2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım benim kendiliğinden kalırsın bizde mutlu oluruz hersey gönlünce olsun inş.

transferimin 8.günü tüm adet belirtilerim başladı yavaş yavaş moralimda bozulmaya başladı umudumu yitiriyorum

bence kendinede bebeginede stres yapma derim adet belirtisi görüpte hamile kalan çok bunlardan biride benim adet olacak gibi yie sivilcelerim çıkmıştı bel agrım ve kasıklarımda agrıyordu son günler ama bak şükürler olsun ki hamileyim hadi üzme artık kendini dua et

Korkma cnm bende senin gibi korktum aradım hemen:)senin kasiklarinda gerilme oluyor mü bı de bacak ağrısı?

seninde hala devam ediyor sanırım lekelenme ben crinone jel kullanıyorum 9.günen bu yana lekelenme devam ediyor.yürüdüğümde falan sol kasıgımda batma oluyo bazen ewet gerilmede oluyor ara sıra ama bacak agrım yok .

Canım lekelenme gibi değilde parça parça jel geliyo kahverengi.seffaf su gibi akıntım oluyo bazen.

hoşbulduk:)yaşım 32,irenbe.
dondurulmuşla birlikte 3.deneme

Hollandada tup bebek tedavisine baslamak istiyorum, normal hollanda saglik sigortam var. Fakat buraya 3 sene once tasındıgım icin buradaki sistemi cok bilmiyorum. Sigorta tedavileri karsiliyor mu ve hangi merkezler bu konuda en iyi. Deneyimi olan arkadaslar varsa benimle deneyimlerini paylasirlarsa memnun olurum.

tebrikler.Allah tamamına erdirsin.Allah bize de nasip etsin inşallah bu duyguyu.

meraba arkadaşlar.uzun zamandır yazmadım buraya 3. negeatifide alınca izmir faslını kapattık:)istanbuldan bahçeci fulyadan randevu aldım 27 ocağa.bakalım bide oraya gidelim.işşallah orda gelir bebeğim bana.belki değişik bi yer istiyodur:)hamile kalan arkadaşları çokkk tebrik ediyorum sağlıklı hamilelik geçirip bebeklerine kavuşurlar işşallah.ama bizide unutmasınlar dualarınıza ihtiyacımız var...

Slm aldinmi bebislerini cnm buarada kacinci deneme irenbede bende irenbedym dun aldim kuzularumi ben dr aral bey senin kim dr un

aaa bi kişi daha irenbede olcak ay hadi bakalım tutsun inş hepimizinki canım bu arada tüpe kac para verdin ilaclar haric irenbe kac para aldı

Slm aldinmi bebislerini cnm buarada kacinci deneme irenbede bende irenbedym dun aldim kuzularumi ben dr aral bey senin kim dr un

hayır canım ben dkh'ye yeni başladım.drum ahmet bey.daha önce bir tüp bir dondurulmuş denemem var.daha önce drum başka biriydi.
inşallah kuzuların seni hiç bırakmaz:)
senin kaçıncı deneme,sorun ne

aaa bi kişi daha irenbede olcak ay hadi bakalım tutsun inş hepimizinki canım bu arada tüpe kac para verdin ilaclar haric irenbe kac para aldı

bende 3 tedavimi irenbede görmüştüm.ben burda yazışırken kimse denk gelmedi bana irenbeden.siz şanslısınız.işşallah irenbe size uğurlu gelir bebişlerinizi alırsınız kucağınıza...

kuzum sen nerelerdesin???? negatiften sonra ortalıktan kayboldunnn...bende ocak sonlarına doğru 2.denemeye başlayabilirim ocak adetimle beraber...

evet tutucak hepimizinki:)bayram yapıcaz burada,ama daha benim çok var.dkh'ye başlayalı bir hafta olmadı.Rabbime sığındım.Rabbim ne olur yardımcımız ol.

bende 3 tedavimi irenbede görmüştüm.ben burda yazışırken kimse denk gelmedi bana irenbeden.siz şanslısınız.işşallah irenbe size uğurlu gelir bebişlerinizi alırsınız kucağınıza...

inş canım seninde hayırlı olsun benim doktorum irenbeden diil özel ama işlemleri orda yapıo bakalım inş ii olacak

evet tutucak hepimizinki:)bayram yapıcaz burada,ama daha benim çok var.dkh'ye başlayalı bir hafta olmadı.Rabbime sığındım.Rabbim ne olur yardımcımız ol.

valla canım dkh nedir bilmiyorum ben 1kere asılama oldum ben bu seferde asılama die gittim ama yumurtaların hepsi büyüyüverdi doktor ya iptal edicez ya tüp dedi bende baya igne yedim bosa gitsin istemedim tüpe girdik daha dün belli oldu yumurtalarda büyüdü sanırım salı günü kontrolde okeylenecek ve ignemi vurucam cok hızlı gelişti yani şoklardayım senin sorunun ne bende cok yumurta var pcoluyum bide ne kadar ödedin irenbeye ilac haric tüp icin biddeeee narkozla bayıldınmı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…