o arada korkuyom ürküyom onlardan düşermi diye korkuyorum aslında çok rahat başladım transfer sırasında bu senin bebegin kesenin içine girerken gördüm o zaman içim titredi o rahatlıktan bişi kalmadı tedavi aşaması yıpratıyor birazcık galiba fazla iş yapmıyotum oturuyorum yatıyorum öle geçiyo ilk günler kabızlık sorunum vardı bugün atlatım biraz bişi olurmu acaba kabızken yapmadım zaten 3 günüm bugün dün akşam ballı sıcak su içtim çok rahatlattı beni 2 günüm kabız geçti çok korkuyorum bişi olurmu diye sadece sancısı vardı sadece mevlam hepimizin yüzünü güldürsün benim 7 senem bu..
olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy canım ben dayanamıyorum 3 gunde bir dr a gıtmek gelıyo içimden.. kafayı yıyorum...
şimdi bile bıraz agrım var dr a gıtmek istiyorum .:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?