Canımm benimmm vaktii saati değilmiş demektenn başka bir şey gelmiyorrrr..Ama buna negatiff demiyelimmmmmmmmmm..İnşşşş hepimiz birgünn tadıcazz gülümm bu duyguyuuuu..Bakk topic mucizelerle dolup taşştıııı..Bizdee inşşş Rabbim izin verincee anne olucazz...Çook öpüyorumm.
Ervacim canim , ben de inaniyorum gercekten olacagiz anne hayirlisiyla.canım şimdi okudum,ne diyim bilmiyorum ama ne olur umudunu kaybetme ve cok dua et..ben inanıyorum herkes bigün anne olcak,herkese dua ediyorum..rabbim dualarımızı kabul etsin inş.acını,üzüntünü yaşa ama pes etme lütfen...
kız biraz önce msn de ekledigim senmiydin?elo yla başlıyo?başka birini eklerimde sen diye ALLAH KORUSUN...
canım ben seni kumral ama yine zayıf dalgalı saclı hayal etmiştim..işim gücüm yok senin hayalıni kurdum bako kadar sevmişim seni demekki..ama sen ben gibi cakma sarışın cıktın ha haaaaaa...yigenler karizma olcaklar..belirti kasıklarımda agrı ve batma var canım,midem yanıyo bide..salı günü kan testini tekrarlıycam bakalım kac cıkacak:))bizde ikiz istiyoduk ya sen degerin yüksek diyince birazcık umutlandım ama hayırlısı bakalım:))soguma kendinden canım,sorcan tabi,bende sana neler sordumduu sen hepsini cevapladın...
Valla benimm tamm da hayall ettiğim gibi çıkmıştınÇünkü profilde sarışın olduğun falan yazılıydıı Bu arada paşalarr çokk tatlıı evett yaaa.Efeninde benimm gibi çenesinde gamzesii varr dimiii..Çokk şekerlerr maşallaahh..
Bu arada beni listeden cikarabikirsiniz. Transfere uygun kromozomu duzgun embryo bulunamadi ne yazik ki. 4. Tedavim de negatif yani.
kumralım bennn sarışına yakınım ama yinede çakma sarışınımmmmay şimdi ben sizi profil bilgilerimde kandırmışmı oldum :78: 10 yıldır sarışınım...efe ninde görkeminde çenelerinde gamzeleri var evet aynı senin gibi resmini görünce demiştim zaten...ay ne kadınım bak herkes beni hayal etmişşşş
Inş.egunalim..yavrularım beni bırakmamıştır,teyzesi:))senden de inş.güzel haber bekliyorum bu ay..yaptıkların işe yarar inş.canım:))
Valla evett yanii hayll edenn edene:))))))))) Ama benn seniii çokk sevdiğimm içinnn dolayısı ile merak ettiğim içinn böyylee olmuştuu..
herkese merhaba ben çiğdem.Antalya tüp bebek merkezinde ilk denememdi 10 aralıkta trasfer oldum Allahın izniyle 9.gün akşam kahverengi leke geldi 10 .gün kan testi yaptırdım degerim 40.85 diye aradılar dünyalar benim olmuştu hala inanamıyorum doktorum 12.günde yaptır dedi 12.günümde degerim 102.90 çıktı dünde 14.günümde yani degerim 289.90 ben hamileyimm yani ALLAHM herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah çokk mutluyummm sizinle paylaşmak istedim
kızlar ben asılama topigindeydim tüp topigine geldim asılama die yola cıktıgımız icin eger tutmasaydı su romanyadan gelen ilacı kullanıcaktım bir cok hamile var o ilac sayesinde kac kere tüp yapıp basarısız olanlar bile hamile kalıo duydunuzmu hiç bi alternatif olur belki die söyliyim dedim erkek infertilitesine de cok ii geliomussss
kızlar cok korkuyorum ben ya şu narkozdan eşimde kızdı en son ya fazla narkoz verirlerse bana acemi biri denk gelirse napcam ben offfff narkoz vermeden test falan yapıolarmı soru soruyolarmı ben sanırım vazgecicem bu iştenlokal olma sansı yokmuuuuu
kızlar cok korkuyorum ben ya şu narkozdan eşimde kızdı en son ya fazla narkoz verirlerse bana acemi biri denk gelirse napcam ben offfff narkoz vermeden test falan yapıolarmı soru soruyolarmı ben sanırım vazgecicem bu iştenlokal olma sansı yokmuuuuu
Cnm dua icin t ederim buara toplm 15dk lk bur islem gittin idaya geldin uyanip 30dk yi bulmuyr yani bu ilac ne buarada ismi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?