canımcım ben 30 kasımda negatifi gördüm...şimdi beklemedeyim...bizim bir sorunumuz yok yani kendiliğinden olma durumu var 2.tüp bebek denememe kadar kendiliğinden gelir diye umuyorum...olmazsa ocak adetimle tekrar denemeyi düşünüyorum...güzel dileklerin için teşekkürler...
rahatla tabiiiii...o kadar iğneyi vur anesteziden korktuğun için tedavini yarıda bırak olmaz öyle şey...hiiiç olumsuz düşünüp kurma...hepimiz opu tecrübesi yaşadık sıra sana geldi çok şükür hepimiz sapasağlam topikte kaynatıyoruz daha kimse anestezi sorunu yaşamadı seninde rahat geçecek...
korkma cnm bendende jel kahverengi geliyo.sordum jel vücut sıcaklığıyla renk değiştiriyomuş.normal yani...
maşallah diyelim ozaman bebişine
transferimin 8.günü tüm adet belirtilerim başladı yavaş yavaş moralimda bozulmaya başladı umudumu yitiriyorum
çok sagol canım ya Allah razı olsun senden beni çok rahatlattın çok tesekkürler korkuyordum bende
Korkma cnm bende senin gibi korktum aradım hemen:)senin kasiklarinda gerilme oluyor mü bı de bacak ağrısı?
seninde hala devam ediyor sanırım lekelenme ben crinone jel kullanıyorum 9.günen bu yana lekelenme devam ediyor.yürüdüğümde falan sol kasıgımda batma oluyo bazen ewet gerilmede oluyor ara sıra ama bacak agrım yok .
MAŞALLAHHHH diyelim o zaman...rabbim daha fazla bekletmeden ve uğraştırmadan bu kez meleğini göderir inşallahhhh...yarından sonrada acaba kaçı döllendi diye düşünmeye başlayacaksın...her aşaması zor bir süreç ALLAH yardımcımız olsun güzel haberlerini bekliyorum canım...
katıl şekerimmmm...hoşgeldinnnn...bilgilerini yaz senide listemize ekleyim...yaş,merkez,sebep,kaçıncı deneme,hangi aşamadasın???
hoşbulduk:)yaşım 32,irenbe.
dondurulmuşla birlikte 3.deneme
herkese merhaba ben çiğdem.Antalya tüp bebek merkezinde ilk denememdi 10 aralıkta trasfer oldum Allahın izniyle 9.gün akşam kahverengi leke geldi 10 .gün kan testi yaptırdım degerim 40.85 diye aradılar dünyalar benim olmuştu hala inanamıyorum doktorum 12.günde yaptır dedi 12.günümde degerim 102.90 çıktı dünde 14.günümde yani degerim 289.90 ben hamileyimm yani ALLAHM herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah çokk mutluyummm sizinle paylaşmak istedim
Slm aldinmi bebislerini cnm buarada kacinci deneme irenbede bende irenbedym dun aldim kuzularumi ben dr aral bey senin kim dr un
Slm aldinmi bebislerini cnm buarada kacinci deneme irenbede bende irenbedym dun aldim kuzularumi ben dr aral bey senin kim dr un
aaa bi kişi daha irenbede olcak ay hadi bakalım tutsun inş hepimizinki canım bu arada tüpe kac para verdin ilaclar haric irenbe kac para aldı
meraba arkadaşlar.uzun zamandır yazmadım buraya 3. negeatifide alınca izmir faslını kapattık:)istanbuldan bahçeci fulyadan randevu aldım 27 ocağa.bakalım bide oraya gidelim.işşallah orda gelir bebeğim bana.belki değişik bi yer istiyodur:)hamile kalan arkadaşları çokkk tebrik ediyorum sağlıklı hamilelik geçirip bebeklerine kavuşurlar işşallah.ama bizide unutmasınlar dualarınıza ihtiyacımız var...
aaa bi kişi daha irenbede olcak ay hadi bakalım tutsun inş hepimizinki canım bu arada tüpe kac para verdin ilaclar haric irenbe kac para aldı
bende 3 tedavimi irenbede görmüştüm.ben burda yazışırken kimse denk gelmedi bana irenbeden.siz şanslısınız.işşallah irenbe size uğurlu gelir bebişlerinizi alırsınız kucağınıza...
evet tutucak hepimizinki:)bayram yapıcaz burada,ama daha benim çok var.dkh'ye başlayalı bir hafta olmadı.Rabbime sığındım.Rabbim ne olur yardımcımız ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?