tebrikler...rabbim kucağına aldığın günüde yaşatsın inşallahh...tabiii darısı bizlereeee...mtululuğunu paylaştığın için teşekkürler...
korkmaaaaaa....bende hayatımda ilk kez opu da narkoz aldım...ama tam uyutulmadım...işlem sırasında konuşabiliyordum herşeyi duyuyordum sadece elimi kolumu oynatamıyordum gözlerimi açtığımda da başım dönüyordu...uyuşukluk hali...anestezi doktorum hemen başımın yanındaydı benimle sohbet etti eğer bişeyler hissetmeye başlar söyle biraz daha narkoz vereyim dedi...işlemin ortalarında kendime iyice gelmeye başladığımda söyledim biraz daha narkoz verdi sonrasında da tam olarak kendime gelmem 10 dk bile sürmedi zaten kendimde sayılırdım...lütfennn gözünde büyütme...anestezi korkun için anne olma ihtimalinden vazgeçemezsin...ben daha opu su kötü geçen aksilik yaşayan birini duymadım...
herkese merhaba ben çiğdem.Antalya tüp bebek merkezinde ilk denememdi 10 aralıkta trasfer oldum Allahın izniyle 9.gün akşam kahverengi leke geldi 10 .gün kan testi yaptırdım degerim 40.85 diye aradılar dünyalar benim olmuştu hala inanamıyorum doktorum 12.günde yaptır dedi 12.günümde degerim 102.90 çıktı dünde 14.günümde yani degerim 289.90 ben hamileyimm yani ALLAHM herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah çokk mutluyummm sizinle paylaşmak istedim
Ama korkma yaaa bide anne olucaksin nasil dogurucksin bakim bebisiniRaht ol ben irenbedeyim benimde yumurtalarim toplndi bu 2.transferim ve anestezi dr cok tatli rahtlatiyr seni basina geliyr uyutmadn seni sohbet ediyr raht ol ooo sen simdiden kendini kadiyrsyn yapmaaa bak birk sureci dogal yasa sormk istedigin olursa sor irenbe ile ilgili
seni özelden tebrik etcektim akşam acık degildin edemedim bari burdan edeyimde gec kalmıyım..yeniden bebeginin seninle olmasına cook sevindim canım,tebrikler..dikkat et kendine öptüm..nazarlıgı koyalım yine dimi
Canim inanamiyorum okuduguma... Allahim cok buyuk. Neler yasadin gecen ay, bu ay inanamiyorum. Tebrik ediyorum. Cok cok cok sevindim.
Bu arada beni listeden cikarabikirsiniz. Transfere uygun kromozomu duzgun embryo bulunamadi ne yazik ki. 4. Tedavim de negatif yani.
Tebrk wderim darisi bize insallh kucaginada alman dilegiyle
Hamişleri tebrik ediyoruzzz.........son iki gün hiç bişey hisetmiyorum((
sagol canım aminn inşallah..ben size tesekkür ederim..sen trasfer oldun mu? içini rahat tut dua et bol bol dualarım seninle inş.sende hamile oldugunu yazarsın hayırlısıyla :)
rahatladım biras saol canımmm
4haftalıkamin inş. Allahım inş.
kaç haftalık oldugunuzu nasıl biliyorsunuz?benim trasferin 16 günü bugün 2 haftalık falanmı oluyor
son adet tarrihinden itibaren hesaplıyorsun
tesekkürler 27 kasımdı yani 1 aylık olacak inşallah
kızlar benim 16 günüm 9.günden bu yana kahverengi jelle beraber leke geliyor aranızda böyle olan varmı çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?