2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkdaşlar merabalar bugün hastaneye gittim meleğimi gördüm fasulye tanesi kadarmış 7 milim :) kalp atışlarını dinletti bana ne kadar tuhaf bi duygu yaaa

canım 6 haftalıkken net duyuluyo ben duydum kalp atımı 140 doktor herşey çok güzel dedi inşallah hep böle devam eder

napıyosunuz..hamile arkadaşları tebrik ediyorum.ben cumartesiyi bekliyorum az kaldı,hem cooook korkuyorum hem heyecanlıyım,umut ediyorum yavrularım bana tutunmuştur...cok karışıgım,,aksilik bil bozuk tamirde delircem..sinirlerim bozuldu,tam buraya daha cok ihtiyacım oldugu anda bil yok kafayı yice.şimdi arkadaşa geldim bebek görmeye mert imiz dogu,cook güzel bi bebek maşallah ve benim içim bi tuhaf oldu anlıycagınız.cumartesi bende güzel mutlu haber alacakmıyım(rabbime güveniyorum inş.benimde yüzümü güldürcek..arkadaşlarımın içinde bi ben kaldım cocuksuz inş.benim bebeklerimde benimledir,bende mutluluktan aglarım:))size cumartesi bi şekilde sonucu haber vercem..beni unutmayın lütfen dua edin.hepinizi cook özledim,inanın aklım burda..öptüm sizi..bolll bebişli günler hepimize inş:))

hadi bakalım canım inşallah güzel haebrler verirsin bize,,bende sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlamıştım sonucu öğrendiğimizde,,o kadar güzel bir duygu kii,,Allah herkese yaşatsınnn,,dualarım seninle,,

arkdaşlar merabalar bugün hastaneye gittim meleğimi gördüm fasulye tanesi kadarmış 7 milim :) kalp atışlarını dinletti bana ne kadar tuhaf bi duygu yaaa

kıyamammm hayırlısı olsunn,,çok tuhaf dimi,bende kaç gün gözlerimi kapadığımda hep onu görmüştümm,

Tedavi süreci kontrollerinde doktorumun muayenehanesinde duyduğum en büyüleyici,eşsiz ses ....Bir miniğin ben geldim,artık bende varım demesi...

Canım fasulye tanen ailenize,kucağına sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…