2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrikler...rabbim kucağına aldığın günüde yaşatsın inşallahh...tabiii darısı bizlereeee...mtululuğunu paylaştığın için teşekkürler...

sagol canım aminn inşallah..ben size tesekkür ederim..sen trasfer oldun mu? içini rahat tut dua et bol bol dualarım seninle inş.sende hamile oldugunu yazarsın hayırlısıyla :)

rahatladım biras saol canımmm

Tebrk wderim darisi bize insallh kucaginada alman dilegiyle

saol canım daha rahatım şimdi ya asılamada beni bo odaya aldılar 50 tane soru tekrar yasamak istemiyorum onları diyorum ki arabada oturayım zamanı gelince hemşire alsın beni ameliyathaneye götürsün doktoruma dicem böyle olsun die eskiden panik atak gecirmiştim ben tekrarlasın istemiyorum böyle şeyler tetiklio cünkü

seni özelden tebrik etcektim akşam acık degildin edemedim bari burdan edeyimde gec kalmıyım..yeniden bebeginin seninle olmasına cook sevindim canım,tebrikler..dikkat et kendine öptüm..nazarlıgı koyalım yine dimi

tşk ederim kızlar valla bi mucize benimki çektiğim sıkıntılara değer inşlh bu sefer laveque cnm çok üzüldüm inan ne desem bilemedim ama bide beni örnek al biliyosun işte durumu nereden nereye Allah çok büyük öptüm çok

ervacımmmmm yeni gördüm inanki hamileymişsin arkadaşım sanada çok sevindim tbrk ediyorum facede doğrumu eklemişim ben seni :)) baktınmı deniz falan dedin ya bende deniz var die ekledim :))

yeni hamile arkadaşlar tebrk ederim :) allahım hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin.

cumartesi ikinci kontrolümüze gittik. tam 8 haftalık olmuşuz :)
kalp atışlarını daha net görebildim. allahıma şükürler olsun ki hiç bi problem yok.
clexane artık kullanma dedi düşük riskin yok zaten senin dedi. ama korkuyorum işte.
elevite başladım bide.
çarşamba bulunduğum yerde doktora başlıcam bakalımo neler dicek.

Tebrk wderim darisi bize insallh kucaginada alman dilegiyle

inşallah hepinizin mutlu haberlerinizi bekliyoruz inşallah pozitif haber verirsiniz bize :)) stres yapmayın yeter ben ilk gün yattım hatta trasfer olduktan hemen sonra cıktık hastaneden yemek yedik otobüse bindik evimize geldik yattım o akşam sonra doktorun dediği gibi normal hayatıma döndüm şimdi hamileyim allahın izniyle bide keseyi görsem kalp atışını duysam gercekten daha iyi hissetcem kendimi.trasferden sonra 12 gün tuttumu diye korkup bekliyorsun pozitif olunca da kese ve kalp atışı için korkup bekliyorsun çok zorr beklemekk

sagol canım aminn inşallah..ben size tesekkür ederim..sen trasfer oldun mu? içini rahat tut dua et bol bol dualarım seninle inş.sende hamile oldugunu yazarsın hayırlısıyla :)

canımcım ben 30 kasımda negatifi gördüm...şimdi beklemedeyim...bizim bir sorunumuz yok yani kendiliğinden olma durumu var 2.tüp bebek denememe kadar kendiliğinden gelir diye umuyorum...olmazsa ocak adetimle tekrar denemeyi düşünüyorum...güzel dileklerin için teşekkürler...

rahatladım biras saol canımmm

rahatla tabiiiii...o kadar iğneyi vur anesteziden korktuğun için tedavini yarıda bırak olmaz öyle şey...hiiiç olumsuz düşünüp kurma...hepimiz opu tecrübesi yaşadık sıra sana geldi çok şükür hepimiz sapasağlam topikte kaynatıyoruz daha kimse anestezi sorunu yaşamadı seninde rahat geçecek...

canımmm Allah hayırlısını versin.üzme kendini bunda da bir hayır vardır.
Ama sakın umudunu kesme birgün bebeğin gelecek sana...

kızlar bu arada adet olmam gerekiyodu ama ben hala olmadım.tabi bu durumda randevuda alamadım.beklemekten başka bi çarem yok.
zaten bugünü getirene kadar öldüm.offfffffffffffff.

kızlar benim 16 günüm 9.günden bu yana kahverengi jelle beraber leke geliyor aranızda böyle olan varmı çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…