2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım şimdi okudum,ne diyim bilmiyorum ama ne olur umudunu kaybetme ve cok dua et..ben inanıyorum herkes bigün anne olcak,herkese dua ediyorum..rabbim dualarımızı kabul etsin inş.acını,üzüntünü yaşa ama pes etme lütfen...

Demeyelim negatiff peki, ne diyelim???
Valla mucize mucize .... Bende o seytan tuyu yok , bana ugramiyor o tur seyler.
Belli mi olur diyeceksin tabi onu kimse bilemez ama simdiye kadar standart disi iyi bir sey pek yasamadim .
Bugunden sonra da pek mucizelerden bir beklentim yok.
Benim mucizem tup bebek tedavisiyle gelsin ben ona da raziyim , dogal yolu geceli cok oldu.

Ervacim canim , ben de inaniyorum gercekten olacagiz anne hayirlisiyla.
Yok . Pes etmedim, yola devam , en yakin zamanda insallah,yeni bir deneme icin guc toparlayacagim.
Allahim aratmasin artik diye dua ediyorum. Cok cabaliyoruz, emek sarfediyoruz, yuce rabbim de bunlari goruyor elbet ama bir bildigi de var elbet.

Valla benimm tamm da hayall ettiğim gibi çıkmıştın Çünkü profilde sarışın olduğun falan yazılıydıı Bu arada paşalarr çokk tatlıı evett yaaa.Efeninde benimm gibi çenesinde gamzesii varr dimiii..Çokk şekerlerr maşallaahh..

kız biraz önce msn de ekledigim senmiydin?elo yla başlıyo?başka birini eklerimde sen diye ALLAH KORUSUN...

kumral kısmını doğru hayal etmişsin evet çakma sarışınım cicim :90:...saçlarım dümdüzdür dalgadan eser yok yaniiii...ayyyy canımmm bende bende seviyorummmm...bitmiyoki şekerim kan testi pozitifte olsa bu seferde ikiye katlandımı değerim diye düşünüyor insan bi rahat yok yaniii...gör bak ikiz annesisin sen...koca göbüşün olcak kan değerini bilmem ama göbüşün ikiye katlanarak büyüyecek

kumralım bennn sarışına yakınım ama yinede çakma sarışınımmmm ay şimdi ben sizi profil bilgilerimde kandırmışmı oldum :78: 10 yıldır sarışınım...efe ninde görkeminde çenelerinde gamzeleri var evet aynı senin gibi resmini görünce demiştim zaten...ay ne kadınım bak herkes beni hayal etmişşşş

Inş.egunalim..yavrularım beni bırakmamıştır,teyzesi:))senden de inş.güzel haber bekliyorum bu ay..yaptıkların işe yarar inş.canım:))

Valla evett yanii hayll edenn edene:))))))))) Ama benn seniii çokk sevdiğimm içinnn dolayısı ile merak ettiğim içinn böyylee olmuştuu..

Inş.egunalim..yavrularım beni bırakmamıştır,teyzesi:))senden de inş.güzel haber bekliyorum bu ay..yaptıkların işe yarar inş.canım:))

bırakmazlar annesiii içini ferah tut...valla benim dışımda bu ay herkes benden güzel haberler bekliyor...yedik içtik aşk yaşadık kocişimle amaaa 2 gün içinde regl olurum gibi geliyor bana belirtiler başladı yaniii...2 gün öncede idrar testi yaptım evde kalan son testti bozulup ziyan olmasın diye yapıyım dedim sonucu merak ettiğimden değil yaniii negatifff...gerçi idrar testi için saçma bir zamanlamaydı varsa da çıkmazdı ama dedim ya test ziyan olmasınn ...

Valla evett yanii hayll edenn edene:))))))))) Ama benn seniii çokk sevdiğimm içinnn dolayısı ile merak ettiğim içinn böyylee olmuştuu..

valla sana özelden de yazdım buradan da yazıyım sen benim için çooooook başka bir yerdesin...hepinizi çok seviyorum ama seni bir başka...diğer kız kardeşimde sensin sanki...resmini gördüğümde hiiiiç değişik gelmedi. yıllardır seni tanıyormuşum gibiii...canımsınnn seviyorum ulennnnnn....

herkese merhaba ben çiğdem.Antalya tüp bebek merkezinde ilk denememdi 10 aralıkta trasfer oldum Allahın izniyle 9.gün akşam kahverengi leke geldi 10 .gün kan testi yaptırdım degerim 40.85 diye aradılar dünyalar benim olmuştu hala inanamıyorum doktorum 12.günde yaptır dedi 12.günümde degerim 102.90 çıktı dünde 14.günümde yani degerim 289.90 ben hamileyimm yani ALLAHM herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah çokk mutluyummm sizinle paylaşmak istedim

kızlar cok korkuyorum ben ya şu narkozdan eşimde kızdı en son ya fazla narkoz verirlerse bana acemi biri denk gelirse napcam ben offfff narkoz vermeden test falan yapıolarmı soru soruyolarmı ben sanırım vazgecicem bu işten lokal olma sansı yokmuuuuu

tebrikler...rabbim kucağına aldığın günüde yaşatsın inşallahh...tabiii darısı bizlereeee...mtululuğunu paylaştığın için teşekkürler...

Cnm dua icin t ederim buara toplm 15dk lk bur islem gittin idaya geldin uyanip 30dk yi bulmuyr yani bu ilac ne buarada ismi ne

korkmaaaaaa....bende hayatımda ilk kez opu da narkoz aldım...ama tam uyutulmadım...işlem sırasında konuşabiliyordum herşeyi duyuyordum sadece elimi kolumu oynatamıyordum gözlerimi açtığımda da başım dönüyordu...uyuşukluk hali...anestezi doktorum hemen başımın yanındaydı benimle sohbet etti eğer bişeyler hissetmeye başlarsan söyle biraz daha narkoz vereyim dedi...işlemin ortalarında kendime iyice gelmeye başladığımda söyledim biraz daha narkoz verdi sonrasında da tam olarak kendime gelmem 10 dk bile sürmedi zaten kendimde sayılırdım...lütfennn gözünde büyütme...anestezi korkun için anne olma ihtimalinden vazgeçemezsin...ben daha opu su kötü geçen aksilik yaşayan birini duymadım...

Son düzenleme:

Ama korkma yaaa bide anne olucaksin nasil dogurucksin bakim bebisiniRaht ol ben irenbedeyim benimde yumurtalarim toplndi bu 2.transferim ve anestezi dr cok tatli rahtlatiyr seni basina geliyr uyutmadn seni sohbet ediyr raht ol ooo sen simdiden kendini kadiyrsyn yapmaaa bak birk sureci dogal yasa sormk istedigin olursa sor irenbe ile ilgili

Cnm dua icin t ederim buara toplm 15dk lk bur islem gittin idaya geldin uyanip 30dk yi bulmuyr yani bu ilac ne buarada ismi ne

baranca ursului canım 3 4 ayşlık kullanımla mucizeler yaratıo cok kişi hamile kalıo ama cogu kişide ilacı 1 2 ayda kesio onlarda sonuc alınamıo benim 3 kere tüp bebek yaptırıp hamile kalamayan arkadasım hamile kaldı su an dogurmak üzere tek tüpü tıkalı pcolu ve eşinde valla ismi yanlıs olmasın azosperm vardı ben cok inanıyorum ilaca asılama die basladık olmasaydı bu ilacı icecektim getirttim cünkü ama tüpe döndü şimdi inş tutar da ilaca gerek kalmaz diyorum saol cevabın icin 30 dk azmıs rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…