melike canım yardım etde yapsın ya
arkdaşlar merabalar bugün hastaneye gittim meleğimi gördüm fasulye tanesi kadarmış 7 milim :) kalp atışlarını dinletti bana ne kadar tuhaf bi duygu yaaa
bende cok sabırsızım onu gormek ıstıyorum kalp atıslarını duymak ıstıyorum
kaç haftalıksın canımm,6 haftada duyarsınnn inşallahh
canım 6 haftalıkken net duyuluyo ben duydum kalp atımı 140 doktor herşey çok güzel dedi inşallah hep böle devam eder
napıyosunuz..hamile arkadaşları tebrik ediyorum.ben cumartesiyi bekliyorum az kaldı,hem cooook korkuyorum hem heyecanlıyım,umut ediyorum yavrularım bana tutunmuştur...cok karışıgım,,aksilik bil bozuk tamirde delircem..sinirlerim bozuldu,tam buraya daha cok ihtiyacım oldugu anda bil yok kafayı yice.şimdi arkadaşa geldim bebek görmeye mert imiz dogu,cook güzel bi bebek maşallah ve benim içim bi tuhaf oldu anlıycagınız.cumartesi bende güzel mutlu haber alacakmıyım(rabbime güveniyorum inş.benimde yüzümü güldürcek..arkadaşlarımın içinde bi ben kaldım cocuksuz inş.benim bebeklerimde benimledir,bende mutluluktan aglarım:))size cumartesi bi şekilde sonucu haber vercem..beni unutmayın lütfen dua edin.hepinizi cook özledim,inanın aklım burda..öptüm sizi..bolll bebişli günler hepimize inş:))
arkdaşlar merabalar bugün hastaneye gittim meleğimi gördüm fasulye tanesi kadarmış 7 milim :) kalp atışlarını dinletti bana ne kadar tuhaf bi duygu yaaa
4haftalıkamin inş. Allahım inş.
son adet tarıhını solee canımmm bıde nasıl bişey olsun resımlerden tarıf etseneee
son adet tarıhını solee canımmm bıde nasıl bişey olsun resımlerden tarıf etseneee
beklıyorumm
ataşehır canım sanada yapalım ıstersen
son adet tarihim 25 ekim,,leylekli resimler varya ,ağzıyla bebek taşıyor öyle bişi olabiilir,
evetttttttisteyecektim ama rahatsızlık vermiyim diye soylemedım
evetttttttisteyecektim ama rahatsızlık vermiyim diye soylemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?